Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 397
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 115
Тази я изгледах с клипа за апартамента й. Не виждам какво може да показва. Освен очевидната прилика с Ети, какво друго, може би букета на масата, той беше главния герой в клипа Simple Smile
Там случайно попаднах на Александра Дейли, не съм я гледала, показа един много хубав и уютен дом, книги, библиотека, омг! Това ме изненада супер много, на фона на другите недоразумения.
Пак казвам Валери не може да ме дразни колкото Пепе, понеже ми е автентична, та си е това, не се прави на някой друг, виж Пепе показа и в предаването колко се смята за капацитет. Издиша й автентичния образ, нещо което знае и е обсъждала преди години във видео, но не го следва.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 10:09 от passionbiojuniper

# 2 116
Спрямо тая шматка Пепето ми се струва като супер мама Grinning
А виолетка още един път ако я видя така да си оставя бебето ще я докладвам на социалните.

# 2 117
Ох Пепка се оплете като пиле в калчище 😂 това момиче други думи няма освен лЯйфстайл и инфлуенсър, с която 5 пъти се определи обаче хич НЕ ХАРЕСВА, ясно ли вие е?! 😜 Тя пак искала да мотивира и помага, майка Тереза пасти да яде в сравнение с алтруизма на Пепе. Решава си за децата до 18 и затова дотогава ще ги продава на кило, ама няма им дава да имат личен инстаграм и да стават инфлуенсъри до 15 години, майка за чудо и приказ, минимум Орден Стара Планина да ѝ дадат!!

И за всички не разбрали и не чули да уточним учила е в Англия и е живяла в Дания!

Сашо трябва да го черпи, а на Деси и Андрей ЕВАЛА за дипломацията, аз не бих могла да съм толкова възпитана в присъствието на виден лъжец и наглец. 😡🤢

А и да не забравя като виден кучолюб и животнофил..
Скрит текст:

Андрей какво се чуди, че някои хора обичат повече животните от хората, то на тях какво да им харесаш. Ей го виден пример до него е ухилена до ушите "перфектната" жена и майка, а е лъжкиня, меркантилница, със самочувствие до небето без нула покритие. Едно куче няма да те лъже, ще те обича безрезервно и безкористно без значение стар/ млад, болен,/здрав, грозен/ хубав, богат/беден и те следва нявсякъде и да нямаш храна да му дадеш дори. Те затова бездомниците са с животинка на улицата, а не с един куп приятели.
       Много верен коментар.👍

# 2 118
Не мога да ви изчета, много сте изписали. Kissing Face

Вчера най-накрая и аз да видя блогър на живо. Полина София се разхождаше из улиците на Банско, забила и неотлепвайки поглед от тъчскрийна. Как не се преби това момиче, не знам. Иначе облеклото й беше направо нормално в сравнение с последните й показвания по скорошни събития.

За Пепето....вие всичко сте написали вече, голяма излагация, голяма. Ако беше интелигентен човек, можеше и да излезе с финес от цялата ситуация, но яката се насади.

И как барабанеше по масата на Андрей, самопредлагайки се да я вземе за водеща. Satisfied Андрей баш за нея примира. Дори и да е имала някакви шансове за кариера в телевизията, вчера си ги срита сама.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 11:36 от Yogurina

# 2 119
Това ми напомни амбициозната Тенчева как беше тръгнала със замах, как представяше на всички, че ще прави предаване в тв. Е да, ама се показа в целия си блясък в ББ и стана тя. Та и Пепе така си вкара автогол, донякъде. Все още има шанс да я видим от някоя рубрика в женско предаване, да обяснява квалитетно за ляйфстайла.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 10:12 от passionbiojuniper

# 2 120
Я на какъв симпатичен младеж попаднах с канал за готвене. 🔪🍔🍗🥞🥗

# 2 121
И още нещо, сега видях, че сте го обсъдили и него.

Мистър Бирч, колкото и да ми е симпатичен, яко щях да го насоля, ако бях на мястото на Ели, когато заговори за дупките. Да се радва, че се е родил в Дания и че страната му не е минавала през години на робство, тоталитаризъм и преходи и да не знае много.

Най-мразя чужденец да ми плюе по държавата. Хубава, лоша, страна си ми  е и винаги си я защитавам.

Преди години, по Виденово време, родителите ми посрещаха един американец от университета, където майка ми прави няколкомесечна специализация. Теглиха дори заем, за да го разхождат из България, показаха му Родопите, Пирин- места на които всяко камъче е история. И знаете ли какво е споделял после в Америка, че го впечатлило най-много в България от всичко видяно?! Че хората сушели боб на чаршафи по тротоарите!!! Той, който идва от Америка, за която всички знаем колко години история има! За какво говорим тука въобще...

