Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 305
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 475
Според мен пък никой не е длъжен нищо да обяснява, колкото и да е известен или не. И западни влогърки рядко дават отчет какво работят, ако изобщо работят. Tati примерно също не се е обяснявала как благодарение на мъжа си (поне в началото) е придобила този висок стандарт. Тяхна си работа, а и едва ли продават наркотици или нещо от този сорт, така че не знам какво значение има.

Има значение когато почнат да обясняват наляво и надясно как да не мислим за кариера, а просто да раждаме деца, за да не сме били стари. Човек, който не се е сблъсквал с 40 часов трудов договор, осигуровки, реално майчинство, държавни детски градини и ясли, ипотечен кредит, кола на лизинг, явно и студентски заем не изплаща и разчита на родители и баби за най-малката помощ с децата няма право да "мотивира" хората колко е лесно да се справят с тези проблеми.

Аз също не съм тръгнала да обяснявам на зъболекаря ми как да ми слага пломба, имам желание, подучула съм от тук оттам как става, но нямам нито квалификациите нито опита за такова нещо.

# 2 476
На мен ми е много скучно да седна да си говоря с човек на който целия му живот е на показ,няма какво да го попита. От социалните мрежи знам къде е ходил,какво е ял,как е бил облечен и т.н. губи се тайнствеността. Какво да го попитам като аз му знам ежедневието. То не е само Пепе така и много хора в социалните мрежи,малко са тип аз да се похваля да ми завидят всички.

# 2 477
Аз въобще не намирам за нужно някой да дава отчет за възможностите си , но намирам за тъпо да се прави и да не посещава заведения ,не носи дрехи и т.н. ,за да се хареса на повече хора. Едни имат повече късмет в живота- раждат се по-хубави , родителите им имат повече възможности ,лесно забременяват и прочие.

# 2 478
  • Варна
Повечето блогъри/влогъри разчитат на майка си баща си, не е само Пепето. Валери до скоро също казваше, че майка й и помага. Някои живеят още с родителите си, други разчитат на гаджето. Говоря предимно за нашите блогъри и влогъри. Пепето я разкриха, до девето коляно и имам чувството, че точно това също предизвика омраза към нея. Защото това, което показва, като лЯйфстал, не кореспондира с парите, които изкарват. Но има една друга б/влогърка, пак родена със златна лъжица в устата, чакам да видя, кога нея ще я разкостят до девето коляно и съответно тогава какви ще са вашите реакции.

# 2 479
# 2 480
Мен не ме бърка коя е родена със златна лъжица в устата, стига да не ми я размахва с назидателен тон, убеждавайки, че всички трябва да живеем все едно и ние сме родени така.

# 2 481
Лошото е, че наистина го правят, заради това. Вижте какво имам и се изяжте, че не можете да си го позволите. Имаше една влогърка Хилял, е това момиче умираше да се фука
Аз я гледах Хилял, не съм забелязала да се фука, за разлика от други доста по-известни. Дори сега продължавам да я следя в Инстаграм.

Аз такова чувство имах. Вижте ми телефона, лаптопа, гримовете, новата баня и т.н.

# 2 482

Предполагам, че тази Симона от Варна има предвид.

# 2 483
Еее отдавна я коментираха тук.

# 2 484
Десислава с устата също е от заможно семейство.

# 2 485
Десислава с устата вика Sweat Smile Браво, Еми

# 2 486
  • Някъде там
Да не си ти,тази влогърка Доминик? Обикновено те се появяват тук и с недомлъвки и прикритост искат да разберат какво мислим за тях.😉☺️

Много интересен блог с пътеписи.Коментирали ли сме блогърката тук? 
http://lifebitesblog.com/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82-2/

# 2 487
То дори не става въпрос какво показват, а как. И ако се дразним, не е на факта, че пътуват или си купуват скъпи парцалки, а че третират аудиторията си като падналаот луната. Никой реално не иска извлечение от сметките на Кухолери и Пепелджийска, но зрителите,навършили 12 не са малоумни. Тъпо е да седиш и да се лигавиш как обикалянето на света ежемесечно се осъществява с пестене от банички и дискотеки. Просто това са нелепи лъжи. И западните си покзват луксозните боклуци, но не са седнали да обясняват как имат Лубутен, защото ядат само в Макдоналдс. Просто наглеят с това, че си мислят, че те определят каквото и да е,  и могат да дрънкат наляво и надясно небивалици, щото има там някво виртуално пространство, в което няма праивла и защото някога някъде леля им ги е нарекла инфлуъенсър.
Аз имам проблем с тъпото им, високопарно и най - вече тотално безполезно съдържание. Не знам изобщо при положение, че абсолютно всеки пост ти е реклама, какви претенции изобщо можеш да имаш за достоверност.

Много интересен блог с пътеписи.Коментирали ли сме блогърката тук? 
http://lifebitesblog.com/%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82-2/

Ейй, много  е готин!  Точно такива много харесвам -интелигентно списвани, снимките са супер, никакви помпозни глупости, мерси, че сподели!

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:22 от Breedlove

# 2 488
  • София
Аз пък си мисля, че не ставаш влогър, за да демонстрираш стандарт, а трябва да имаш стандарт, за да станеш влогър. Това е времеемко и скъпо хоби (камера, осветление, покупки и интересен живот, които да показваш) и ако работиш по 10 часа за минимална заплата,  имаш доста други грижи на главата, от това какво и кога да снимаш. Та в този ред на мисли е съвсем нормално повечето влогъри да са със стандарт над средния за страната и това не е поза, а реалният им живот. Пък кой на какво го дължи не мисля, че е длъжен да дава отчет, ако не иска. Вие запознати ли сте с имотното и служебно състояние на всичките си познати? Аз не съм и никога не ме е вълнувало. По никакъв начин няма да ме сгрее, ако знам човек Х как точно си позволява това или онова, което аз не мога Thinking

# 2 489
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Десислава с устата също е от заможно семейство.

Коя, за Бога, е "Десислава с устата"? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт