Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 313
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Някъде там
https://youtu.be/sjZsO0_0dzs
Скоро не бях се сещала за мис тигрица.
Няма такъв смях,това момиче е голяма забава, когато единственото заради което гледаш клиповете и  е да ти се кара, а ти да се заливаш от смях.
Като доктор Куин лечителката ми е.Лекува всякакво лошо настроение.
За какво не била доволна от шампоана на Клоран и тя не знаела, но не е доволна...😀😀😀

# 2 491
Аз пък си мисля, че не ставаш влогър, за да демонстрираш стандарт, а трябва да имаш стандарт, за да станеш влогър .

Напълно съм съгласна с това. Проблемът е там, че много влогъри не го признават, а твърдят, че са почнали от нищото и с много "труд" са постигнали стандарта, който показват. Колко средно статистически работещи хора могат да решат да напуснат, или изобщо да не започват работа, разчитайки, че показвайки гримове и ходене по кафета ще им донесе доход. Аз си мисля, че само тези със солидна подкрепа от мама и тати, които нямат кахър как ще плащат наем, сметки или вноски за кола.

Коя, за Бога, е "Десислава с устата"? Grinning

Десислава Стоянова дето смята YouTube за базар бг. 😂
https://www.youtube.com/channel/UCoI39N1dSi4GSoyvHNFrYLQ

# 2 492
Някои родни влогърки имат висок стандарт, факт. Но те са малко.
Повечето зорлем се напъват да демонстрират такъв.
За мен лично висок стандарт не е нито тегленето на заем, за да си купиш количка, нито  грозно преправените и облепени с тапети отвътре гардероби от дълбокия соц. Аутфитчетата, с които ни се презентират въпросните хубавици хич няма да ги коментирам. Предоставената с рекламна цел стока не е показател за нищо, това лЯйфстайл- гурутата така и не го проумяха. Аз все още не проумявам колко много са си повярвали и се имат за месии- мен това ме плаши истински.

# 2 493
  • София
Ако имам висок стандарт на живот, няма да прибирам всеки боклук от shein, който ми се подхвърли, нито ще обикалям като пес витрините на H&M.

# 2 494
Да не си ти,тази влогърка Доминик? Обикновено те се появяват тук и с недомлъвки и прикритост искат да разберат какво мислим за тях.😉☺️

Много интересен блог с пътеписи.Коментирали ли сме блогърката тук? 
http://lifebitesblog.com/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82-2/

Много ми е любима! Следя я от години! Прекрасна и тя и семейството, такива хора трябва да "инфлуенсват", не разни празноглавки.

# 2 495
Доста от родните влогъри са комплексари,имат нужда да се харесат на някаква маса от хора,който с коментарите си да чешат иначе крехкото им его. За Пепе преди коментирах,че има проблеми с егоизма,егото си и още ред психически бъркотии. В този кюпп включвам и още много от Ютубърите. Комплексите са нещо страшно и те са все по -често срещани в 21 век. Всеки иска да е номер едно,всяки иска да е най-красивата,всеки иска да е най-добър. За това е демонстрирането. Всеки се стреми да изглежда най-щастлив. Но,мили,това да се стремиш да си НАЙ,те прави толкова нещастен...дълбоко с теб.... Да се доказва пред някого...е толкова разочароващо за теб самия.

# 2 496
  • София
https://youtu.be/sjZsO0_0dzs
Скоро не бях се сещала за мис тигрица.
Няма такъв смях,това момиче е голяма забава, когато единственото заради което гледаш клиповете и  е да ти се кара, а ти да се заливаш от смях.
Като доктор Куин лечителката ми е.Лекува всякакво лошо настроение.
За какво не била доволна от шампоана на Клоран и тя не знаела, но не е доволна...😀😀😀

С цялото си сърце и душа вярвам, че някой й плаща, за да се излага така!

