Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
OnDine_, благодаря ти Simple Smile

# 661
За зара и аз правя така винаги, заради ужасно гнусните магазини. Много рядко влизам там вече, винаги поръчвам само от сайта. Бях спокойна, защото знаех, че дрехите идват направо от склада им, в Милано май беше, до този януари, когато половината от дрехите които поръчах бяха пробвани вече, с руси или черни косми по тях. Стана ми много неприятно, но си ги харесах така, че ги запазих,

# 662
  • Street of Dreams
На мен на времето ми правеше впечатление, че в магазина влизат само тийнита. И съвсем логично - евтини дрехи, евтини материи, кропнати кройки, абе нещо като Ню Йоркър, Tally Weijl и НМ, само че още по-зле. Струва ми се, че са променили политиката и дизайнерите. Направи ми впечатление също, че магазина в бг беше някак по-подреден и ведър, отколкото този огромен битпазар в Германия, на който бях свидетел в началото - ровещи и хвърлящи хлапета навсякъде, претрупани щендери и кофти стока. Сигурно и там се е променил, но не съм влизала от едно 5-6 години, освен в мъжкото, където има между другото страхотни находки. Все още не съм фен, но роклите много ми харесаха и ще започна да им хвърлям по едно око. Това с ФДТ наистина е много гнусно и го има във всеки магазин от този клас.

# 663
Здравейте! Някой поръчва ли от sport vision пертк,събота или неделя с 30%намаление?Ние поръчахме още в четвъртък вечерта и поръчката си стои на   "изчакване на плащане от банката" при положение, че сме отбелязали, че ще се плаша при доставка. Освен това нито някой ни отговаря на номера, който е обявен в сайта, нито на мейла, сега им писахме и във фейсбук та да видим... Мислим и до магазина им да се отбием въпреки, че се съмнявам там да могат да направят нещо. Вашите неща пристигнаха ли ако някой е поръчвал?

# 664
Аз поръчах снощи и имам мейл само за регистрирана поръчка, въпреки че няколко реда по-надолу пише потвърдена поръчка, Т.е. не знам какво се случва.
Също с наложен платеж.

# 665
Здравейте! Някой поръчва ли от sport vision пертк,събота или неделя с 30%намаление?Ние поръчахме още в четвъртък вечерта и поръчката си стои на   "изчакване на плащане от банката" при положение, че сме отбелязали, че ще се плаша при доставка. Освен това нито някой ни отговаря на номера, който е обявен в сайта, нито на мейла, сега им писахме и във фейсбук та да видим... Мислим и до магазина им да се отбием въпреки, че се съмнявам там да могат да направят нещо. Вашите неща пристигнаха ли ако някой е поръчвал?

Точно това щях да питам и аз. Поръчах в сряда преди обяд. В петък получих мейл, че няма един от артикулите и до там. Честно казано вече ми се отщя и меракът ми мина. Дори и да благоволят да изпратят нещата, мисля да откажа поръчката.

# 666
Здравейте! Някой поръчва ли от sport vision пертк,събота или неделя с 30%намаление?Ние поръчахме още в четвъртък вечерта и поръчката си стои на   "изчакване на плащане от банката" при положение, че сме отбелязали, че ще се плаша при доставка. Освен това нито някой ни отговаря на номера, който е обявен в сайта, нито на мейла, сега им писахме и във фейсбук та да видим... Мислим и до магазина им да се отбием въпреки, че се съмнявам там да могат да направят нещо. Вашите неща пристигнаха ли ако някой е поръчвал?

Точно това щях да питам и аз. Поръчах в сряда преди обяд. В петък получих мейл, че няма един от артикулите и до там. Честно казано вече ми се отщя и меракът ми мина. Дори и да благоволят да изпратят нещата, мисля да откажа поръчката.

Все едно аз го писах Simple Smile
И аз съм в групата с направена поръчка в сряда и мейл за "анулирана" поръчка в петък, касаеща един от поръчаните чифтове.  Даже при повечето ми влизания в профила с цел да проверя какъв е статусът на поръчката, секцията с поръчки ми е празна! Вече си мислех да им звъня, но щом казвате, че и на телефон не отговарят..... Нямам думи!!!

# 667
  • София
Да се отчета: дойде ми раницата от обувки.бг, доставката беше безплатна - май щото платих с карта. Чудесна е Heart Eyes

# 668
  • Popovo
Аз имам две поръчки от 10 юни.От първата от общо 10 артикула, 6 са анулирани и имам имейл преди малко за другите 4 , че са изпратени.За втората поръчка, направена по-късно, същия ден, пак анулират наред.Звънях няколко пъти от 10-ти до днес, никой не вдига на посочения телефон в сайта.

# 669
Да нито вдигат, нито отговарят във фб или на мейла. Днес им писахме във фб видяли са го и толкова... Наистина на човек да му се отще

# 670
В Зара като харесам нещо то вече е омазано с фон дьо тен и от погнуса не мога да го пробвам даже.

Ако все пак се ‘престрашиш’ да пробваш варианта е или да поръчаш онлайн или попитай някой от служителите да поръчат от тяхната система.

Препоръчвам втория вариант, защото често има разминавания - онлайн може даден артикул/размер да не е наличен, а чрез тяхната система е. В Англия го правят от iPod. Може да го доставят до най-удобния за теб магазин или до вкъщи. Аз така правя, вместо да се занимавам вкъщи, по-удобно е Simple Smile

# 671
  • Стара Загора
Мисля, че тук е споменаовано намалението в CCC - купуваш 2 чифта и вторият е на 50%, купуваш 3 и и третият струва 1 стотинка... Та днес решаваме да се възползваме, харесваме два чифта обувки, но какво се оказва - не могат да ми намерят лявата обувка, защото магазинът има политика да държи лявата обувка в склада....Е, изчакахме известно време в магазина, след това оставихме телефон, като я открият да звъннат. Ами така и не звъннаха. Нямам думи. Това прибиране на едната обувка ми напомня на някой пазар...

# 672
В кой магазин това. Мерила съм и си бяха две обувки в кутиите. Кога са го измислили това...

# 673
  • Стара Загора
Магазин в Mall Galeria Стара Загора. Не знам всички обувки ли са така, но приятелят ми си хареса маратонки Puma, на които също лявата обувка липсваше, но преди това мери сандали Lasocki, които си бяха и двете в кутията. Може би само тези спортните са така, не знам.

# 674
Интересно. В дъ мол в София мерих Рикер, които са скъпички, и си бяха две. Не съм мерила спортни, може пък за тях да е.. което няма лошо, стига все пак да можеш да си купиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт