Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 230
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Някъде там
Нима не ви се е случвало детето ви да поиска и да няма вилица и да му дадете от вашата? Или мъжа ви да ви пита: искаш ли? Да кажеш да и той какво? АМИ ДАЙ СИ ТВОЯТА ВИЛИЦА ДА ТИ БОДНА. :/
Винаги викам личния си камериер и го моля да донесе още една сребърна или златна вилица за детето ми, което иска да опита манджата, пардон, блюдото ми. Че ние тук херцогини ли сме или някакви си потребителки на бг форум?!
То добре че не сме херцогини че какво щяха да ни чуят ушите и видят очите 😀😀😀😀

# 2 611

На преразказа на видеото на Ивана от Кьолн се смях с глас...Joy бля-бля, ядохме и пазарувахме в ДМ.wow! Joy

Мен с пиците ме изкефи, много съспенс имаше Grinning

Аз от кличетата иначе очаквам автентичност и ако няма ме дразнят. Защо просто не си кажеш, че за фибичките, чантичките и прочие парички ти дават майка ти, баща ти, мъжът ти, баба ти и тн. Нищо лошо няма в това, ама не ме заблуждавай, че като майка, работила преди това като продавачка, мога да живея в апартамент в центъра, да си купувам Фурла и да ходя по екскурзии и съм тотално carefree. Ето например Елица не съм попадала на клипче, където да ми навира в очите колко успяла бизнес дама е, колко е независима и как всичко е песен, или да ме убеждава да пестя от закуски. Вече парите дали си ги изкарва тя или мъж я издържа - нейна си работа, поне не се прави на голямото доброутро. Предполагам има и такива, които живеят в панелна гарсониера и ядат кренвирши само за да съберат да си купят нещо по-така, че да го показват после по тубата и да демонстрират лукс.

# 2 612
Пепка е в ретрограден Меркурий, да си знаете.

# 2 613
Мда, а Фичо пак в Дания.
Тя не каза ли, че той се е отказал от бизнеса там?

# 2 614
Ми ще ги защитава, помислете защо.
Зорничка показала апартамента. Кухня от Икеа ми звучи интересно, харесвам Икеа и имам доста неща от там, да видим З какви ги е измъдрила.

Да изплескаш маса с манджи насред галерия...покъртително.
Рисунките на Фичко ми приличат на рисунки на деца. Какви ли са им цените?
Мен ме заболяват очите като ги гледам тия цапаници, втрещена съм от тия "красоти" ! Като гледам всеки ден бе пълно в галерията ...
Толкова изкуствено се смее тая Пепе ... вече издиша и не Меркурий, а друг й е проблема, но ще мине време да го разбере.
Аз също съм на мнение, че щом се показват ще се и коментират ...стига с тия защити!
Зорница изглеждаше зле на последното видео, не че преди това не бе също така ... не ми допада как се съсипва. Коренна разлика с усмивката и красотата в първите видеа, имаше живец в нея, красива коса имаШЕ ... а устни да се пипат не ми допада изобщо! Нейна си работа!
Поне ми допада, че не снима децата като Пепето-голямо завиране в камерата, направо нямам думи!
Не мога да ви смогна да ви изчета и да коментирам, но много голяма част от мненията са и като моите!

# 2 615
Мда, а Фичо пак в Дания.

Сигурно подготвя изложба и за там?? Sunglasses Joy

# 2 616
Ххахахаах 😂

Тука е продал 30% на Пеповата рода, останалите 70% се надява да ги пласира там, нали са повече роднини 😄

# 2 617
  • София
Тия общи манджулерини на 10 човека обикновено са в семейства, които ходят голи един пред друг, щото не се срамуват от телата си и се цункат по устата за здрасти.

# 2 618
Да, явно на Пепето родителите още не са излезли от хипи епохата.
Можеха да си го спестят поне пред чужденците. Не вярвам да не могат да си позволят отделни порции или пък поне да бяха помолили за малки чиниики, нямаше да им откажат. Дори щеше да е по-шик ако бяха направили един изискан кетъринг.

Мара Лондонска - така искам да представиш Шанел разопаковането си следващия път:
https://www.youtube.com/watch?v=CnqL9qva-zM

# 2 619
Пепе гордо показва как се прави бъркано яйце на тиган БЕЗ мазнина, страхотно се получавало. Висш пилотаж в кулинарията, ви казвам. Тука Елица припада или умира от смях, като мен FlushedRolling Eyes

# 2 620
Мда, а Фичо пак в Дания.

Сега изведнъж се присетих за една позната на баба ми. Работила е няколко години в Испания и се пенсионирала и се прибрала да живее в България. Всеки месец ходи по веднъж до Испания да подписва някакви документи в някаква служба и си взима пенсията, която е доста стабилна и си живее бая добре. Та може и неговата врътка да е сходна.

# 2 621
Скрит текст:
Пепе гордо показва как се прави бъркано яйце на тиган БЕЗ мазнина, страхотно се получавало. Висш пилотаж в кулинарията, ви казвам. Тука Елица припада или умира от смях, като мен FlushedRolling Eyes

Не, не, тя просто отново иска да демонстрира колко е заета и как няма време за мастършефски ястия....и все пак колко хелти може да се сготвят едни бъркани яйца.Laughing

# 2 622
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чакам рецептата за бърканото яйце без мазнина.Такова нещо..за първи път чувам.
Вкъщи всеки си яде от неговата си паница и с неговите си прибори.

# 2 623
Иначе аз очаквам  Ели другата година да се яви на кастингите за Мастършеф.

# 2 624
Скрит текст:

Не, не, тя просто отново иска да демонстрира колко е заета и как няма време за мастършефски ястия....и все пак колко хелти може да се сготвят едни бъркани яйца.Laughing

Ми не ми е особено хелти поне едно парченце масло да не пуснеш в тиганя, ама де да знам, детенцето може би е на спешъл хелти ляйфстайл диета.  

Общи условия

Активация на акаунт