# 2 497
Ако имам висок стандарт на живот, няма да прибирам всеки боклук от shein, който ми се подхвърли, нито ще обикалям като пес витрините на H&M.

Точно.
Аз аз дори не бих си губила времето да се занимавам с видеа.
Според мен всичките тези момички искат да си начешат едно хубаво егото, да им казват колко са готини, богати и умни и как добре си гледат децата.

# 2 498
Да не си ти,тази влогърка Доминик? Обикновено те се появяват тук и с недомлъвки и прикритост искат да разберат какво мислим за тях.😉☺

Много интересен блог с пътеписи.Коментирали ли сме блогърката тук? 
http://lifebitesblog.com/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82-2/

Много ми е любима! Следя я от години! Прекрасна и тя и семейството, такива хора трябва да "инфлуенсват", не разни празноглавки.

Харесвам я, различна е, но много се мъчи да се харесва и много личи, следях я до скоро. И тя мен, но естествено щом я последвах, ме отследва след няколко дни Grinning и за нея перфектната снимка е от голямо значение, макар друго да пише по описанията си..

# 2 499
За мен блогърство/влогърство е да изкажеш мнение за продукт и да дадеш информация за продукт,ресторант,пътуване да има нещо полезно в интернет,а не да си показваш живота и парцалите,защото си куха и нямаш какво да кажеш и повтаряш само "Много е хубаво" "Уникално е",кажи защо е уникално и хубаво.

# 2 500
По стечение на обстоятелствата познавам едни от най-богатите жени в Бг,сигурно и някой от вас също. Те нямат дори фейсбук профили,нито Инстаграм, те са на Малдивите и в Азия всеки месец. Те са целите в оригинални LV,Chanel,YSL,Gucci. Но те нямат нужда да се доказват на никой,не че няма какво да покажат...Имат и то много. Нямат нужда някой да им казва,колко са яки и красиви. Те достатъчно си се обичат и харесват,за да нямат нужда от чуждо мнение.Така,че тези с H&M и Shiin(извинявам се,не знам как се пише)... Какъв стандарт???? Те живеят до следващият спонсор и пратка,каквото им се подари.

# 2 501
От тези мнение за нищо не искам да чуя.. не обичам кифленски Ляйфстайл:no_mouth:

# 2 502
Споделям с Вас един блог, който ми е много приятно да чета. Разтоварва ме, а във ФБ страницата си пък пуска и интересни видеа, от къщата (и не само), която за мен е направо мечта Heart Eyes

https://juliadimova.com/aboutme/

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 14:31 от Fairy girl

# 2 503
Скрит текст:

По стечение на обстоятелствата познавам едни от най-богатите жени в Бг,сигурно и някой от вас също. Те нямат дори фейсбук профили,нито Инстаграм, те са на Малдивите и в Азия всеки месец. Те са целите в оригинални LV,Chanel,YSL,Gucci. Но те нямат нужда да се доказват на никой,не че няма какво да покажат...Имат и то много. Нямат нужда някой да им казва,колко са яки и красиви. Те достатъчно си се обичат и харесват,за да нямат нужда от чуждо мнение.Така,че тези с H&M и Shiin(извинявам се,не знам как се пише)... Какъв стандарт???? Те живеят до следващият спонсор и пратка,каквото им се подари.
Има си разлика от богат до богат човек. Новобогаташите, камо ли тези които са се опаричили бързо и не с особени академични знания, обичат да се показват, да изтъкват, държат на марки. Наш'те влогърки половината идват от такива семейства, а на останалата част много им се иска.
(разбира се тук не визирам на 100 всички, за радост има и други представители)

# 2 504
Знаете ли защо Кристиано Ронално няма татуировки ? За да може да дарява всеки месец кръв.... И колко още милиони дарява не знам. Както той, така и Меси и всички хора с възможности. А те никога не са се фукали с нещата, които имат. Малко странен пример, но се сетих да го напиша тук, за да усетите разликата без много обяснения

Общи условия

Активация на акаунт