Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 248
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 580
Адри, обръщам се лично към теб, при положение, че твърдиш , че не си гледала нищо от няколко месеца, моля те, спри да ги защитаваш. Наистина се превръщаш в лошата даскалица, която си има любимци, и който е против тях получава издърпано ухо или задвратник. Cut the crap! Аз съм почти на 24 и наистина се питам къде грешим с ММ, ами някое момиче на 16?! Едни какички седят и обясняват глупости, щото на Валери, Пепе и пр. обясненията са кръгла нула, кухи лейки седят и говорят за спестяване. При Пепа ясно, добре че са мама и тате, ама тя поне не обикаля света, обяснявайки как е спестила от неходене на дискотека.
И това че имали поначало - хубаво имат, ама какъв е проблема явно и открито да си кажеш нещата както са, ако е така? Срам я е Валерката, че на 30 години мама я издържа ли? Ми и мене би ме било срам. От 6 години се издържам сама и въпреки че имам хубав живот, не се лишавам от нищо, то е благодарение на моя труд, и на подкрепата на половинката ми и няма от какво да се срамувам. Тя дори не смее да каже  че гаджето  я води някъде. Мен ако ме заведе някъде на негови разноски, ще се възгордея и ще го похваля насам натам, знам ли...

# 2 581
В едно от видеата на Поли се говореше точно за модерната публика в театъра, която си мисли, че там се яде и пие. За галериите се отнася същото сигурно. Предполагам обаче, че е целево и се гони някаква френдли, ърбън и други модерни думи атмосфера и затова се опъват софри.
Гледах някакво видео на Ивана за първи път от много време насам, в което си показваше новите придобивки и изкуствени цветя, и, о, Боже, някаква възглавница, която щяла да бъде стилна за години напред. Наистина е седнала пред стол и диван, сигурно такъв е тренда след като май вече не се ползват толкова лампички за фон.
Гледам това видео в момента. Интересен поглед над спонсорираните видеа.

# 2 582
  • София
Lana, аз не защитаеам абсолютно никого конкретно. Защитавам теорията, че никой не е длъжен да дава отчет на когото и да било за това колко пари има и откъде.

# 2 583
Това с опънатите манджи в клипа на Пепе и на мен ми направи впечатление, даже върнах няколко пъти, защото не ми се вярваше толкова да са изпростяли, даже Пепето го представяше това като типично българско поведение и една от разликите с Дания. Много гнусно и майката на Филип правилно беше втрещена. Но толкова не ми се вярва да е така, че допускам, че се имаше предвид, че всеки си е поръчал за себе си няколко блюда и не ги яде подред, а си смесва няколко ястия...

# 2 584
Спирам с диалога. Няма смисъл.

Мой познат си е направил канал за ревю на театрални постановки. Има и сайт.

Нямам време да го изгледам, но по принцип има дар слово, много ми е симпатичен и е изключително интелигентен младеж. Пише увлекателно. Мисля че има потенциал, а и празно място за такива ревюта. 😊🙂

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 10:35 от Lana..

# 2 585
Спирам с диалога. Няма смисъл.
Няма смисъл, да.
Ще кажа за последно: не става дума просто за някакво даване на обяснения, а за умишлено заблуждаване на публиката. То се случва точно чрез някакви обяснения през последните няколко месеца и го казвам, защото гледам видеа и коментирам само тези, които гледам.
Но и аз явно ще приключа дотук с опита за смислена дискусия и ще се върна в безопасната зона на обсъждане на джуфки и нови придобивки.

# 2 586
Ето, театрални постановки мен наистина ме вълнуват.
Благодаря за споделения канал

# 2 587

На преразказа на видеото на Ивана от Кьолн се смях с глас...Joy бля-бля, ядохме и пазарувахме в ДМ.wow! Joy

# 2 588
На 5-тата минута от видеото на Ивана за новите ѝ придобивки започнах физически да усещам, че се задушавам от тази експлозия от кич и боклук. Никакъв стил или практическа мисъл не улавям, само едно празно желание да се трупат вещи. Тя явно още не е усетила накъде духа вятърът в световен мащаб и че тенденцията е към намаляване на този тип сляпо консуматорство.

