Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 405
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 010
Кой й е виновен на милата Пепе, че е там, ами коментари, все някога достигат и до такива, които не щат да ни четат заядливата тема. Малко време остава да види съвсем реалността, и то не благодарение на нас, щото сме зли, а на децата й. София ще почне да й се опъва да я снима, Сиенка ще проходи и тогава ще е вече пълна лудница, да я видя дали ще е още с мазната усмивка.

# 2 011
Аз принципно не ги гледам тях, само в понеделник пуснах да видя Пепе какви ще ги сътвори.
И днес случайно реших пак да ги пробвам и хванах точния момент. 😆

Прочетоха й този коментар от страницата им във Фб да отговори на него

# 2 012
Е, не е толкова лошо да виждаме различни семейни модели, не е лошо и за подрастващите в ютюб да ги виждат различните семейни модели, за да не се затварят в бъдещете само в примера, който виждат в собственото семейство. Пепе въпреки целия фалш и истеричната си усмивка, показва вариант на едно съвременно семейство.

# 2 013
  • Русе
Може ли дефиниция за старовременно и съвременно семейство? От любопитство питам.

# 2 014
За мен Пепе не показва нищо ново - мъж и жена с две деца, 100% от семействата в България (варира само бройката на децата). Може би различното е, че едното се роди в кадър и двете заедно са експлоатирани за прехраната на мама и тате. По тоя повод не мисля, че това е модел, който е за пример, че децата непременно да се учат от него.

Пепе днес беше болезнена за гледане, направо ме хваща срам, а нямам нищо общо с нея, нито ми е близка. Страхотия!

# 2 015
Може ли дефиниция за старовременно и съвременно семейство? От любопитство питам.

Зависи колко старовременно го искаш Simple Smile Може да се надникне в "Под игото", после да се надникне във филмите от времето на соца,  където майката все тича по смени, оставя кюфтета и мусака в хладилника и т.н, а ролята на бащата е главно да псува. Има и други примери от старовременните. Разбира се, че има нови и съвременни модели на семейства, това идва с технологиите, с новите професии, няма как времето да не е фактор тук.

# 2 016

Зависи колко старовременно го искаш Simple Smile Може да се надникне в "Под игото", после да се надникне във филмите от времето на соца,  където майката все тича по смени, оставя кюфтета и мусака в хладилника и т.н, а ролята на бащата е главно да псува. Има и други примери от старовременните. Разбира се, че има нови и съвременни модели на семейства, това идва с технологиите, с новите професии, няма как времето да не е фактор тук.

Това, което описваш, не е модел на семейство, а отношения в едно традиционно семейство. Различни модели са гей двойки, транс двойки и т.н. девиации, за които не желая да подхващаме разговор. Няма значение колко напреднало с новите технологии е едно семейство или дали мъжът е моден дизайнер, а жената - миньорка. Това пак е традиционно семейство. Пепе и Филип не показват нищо ново, освен да са нагледен пример какво да не правиш в ефир.

# 2 017

Това било нейния лЯйфстайл и те са част от него. Тя щяла така или иначе да пуска рекламни снимки, дори и без децата. Деси много й хубаво й каза, че ако не са те, няма какво да снима. 🤣🤣🤣

Ами другите влогърки, които нямат деца, как има какво да показват тогава? Интересно ми е какво ще отговори киселото Деси на това. Не претендирам, че съдържанието на Валериета, Джорджанота, фризьорчета, гримьорчета и прочие е много силно, но някой ако страда от мания да се показва, ще се показва. Забавно е иначе да си представяме влог напъните на Пепе, ако не беше семейна и с деца - може би щеше да говори за врачки, астрология и леене на куршум измежду haul и смуути видеа. И пак щяха да я канят в предавания, ама не защото има какво да каже, ами защото телевизията обича такива кухи хора.

# 2 018
Аз принципно не ги гледам тях, само в понеделник пуснах да видя Пепе какви ще ги сътвори.
И днес случайно реших пак да ги пробвам и хванах точния момент. 😆

Прочетоха й този коментар от страницата им във Фб да отговори на него

До къде го докарахме, мъже да кълват и обсъждат като жени.
Кога мъжете станаха средностатистически клюкарки? Много тъжно! Ти да се ровиш в профила на една жена и да й следиш публикациите на влогър... Боже, дано си е оправило маникюра това мъжле, докато гледка клипчетата на Антоанет Пепе.

