Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 682
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
В София по доста магазини има Ипанема и цената варира от 12 лв до 39лв. newsm78 на един и същи тип как да разпозная ментето, не винаги цената е определяща, търговците и така лъжат.

# 556
И за мен ще са малки, насочила съм се към скечърс, имат доста добр джапанки и сандали, малко по-скъпи, ама пък уголемени Simple Smile
Дали ще благоволят да направят някакво намаление, или обичааайннно да си поръчам от чужбина...много се дразня как тук никога нищо не намаляват от някои марки...

# 557
Предполагам не е за тук, но май няма такава тема та да ми препоръчате от къде да си взема качествени обувки или маратонки? Доволна съм от Кавалер, но повечето им модели са за жени, не за момичета на около 20. Започвам работа където ще съм почти през цялото време на крак и ми трябва нещо удобно, но и хубаво. От deichmann не съм доволна, от paollo botticelli и tendenz също даже и приятелка си беше взела от обувките им, които са от естествена кожа и каза, че са се разлепили още първата седмица. В декатлон повечето модели са спортни. А на мен ми трябва нещо спортно елегантно. Благодаря предварително и се извинявам за дългия пост!😃 Хубав ден! ☀️

# 558
Предполагам не е за тук, но май няма такава тема та да ми препоръчате от къде да си взема качествени обувки или маратонки? Доволна съм от Кавалер, но повечето им модели са за жени, не за момичета на около 20. Започвам работа където ще съм почти през цялото време на крак и ми трябва нещо удобно, но и хубаво. От deichmann не съм доволна, от paollo botticelli и tendenz също даже и приятелка си беше взела от обувките им, които са от естествена кожа и каза, че са се разлепили още първата седмица. В декатлон повечето модели са спортни. А на мен ми трябва нещо спортно елегантно. Благодаря предварително и се извинявам за дългия пост!😃 Хубав ден! ☀
Мартини?

# 559
  • Стара Загора
Аз от Кавалер съм си купувала обувки, които не са строго официални. Даже имам едни изчистени чисто черни обувки от там, те са между маратонка и обувка, та с почти всичко мога да ги съчетая. Страшно удобни са ми още от първия път, когато ги обух.

# 560
И за мен ще са малки, насочила съм се към скечърс, имат доста добр джапанки и сандали, малко по-скъпи, ама пък уголемени Simple Smile
Дали ще благоволят да направят някакво намаление, или обичааайннно да си поръчам от чужбина...много се дразня как тук никога нищо не намаляват от някои марки...
Точно ми изскочи във фейса, Стримко имат и Скечърс:

# 561
Тези Grendha не ги бях чувала. Отворих 2 случайни сайта от тези, които ми се появиха в началото: https://www.obuvalnik.com/grendha и https://kompass.bg/grendha. Разлика от 11 лв за сандали, които струват 30-40 лв. ми се струва голяма.
И аз съм доволна от Ipanema, не знам от колко години са ми, не мога да ги сметна Grinning. Всяка година съм на море И с тях, но си купувам и други. Менят се бански, чанти, шапки, хавлии, трябва да си подхождат и джапанките. Тази година пак искам нови, но не си харесвам, а утре тръгваме Grinning.

# 562
Ей сега ще отида да видя има ли намаление на скечърс в Дъ Мол
Намалени стоки (на половин цена) като в сайта на Стим Ко няма със сигурност. Дали примерно в Парадайс има?

# 563
Хепи, това намаление на половин цена обявено ли е някъде?

# 564
Не, но ако поровиш сайта, към края излизат такива модели
Например https://strim-co.com/damski-obuvki-savvy-play-the-game
Има и много зимни
Отговориха ми, че някои намалени модели ги има в магазините, някои само онлайн
Аз лично вчера бях в Дъ мол и кьорава намалена обувка нямаше, сега ще отида пак
Тъй като са единствената марка, от която ми става 40, а не 42 Joy , не смея да поръчам, ще меря първо Joy

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 12:56 от ♥ HAPPY ♥

# 565
  • Бургас
В sopharmacy има намаление 30% на комплект слънцезащита Uriage 50 фактор за бебета+ мицеларна вода.
Ходих до тяхна аптека за комплект слънцезащитни 30 и 50 фактор. На сайта комплекта е обявен на 27 лв. и е записано, че важи и за техни обекти. На място в аптеката обаче не е такава цената. Много некоректна история. Специално проверих каква е била цената на комплекта миналия месец  при тях и е 36 лв. В сайта всичко е ОК, но на място, в аптека редовната цена е посочена 43лв, а с намалението 32. Сега не е за 5 лв. цялата работа, но много мразя такива истории. Уж голяма верига, реномирана и накрая като на бит пазар.

# 566
Взех от Ремедиум Биодерма фотодерм 50+, което става и за детето, за 28 лв. (200 мл), а на касата дават 100 мл. за след слънце бонус на марката. За същата цена имаше и по-голяма разфасовка, но крем, аз предпочитам спрей за детето.

# 567
Трябва ми нещо за подарък за дете на 1 година, дайте някаква идея за магазин с по-нормални цени?

# 568
Момичета, имам ваучер за Теранова, "Пазарувай за 200лв и плати 100". Някоя от вас ако иска да се комбинираме, моля да ми пише. За София става въпрос. Важи за 8/днес/ и 9.

# 569
  • София
Трябва ми нещо за подарък за дете на 1 година, дайте някаква идея за магазин с по-нормални цени?

1/ Хиполенд - АКЦИЯ
2/ ако може да изчакате мисля, че средата на месеца ще започне намалението в H&M
3/ все пак може да видите и в он-лайн магазина на H&M дали има нещо
4/ ВисВиталис - за бодита, ританки
5/ LCWaikiki

Общи условия

Активация на акаунт