Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 243
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 595
Гледайте и лайфстайла на Деси.Запазен е.
Не спира окончателно с видеата.Каза само че много по-рядко ще прави но категорично не спира.

Tя сега прави по клип на месец,"много по рядко" ми звучи като въобще да не й се занимава повече.

За това казах, че според мен си спира с клиповете, а не че ги разрежда.
Отдавна не е качвала клип.

# 2 596
Щом е решила инфлуенсърка Х да се показва по интернета/тв значи ще я коментираме и това е, като не искат да се обесняват да не се показват.
И на мен ми става досадно Адри да ги защитава дори и не директно, то се подразбира.

# 2 597
Ми ще ги защитава, помислете защо.
Зорничка показала апартамента. Кухня от Икеа ми звучи интересно, харесвам Икеа и имам доста неща от там, да видим З какви ги е измъдрила.

Да изплескаш маса с манджи насред галерия...покъртително.
Рисунките на Фичко ми приличат на рисунки на деца. Какви ли са им цените?

# 2 598
Ми ще ги защитава, помислете защо.
Зорничка показала апартамента. Кухня от Икеа ми звучи интересно, харесвам Икеа и имам доста неща от там, да видим З какви ги е измъдрила.

Да изплескаш маса с манджи насред галерия...покъртително.
Рисунките на Фичко ми приличат на рисунки на деца. Какви ли са им цените?
И на мен ми е много любопитно за цените.
А за трапезите и после някакви пържоли дето деляха ми се видя супер странно, най-малкото при положение, че на отсрещния ъгъл има р-нт Слънце и Луна. Дори да правят такива мизерии, поне да не ги снима Пепе, но явно не осъзнава, че се злепоставя.

# 2 599
На Филип-ЧО рисунчиците са скандални, не знам от къде им хрумва да искат пари за тия драсканици, обаче едно не може да се отрече, много си вярват. И двамцата...

# 2 600
Това с храненето със същия прибор на детето ти, ми идва прекалено. Прекалено, че е проблем, за мен е едно от най-нормалните неща и смятам, че сте толкова възмутени, щото е Пепе, иначе нямаше да ви направи впечатление. Може и аз да съм сбъркана в това отношение, не знам...

Идея за Валерката:

https://www.thisisinsider.com/fake-rich-edited-photos-instagram-experiment-2019-3

# 2 601
Не, не съм против, защото е Пепе. Дъщеря ми е на 3г. и съм била против още от самото начало, защото съм виждала и други родители да го правят. Пепе аз лично я знам и следя в ИГ от има, няма 6м. Така, че мнението ми не е свързано, изобщо с нея. Наясно бях още като го написах, че ще има такива, които ще се учудят на моите разсъждения, но всеки е различен и има право на мнение.

# 2 602
Абсолютно е така. Тогава защо съдим другите за техните действия:)

# 2 603
Не, не съм против, защото е Пепе. Дъщеря ми е на 3г. и съм била против още от самото начало, защото съм виждала и други родители да го правят. Пепе аз лично я знам и следя в ИГ от има, няма 6м. Така, че мнението ми не е свързано, изобщо с нея. Наясно бях още като го написах, че ще има такива, които ще се учудят на моите разсъждения, но всеки е различен и има право на мнение.
Аз съм съгласна с теб. Факт е обаче, че хората приемат нещата различно. Дори аз и мъжа ми - аз съм категорично против да се яде със същия прибор, мъжът ми не вижда проблем, прави го и ме вбесява.

# 2 604
Изобщо не става въпрос да си се хранят с един прибор, доколкото разбирам Пепе е дала на Сиена от нейното ядене с нейната вилица /примерно/. Нима не ви се е случвало детето ви да поиска и да няма вилица и да му дадете от вашата? Или мъжа ви да ви пита: искаш ли? Да кажеш да и той какво? АМИ ДАЙ СИ ТВОЯТА ВИЛИЦА ДА ТИ БОДНА. :/

# 2 605
Не съдя никого, а изказах моето мнение. И не, не ми се е случвало нито едното, нито другото Blush Спирам, за да не разводняваме.

# 2 606
Нима не ви се е случвало детето ви да поиска и да няма вилица и да му дадете от вашата? Или мъжа ви да ви пита: искаш ли? Да кажеш да и той какво? АМИ ДАЙ СИ ТВОЯТА ВИЛИЦА ДА ТИ БОДНА. :/
Винаги викам личния си камериер и го моля да донесе още една сребърна или златна вилица за детето ми, което иска да опита манджата, пардон, блюдото ми. Че ние тук херцогини ли сме или някакви си потребителки на бг форум?!

# 2 607
А не се ли замисляте, че детето не прави разлика между това да му даде мама, баба, лелката в градината или някой друг неговата вилица/лъжица в устата?
За мен навици се изграждат от ден първи и подобни фриволности  не са ми понятни. В 21 век е възможно всяко дете да си има собствени прибори, дори и у дома, хайде стига вече. И по-добре да му дадеш един картоф или каквото е там с ръка, отколкото с вилица, особено на ресторант.

# 2 608
По тази логика няма да прави и ако някой му даде картоф в устата директно - мама, баба, лелята в детската градина. Изопачаваш думите, защото никъде не съм прочела вкъщи да си имаме 2 бр /словом два броя/ прибори и детето да яде или от на майка си, или от баща си.
Не мога да повярвам какъв спор се води, аз наистина спирам по темата, коментарът на Барбарела е идеален за финал. Хубав четвъртък:)

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 11:03 от VanillaPumpkin

# 2 609
Не цитирах/визирах никой от тук, а по-скоро че това, което прави Пепе не ми харесва и на мен. Приятен ден и от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт