Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Даааа количката е готова 😁Комсед ще имат 30 процента на всичко.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 12:45 от лещичка

# 451
  • Бургас
В Комсед ще е 30% между 17 и 19 май

# 452
  • София
 Да ви попитам към втората половина на юли - на какъв етап ще са разпродажбите? Предполагам в залеза си...?

# 453
Да ви попитам към втората половина на юли - на какъв етап ще са разпродажбите? Предполагам в залеза си...?
Забелязах, че всяка година питаш едно и също. Така ли не запомни?
В началото на юли повечето магазини са до -70%, тоест към края на юли не е останало много. Почнат ли хубавите намаления, бързо се изчерпват размерите.

# 454
Здравейте, в dm имаше доста голямо намаление на слънцезащитните продукти Sundance. Аз ги използвам и съм доволна и все се канех да ви питам, обаче вече май е късно, защото не съм сигурна дали намалението не е изтекло. Та, мислите ли, че като ги намалят толкова много на този ранен етап от сезона може да са миналогодишни? И има ли начин да се разбере евнтуално, защото датата на опаковката не май много надежден вариант?

# 455
Не имало голямо намаление в ДМ, но не съм видяла още брошурата им, която е в сила от днес.
Датата е на опаковката, миналогодишните ги пускат с 50% намаление, поне аз това съм видяла

# 456
# 457
Пандора дали ще имат скоро намаления?

# 458
  • Sofia
Привет информирани мацки Simple Smile)), да знаете кога започват намаленията в Reserved....в началото на юни или ....? Благодаря в аванс, ако някой отговори!

# 459
  • Стара Загора
Някои продукти на Sun Dance са включени в "Купи изгодно", където цените остават непроменени (това е както преди имаше "трайно ниска цена"), и цените са валидни до 30 септември. Могат да се видят тук
Не съм виждала миналогодишни продукти за слънцезащита да ги намалят на 50%. Иначе всяка година правят намаление на всички слънцезащитни някъде около края на юни - началото на юли.

# 460
Здравейте !
Имате ли представа , дали ще има намаления на Майорал сезон пролет - лято 2019 по случай 1 юни?
Благодаря

# 461
  • софия
Здравейте !
Имате ли представа , дали ще има намаления на Майорал сезон пролет - лято 2019 по случай 1 юни?
Благодаря

Погледнете днес и утре -30%Комсед имат тук там някоя друшка от новия сезон.

# 462
Здравейте, аз пак да попитам има ли код за obuvki.bg и вие къде го виждате, аз все не успявам да намеря

# 463
Здравейте !
Благодаря

Погледнете днес и утре -30%Комсед имат тук там някоя друшка от новия сезон.

Няма за съжаление, поне за момчета на 6г.

# 464
Някой знае ли кога ще има големи намаления в Ню Йоркър и в Орсей ( там видях, че има до 20-30%)?

Общи условия

Активация на акаунт