# 2 019
Нямаше ли някаква наша влогърка, която говореше точно за врачки, астрология и ретрограден Меркурий? Имам някакви спомени, че съм попадала на такава.
Ако Пепе нямаше деца, сигурно щеше да е като Валерито, Ивана и приятелката си Ели. Просто има късмета да роди двечки и да се намести удобно в мами нишата. Късмет е също и, че децата и са големи бонбони.

Кога мъжете станаха средностатистически клюкарки? Много тъжно! Ти да се ровиш в профила на една жена и да й следиш публикациите на влогър... Боже, дано си е оправило маникюра това мъжле, докато гледка клипчетата на Антоанет Пепе.

Защо мъж да няма право да коментира жена? Жените да не са някаква защитена категория? По-горе имаше коментари как можело жена-майка да коментира така Пепе, сега и мъжете не могат. Пепе да не би да има някакъв имунитет, пък да не съм разбрала?

# 2 020

Това било нейния лЯйфстайл и те са част от него. Тя щяла така или иначе да пуска рекламни снимки, дори и без децата. Деси много й хубаво й каза, че ако не са те, няма какво да снима. 🤣🤣🤣

Ами другите влогърки, които нямат деца, как има какво да показват тогава? Интересно ми е какво ще отговори киселото Деси на това. Не претендирам, че съдържанието на Валериета, Джорджанота, фризьорчета, гримьорчета и прочие е много силно, но някой ако страда от мания да се показва, ще се показва. Забавно е иначе да си представяме влог напъните на Пепе, ако не беше семейна и с деца - може би щеше да говори за врачки, астрология и леене на куршум измежду haul и смуути видеа. И пак щяха да я канят в предавания, ама не защото има какво да каже, ами защото телевизията обича такива кухи хора.

Ставаше дума специално за рекламните постове.
Какво рекламира Пепе извън детските продукти?
Освен оптика Леонардо, сутиен и Фурла, не се сещам друго.

Няма нужда да се ровиш в профила й, един поглед стига, за да видиш, че 90% от постовете й са с реклами на децата.

Ами за мен това не е снимане на деца междудругото. Различни представи имаме явно.

# 2 021
Много сте изписали отивам да гледам и аз сеир сега 😁 Пепе нямаше да има и абонатите на Ивана, ако ги нямаше децата. Тя нали и на английски първо влогваше, там каква беше успеваемостта като е толкова даровита криейтърка? 😜

Barbarella в повечето случаи харесвам пиперливия ти език, обаче това си е чист сексизъм последното. Искаме жените да сме с равни права и еманципирани, а мъжете нямат право да мърдат от образа на мачо. Който каквото иска ще си коментира, единственото място на което мъж няма място е в дамска съблекалня/ тоалетна.

# 2 022
Нямаше ли някаква наша влогърка, която говореше точно за врачки, астрология и ретрограден Меркурий? Имам някакви спомени, че съм попадала на такава.
Ако Пепе нямаше деца, сигурно щеше да е като Валерито, Ивана и приятелката си Ели. Просто има късмета да роди двечки и да се намести удобно в мами нишата. Късмет е също и, че децата и са големи бонбони.

Защо мъж да няма право да коментира жена? Жените да не са някаква защитена категория? По-горе имаше коментари как можело жена-майка да коментира така Пепе, сега и мъжете не могат. Пепе да не би да има някакъв имунитет, пък да не съм разбрала?
Нямам представа дали има или няма имунитет. Не ми е интересна и не я гледам, за разлика от много хора тук, които са й очевидно големи фенове, дори и без да го осъзнават Simple Smile Конкретно коментирах мъжленцата, дето се интересуват от женски влогове, Фурли, Мурли, Триумф и други типично женски неща.

# 2 023
Конкретно коментирах мъжленцата, дето се интересуват от женски влогове, Фурли, Мурли, Триумф и други типично женски неща.

Ако мъже не се интересуваха от тичипно женски неща 80% от модните къщи нямаше да съществуват и ние жените щяхме да си ходим голи и боси. ✌️

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 11:28 от Emiliana V55

# 2 024
Антоанет не се интересува толкова от грим, за да набере абонати чрез бюти канал. Най-гледаните й клипове са тези с децата. Има и няколко клипа с тренировки, все си мисля, че ако се насочи към това, може и да оцелее и без да показва децата, а и има доста неща, които може да рекламира чрез спорт.

Общи условия

Активация на акаунт