Малко на офтопик избих, но много му се ядосах на тоя самодоволен Бирч.

# 2 122
  • София
Пуснах си малко от вчерашното, че много коментирахте.
Колко нервно и злобно каза "всичко се променя", като видя, че не.й влизат в тона за жените водещи. Laughing
Тази, ако я извадиш от балона й, ще се пропука от злоба. Щото нормалните хора от***ват нарциси като нея и им се надсмиват над делюзионните видения за собствено величие.
И това барабанене по масата... Много просташко.
Бяха я барнали иначе- костюмче и косичка, елегантно изглеждаше. Сега разбрах защо се носи вече с дънки и кецки- за да изглежда що- годе млада. С червения костюм изглеждаше по- добре, но определено над 30.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 16:19 от Не се сърди, човече

# 2 123
Направи ли ви впечатление какви груби ръчища има това иначе финно Пепе.

# 2 124
Направи ли ви впечатление какви груби ръчища има това иначе финно Пепе.
Даа, да не би да бърка бетон за новия апартамент??? Satisfied

# 2 125
  • Ilkeston
Аз пък не мисля, че Пепе показва мами лЯйфстайл. Тя показва стил на нарцистичен човек без особено желание да се посвети на едно нещо и да работи за постигането на някаква определена цел. Следя няколко англичанки и колкото и да е залегнало мнението, че са мързеливи и т.н., те показват истинския си живот. Показват подаръците на децата си като Галя, но си правят труда да потърсят и по-евтини версии за хора, които нямат техните възможности. Водят си децата на училище/градина и си признават че забравят да направят някои неща, рядко имат помощ от родители. Показват как да се сготви нещо с по-евтини продукти (различно от овесени ядки и плодове). Лекуват си децата от вируси, без да рекламират Калпол. Общо взето не се пънат да са перфектни.
Аз не мога да разбера от къде идва тази високомерност у нашите влогърки. Лично аз започнах да ги гледам, защото искам да се информирам за БГ действителността и как се справят с нея, но не видях нищо истинско - то са само събития, изложби, смутита и скъпи продукти.
За момента ми допада мама модел, защото не иска да се показва като перфектната домакиня, жена и майка.
Останалите правят mom shaming на поразия.

# 2 126
Аз пък не мисля, че Пепе показва мами лЯйфстайл. Тя показва стил на нарцистичен човек без особено желание да се посвети на едно нещо и да работи за постигането на някаква определена цел. Следя няколко англичанки и колкото и да е залегнало мнението, че са мързеливи и т.н., те показват истинския си живот. Показват подаръците на децата си като Галя, но си правят труда да потърсят и по-евтини версии за хора, които нямат техните възможности. Водят си децата на училище/градина и си признават че забравят да направят някои неща, рядко имат помощ от родители. Показват как да се сготви нещо с по-евтини продукти (различно от овесени ядки и плодове). Лекуват си децата от вируси, без да рекламират Калпол. Общо взето не се пънат да са перфектни.
Аз не мога да разбера от къде идва тази високомерност у нашите влогърки. Лично аз започнах да ги гледам, защото искам да се информирам за БГ действителността и как се справят с нея, но не видях нищо истинско - то са само събития, изложби, смутита и скъпи продукти.
За момента ми допада мама модел, защото не иска да се показва като перфектната домакиня, жена и майка.
Останалите правят mom shaming на поразия.

Искаш да кажеш изложбА?
Щот не съм видяла някоя да се интересува от изложбИ, освен от тази на ФилипЧо. Joy

# 2 127
И мен Валери не ме дразни, колкото и да е куха. Тя си живее в нейния барби свят, кефи се максимално на повърхностни неща и си е щастлива. Не се напъва да е капацитет, авторитет или пример. Има нещо добродушно и наивно в нея.. или се стреми към такъв образ, но й се получава.

Пепе е изтъкана от злоба и егоцентризъм. Тя ще се пръсне, ако не я имат за пример и вдъхновение. Издиша от лъжи, иска да е център на внимание и ако може всички майки да се посипят с пепел, ако нещата не им се получават по мед и масло.. Нормално е да дразни зверски.

# 2 128
Искам да видя Пепон в следващия ББ.  Mr. Green

# 2 129
На мен Пепе лично ми напомня на жената на Иван(от Иван и Андрей) , Ирина. Всичко розово, а всъщност толкова злобна жена. Показа си “рогцата” в ББ точно.

Общи условия

Активация на акаунт