Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 793
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 135
Не мога да повярвам, че влогърите правят това за един перфектен кадър. Дори не съм се замисляла как пренасят сладоледче до плажа на Малдивите.
https://www.youtube.com/watch?v=P74HzLhB2C0&t=630s   /9:56мин./

Никак не се учудвам вече. Това момиче преди беше симпатична брюнетка от Канада. После се премести в Лондон при богатия си приятел и почнаха да пръскат пари по ненужни неща. След като се разделиха тя съвсем изпростя и вече всяка втора снимка е как ближе някакъв сладолед по провокативен начин Grinning .
Нека го е яд!

# 136
  • където ми харесва
Аз само се записвам, и да питам-Ивана пускала ли е/ще пуска ли ново видео тази седмица?

# 137
Аз само се записвам, и да питам-Ивана пускала ли е/ще пуска ли ново видео тази седмица?

Да - https://youtu.be/CJ_sObeXH1k

# 138
Тази Никол ми е зверски глуповата, клип гледах с нея, приятеля и’ и краля и кралицата на ваканциите, не знаех как да ги класирам по тъпота.

Каква е драмата с Боряна, защо са хейтили видео с грим

# 139
Абе...само мен ли ме дразни това СУАЙП ЪП на Ивана... Що за тъпотия. Или го пишеш на английски или едно обикновено "плъзнете нагоре".... Много ми е малоумно.
А Валери удари тъпомера с еднорогското кафе....

# 140
Тази Никол ми е зверски глуповата, клип гледах с нея, приятеля и’ и краля и кралицата на ваканциите, не знаех как да ги класирам по тъпота.

Някакво нейно видео станало вайръл във ФБ и съвсем нормално са се появили всякакви коментари, тя ги чете и коментира. Харесвам я тази, разбира от грим и прави хубави ревюта, има чувство за самоирония и говори приятно и свързано. Не се пъне да ляйфкоучва или да се преструва прекалено.
Гледах Валери и Мартинчо в Банкок...този ако ми се падне някъде екскурзовод, ще се гръмна. Кой писа, че много знаел за Франция ли, кое беше? Във видеото на Валерката се опита да разкаже за някакъв храм, ами то мънкане, мисълта му не тече гладко, думите още по-малко...мъка! Дори ако се абстрахирам от ломотещия глас..та в коя фирма работи, да знам да я избягвам?

Ивана не само суйап ъп, ами и уатърпрууф, суетпрууф...голяма мъка да го каже на български.

Надя Сивкова и тя имаше някакви такива: не забравйте да се СЪБСКРАЙБНЕТЕ. What? Щото "абонирате" не звучи пет път по-добре и е по-кратко, освен това..

# 141
  • Русе
Оххх, не мога да не ви споделя видеото на Боряна , последното, в което чете коментари (много се смях ): https://www.youtube.com/watch?v=lqUxf6EgvVc

# 142

Някакво нейно видео станало вайръл във ФБ и съвсем нормално са се появили всякакви коментари, тя ги чете и коментира. Харесвам я тази, разбира от грим и прави хубави ревюта, има чувство за самоирония и говори приятно и свързано. Не се пъне да ляйфкоучва или да се преструва прекалено.
Гледах Валери и Мартинчо в Банкок...този ако ми се падне някъде екскурзовод, ще се гръмна. Кой писа, че много знаел за Франция ли, кое беше? Във видеото на Валерката се опита да разкаже за някакъв храм, ами то мънкане, мисълта му не тече гладко, думите още по-малко...мъка! Дори ако се абстрахирам от ломотещия глас..та в коя фирма работи, да знам да я избягвам?

Ивана не само суйап ъп, ами и уатърпрууф, суетпрууф...голяма мъка да го каже на български.

Надя Сивкова и тя имаше някакви такива: не забравйте да се СЪБСКРАЙБНЕТЕ. What? Щото "абонирате" не звучи пет път по-добре и е по-кратко, освен това..
Отвратително е направо. Не знам с каква цел точно го правят, но и звучи и изглежда смешно. Великите англоговорящи....

# 143
Оххх, не мога да не ви споделя видеото на Боряна , последното, в което чете коментари (много се смях ): https://www.youtube.com/watch?v=lqUxf6EgvVc
Боби пък какво им се впряга на тези мъжове, че чак и видео направила. Не че не се посмях де😁 Много е чаровна, ще ни гримира май месец една камара шаферки, и нямам търпение и мен да ме нацапоти от до.

# 144
  • София
Май само във видео на Стефи съм виждала препратка към друга част на видеото. Т.е. ако искате да преминете направо към еди- кое си, започва от еди- коя си секунда. Това също показва дали човекът се опитва да ти даде информация или просто ламти за гледкания.

Емилиана, би ли споделила колко взима за вечерен грим. Може и на ЛС, ано предпочиташ Simple Smile

# 145
На Деси Пеева голямото дете от предишната й връзка ли е?
Любим мъж на влогърка на мен ми е ivanchohello.

# 146
А защо на всички мъже им казвате "ЕдикойсиЗдравей" ? Simple Smile

# 147
Момченцето е от първия й мъж. Той фактически не й е бил мъж де, както и тоя Сашо, с който е сега. Във влоговете от почивките им водят само бебето, момченцето не го взимат с тях.

# 148
А защо на всички мъже им казвате "ЕдикойсиЗдравей" ? Simple Smile
Заради Филип Пепин, който се е написал в Инстаграм ФилипЗдравей.

# 149
Ай, милатаааа!

Общи условия

Активация на акаунт