# 2 589
  • София
Това е все едно да кажа. Тая рокля е скъпа и някой да ми отговори "ядох салата".

Кой изобщо говори за отчети. Просто е малоумно да казваш, че спестяваш от дискотеките и цигарки за  екскурзии от по няколко бона. И като някой не повярва, да го башваш, че иска да ти се меси в живота. Ми не, просто не е окей идиотите да правят другите на идиоти. Или да обясняваш, че хората не питали как да стане. Не питат, щото не са малоумни- говорим си за факти, цифри, парички. Който спести 50 -70 бона от цигарки и дискотеки, да ми звънне.   

# 2 590
Lana, аз не защитаеам абсолютно никого конкретно. Защитавам теорията, че никой не е длъжен да дава отчет на когото и да било за това колко пари има и откъде.

То и ние не търсим подробен отчет. Само, ако може да не лъжат и мажат в ефир как точно поддържат определен ляйфстайл или спестяват от барове, за да ходят до Йордания и Дубай през няколко месеца.

# 2 591
По въпроса с парите аз си следя IG на Снежана Атанасова - тя говори много открито , споделя техники за спестяване и т.н. Без да си казва заплатата естествено.
Наистина тук правилото или честно или нищо е най-добре.
Нашите принцеси едновременно искат да мислим , че са се родили със златна лъжица , обаче пък така се отдалечават от фенките си и пускат по някоя стръв , че да покажат че са от народа...
Ето Стефи не ме вълнува как си харчи парите , тя и не говори на тези теми , но и при нея отношението към грима е по-различно - личи си , че е наистина хоби .
При Валери си е показност, Пепе я знаем Simple Smile

# 2 592
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледайте и лайфстайла на Деси.Запазен е.
Не спира окончателно с видеата.Каза само че много по-рядко ще прави но категорично не спира.

Tя сега прави по клип на месец,"много по рядко" ми звучи като въобще да не й се занимава повече.

# 2 593
Това с опънатите манджи в клипа на Пепе и на мен ми направи впечатление, даже върнах няколко пъти, защото не ми се вярваше толкова да са изпростяли, даже Пепето го представяше това като типично българско поведение и една от разликите с Дания. Много гнусно и майката на Филип правилно беше втрещена. Но толкова не ми се вярва да е така, че допускам, че се имаше предвид, че всеки си е поръчал за себе си няколко блюда и не ги яде подред, а си смесва няколко ястия...

Абе точно всеки си вземаше от която чиния си прецени. Ако ти е направило впечатление, Пепе по същия начин пипа в чинията на Филип и му изяжда нещата. Не съм я следила редовно, но имаше едно видео в което той много се възмути как тя му изяла тортата, хем не била искала. Тя поръча нова и отново започна да чопли и в нея.
Просто е въпрос на възпитание и малко тактика, която тя очевидно я няма.
Дано Майката на Филип е обърнала поглед и по другите маси из БГ ресторанти за да се убеди, че не е обичай това ами си е техен семеен почин да ядат като прасета от общи ярми.

# 2 594
Наистина ли така са правили?! Ами с право майката на Филип е била възмутена, аз също съм. В стори в ИГ съм  виждала как Пепе яде и дава със същия прибор и от нейната чиния и на София Flushed Това категорично не съм го правила, няма и да го направя. Някой сега ще ме нападне, че това е нормално, защото ѝ е майка, но за мен не е! Пепе това ли ти е лЯйфстайла?! Във Вас си яжте, както искате, но не си пробутвай навиците (пред чужденците), като обичай за страната ни, моля!

Общи условия

Активация на акаунт