Професия учител - 5

• 44 090
  • 803
  •   1
Отговори
# 555
  • Добрич
Всичко по проекта съм предала само на хартиен носител. Имам взети 24 часа до 05.07. До сега не съм чула за платформа или за плащане по този проект. А толкова листи, тонер и време ми заминаха да съставям и разпечатвам работни карти за всички ученици от групата по всичките теми....

# 556
  • European Union
Има разпратени едни листи, които родителите трябва да попълнят. Очаквало се към средата на месеца да заработи платформата и тогава тези формуляри да се въведат в нея.
Изпитвам огромно облекчение, че не се навих да работя по този проект.

# 557
  • Добрич
Те нормални ли са ? Родителите да попълнят! Моята група беше в седми клас...

# 558
До края на юли нищо такова не бяха казали, кой ги праща на родителите тези неща?

# 559
  • Добрич
Ние имаме родители, които чакаха да свърши годината, за да заминат за чужбина заедно с децата. Някои даже и не останаха за кандидатстването...

# 560
Проектът има страница във фб, където предполагам, че ще качват актуална информация. Засега няма нищо кой знае какво, освен информация за стартирането на проекта и за разни срещи. Надявам се обаче скоро да качат и нещо по-съществено.
Страницата се казва "Проект "Подкрепа за успех"

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 21:48 от duNdence

# 561
  • European Union
Имах предвид, че са разпратени по училищата, не на родителите. Всеки ръководител на група да се оправя.

Странно е, че няма нищо актуално на страницата. В писмото освен този въпросник бяха изпратени и доста обемисти указания.

Хвърлих му само един поглед. Имаше някакъв въпрос за етническа принадлежност, който не е задължителен за отговаряне. Но ако все пак родителят отбележи етническа принадлежност, трябва да попълва и декларация, че е съгласен да бъде питан за етноса си. Сърби ме клавиатурата да напиша нещо нецензурно, по-добре да си замълча.

# 562
  • Добрич
Сега шефът трябва до Германия да ме командирова, защото част от моите родители са вече там...
При нас работата по проект не прекъсва отпуската. Отпуската е по трудовия договор, а работата по проекта е по граждански договор. Така, че напълно е възможно хем да си в отпуск, хем да си ангажиран с недомислиците на МОН.
Учебниците преди нали по време на отпуск ги оценявахме...

# 563
  • Пловдив
Единствено преди две години - за учебниците за 6 и 8 клас, се случи оценяването да е през лятото. Ние специално за един ден си прекъснахме отпуската, за да сме на работа. За останалите степени все се случва да е през учебната година.

При нас не съм се интересувала какви договори са пуснати на колегите по проекта, но всички ще си вземат последните часове в края на август. Като официално са си на работа, а не в отпуск.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 09:27 от tonitabrandtner

# 564
Здравейте.
Има ли платформа по проект " Подкрепа за успех"? Ще съм благодарна, ако някой работи по проекта и  сподели.

Благодаря на всички включили се по темата с коментари Simple Smile

# 565
Здравейте, има ли някой, който е карал 3-та ПКС? По конкретно ме интересува теоритичната част какво точно да покрие?

# 566
Здравейте, има ли някой, който е карал 3-та ПКС? По конкретно ме интересува теоритичната част какво точно да покрие?

Теоретични аспекти /научна литература/на разглеждания проблем(тема).

# 567
Мога ли да кандидаствам за работа като учител без педагогическа правоспособност?

Или за ръководител направление ИКТ, където има такова изискване: "СПЕЦИАЛНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ: учител по ИТ"

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 12:12 от celika

# 568
  • Пловдив
Само ако няма правоспособен кандидат за мястото

# 569
Заявлението за заемане на длъжността в свободен текст ли се пише или се попълва формуляр в училището?
Дали изобщо имам шанс в училище в голям град или си назначават техни хора?

Общи условия

Активация на акаунт