Различна сексуална ориентация

• 19 609
  • 591
  •   1
Отговори
# 30
Нямам дете, но бих обяснила, че просто хората сме различни и в това няма нищо лошо. Моята майка преди години работеше по проект за превенция на ХИВ към МЗ, та може би от както бях на 10 знам, че има хора с различна сексуална ориентация от моята и това е окей. На мен лично не ми прави впечатление, най-много да се израдвам на любовта им, обичам да виждам щастливи хора Simple Smile

# 31
Питам се, толкова ли сме толерантни колкото мислим. Нали сме Европа и осъждаме Пунин и Русия.

# 32
  • София
Кои сте тези "вие"?
Ако изразяваш нечия позиция, е редно да го напишеш.
Ако изразяваш лична, би трябвало да пишеш в ед.ч.

# 33
  • София
Питам се, толкова ли сме толерантни колкото мислим. Нали сме Европа и осъждаме Пунин и Русия.
всеки е толерантен към каквото реши.
какво общо имат Европа, Русия и Путин към зададената тема?

# 34
Определено няма да го помоля да не гледа.
Ще обясня както си е - нормата е хетеро, но хора има всякакви.

# 35
всеки е толерантен към каквото реши.
Авторката на темата ми се струва, че не е много адекватна. Тръгна от целувки между хомосексуалисти и стигна до Европейски съюз и Путин... Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 36

Вероятно ценностните ни различия и законовата база - в Русия има закон, който предвижда административни наказания за пропаганда на нетрадиционни сексуални отношения сред непълнолетни, изразяваща се в "разпространение на информация, насочена към формиране  на нетрадиционни сексуални нагласи при непълнолетните, описваща привлекателността на нетрадиционните сексуални отношения, създаване на превратна представа за  социалната равностойност на традиционните и нетрадиционни сексуални отношения, както и натрапване на информация за нетрадиционните сексуални отношения, предизвикваща интерес към такива отношения".

ЕСПЧ смята, че законът уврежда правата на хомосексуалистите.

Т.е. очевидно сме от различни страни на бариерата.

# 37
  • София

Не бъркай политиката с редовите граждани на държавата.
Въобще не осъждаМЕ Путин, че отказва да издигне в култ хомосексуализма и да разреши да осиновяват деца, изкривявайки им психиката и представата за нормално семейство.

И да, като народ сме толерантни, т. е. търпим "разнообразието", но това не значи, че го приемаме за нормално, защото то и не е- отклонение си е, и че не стискаме палци да не се случи на нашите деца.

# 38
  • София
Руснаците са пожар в соц мрежите.  Много мразят хомо хора.
Но българите не им отстъпват. Един от 10 поста да има "за".

# 39
Сестра ми живее в Швеция и е женена за жена, имат си и момиченце сега- прекрасно щастливо семейство са! Хората тук казват- абе толерантни сте ама като ви дойде на главата? Не е така- който е толерантен е толарентин по принцип. Родителите ми- българи от малък град, работливи но обикновени хора са най-щастливите баба и дядо и обожават Ема ( съпругата на сеста ми)! Винаги топло са се отнасяли. Веднага гък не дадоха да кажат всички роднини и съседи! Даже на баба ни като й обясни сестра ми, че ще се жени за момиче , баба каза: важното е да си щастлива! Едно време беше моми и ергени, сега е друго. Но любовта си е любов- няма мъже, няма жени.
Това са точни думи на баба ми Стоянка на 87години от село!!

Бъдете добри, хора! И учете на това децата си!

# 40
  • София
а, ясно, пришива копче на палтото авторката.

# 41
Руснаците са пожар в соц мрежите.  Много мразят хомо хора.
Но българите не им отстъпват. Един от 10 поста да има "за".

Има известна разлика между "омраза" и "не съм за". Защо трябва да се мисли само в крайни категории?

# 42
 Толерантност = търпимост, т.е. да си толерантен означава да търпиш обратните, да не ги биеш, обиждаш и нападаш по някакъв начин, но никой не може да иска от мен да ги харесвам и одобрявам. Или да изпадам в екстаз, ако дъщеря ми ми доведе снаха. Това второто не е толерантност, а крайност някаква.

# 43
  • София
Lori_P
Ти баба си Стоянка не намесвай, че не е коректно!
И родителите си не набърквай- може да обожават другата жена, но не са изплискали толкова, че да не са наясно колко ненормално е дето да има две майки, едната от които се прави на мъж.
Когато търсиш толерантност, трябва да имаш мярката, за да не изгубиш търпението на хората, проявили уважение към отклонението.

# 44
Ти баба си Стоянка не намесвай, че не е коректно!
И родителите си не набърквай- може да обожават другата жена, но не са изплискали толкова, че да не са наясно колко ненормално е дето да има две майки, едната от които се прави на мъж.
Когато търсиш толерантност, трябва да имаш мярката, за да не изгубиш търпението на хората, проявили уважение към отклонението.

Никой не се прави на мъж, това е погрешно схващане, за да може хетеро хората да си обяснят някак нещата- че единият е в ролята на мъж, другият- на жена. И двете са жени- привлекателни, стилни, женствени.
Важното е в семейството да има любов, която детето да усеща. А не колко майки и татковци има...

Прочетох наскоро нещо- в България преди 20 години семействата също бяха еднополови: мама и баба Simple Smile)

колко мои връстници са отгледани така. А татковците- шапка на тояга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт