Различна сексуална ориентация

• 19 676
  • 591
  •   1
Отговори
# 420
Днес сме на фаза бракове и осиновяване на деца.
Колко време трябва, според теб, за да мине от парафилия в ориентация/ въпреки че и двете, де факто са ориентации/, особено щом и другата страна - брат, сестра, майка, баща са съгласни? newsm78

Искаш да кажеш, че инцеста е сексуална ориентация ?! Или аз нещо се бъркам newsm78 ?

# 421
Цитат
Когато единственото, което си, е сексуалните ти мераци - си боядисваш косата в зелено и развяваш знамето с дъгата.

Когато единственото, което си, са сексуалните ти мераци, също и заголваш бедро и хващаш поредния футболист, с който се целуваш и натискаш при всяка включена камера. Толкова се натрапваш на хората със своята сексуалност, че на всички им се повръща от теб. Също така и лепиш си перуки, слагаш си силикон, задължително си шиткаш снимките по кориците на списанията. Също така ставаш певица по ц*ца - снимат те, правят ти клипове, сваляш гащи и всичко, косата е и червена, и синя, и руса, и черна. Също ходиш по Дубай, заголваш си банския, трупаш сто хиляди зяпача в инстаграм, защото това си единственото, което си. Също така, разкопчаваш ленената ризка до долното копче в дискотеката, връткаш ланеца, смучеш от наргилето, ревнуваш я, биеш я, утрепваш я и те пишат после у новините. Също така те записват как разказваш, че жените трябва да бъдат хващани за ХХХХХ и че след 35 не стават за нищо, но после ти се разминава някак си, щото си на позиция. В най-кофти случай, просто се снимаш с 2 надупени ученички по мръсни, кирливи чорапи, дошли да ги къпеш в джакузито-макузито, и ставаш за смях в цялата страна. Ето това си, когато си целият едни сексуални мераци и нищо, ама нищо, кръглото, съвършено нищо друго.

Колкото шанс има да "прихванеш" хетеросексуалност от чалга каналите и инстаграм-богините, толкова и ще прихванеш гей-наклонности от един парад и едно виждане на целувка в трамвая.

Сега, ще излезете с номера "Да, ама хетеросексуалността е норма, а хомото - не. Затова моля не-нормата да не ми се навира в очите". Анджък, дайте да не гледаме на хората под юрганите. Ако лекар-гей ви лекува - то това също е норма. Очаква се лекарят да ви лекува, нали? Ако гей-учител ви преподава, то това също е норма. Очаква се учителят да ви преподава, нали? Ако гей-певец ви пее, очаквате да ви разтопи със "Сбогом, моя любов". Норма! Ово е стандард! Тогава нека не слагаме "норми" за сексуалността на хората, а нека ги приемаме по това, което са извън едната педя под кръста.

Сега, ако искате Сайлънс да пусне нова, по-смислена тема, в която да разсъждаваме всички "как да не останем никога в живота едни тъпаци с едни единствени сексуални мераци" - с 2 ръце съм съгласна. А тази тема за гей хората и големия, истеричен страх от тях, вече е орана, копана, садена, наторена и овършяна дори из форума. Просто няма какво да се повтаряме. В първите страници много майки дадоха прекрасни мнения. Радвам се, че има толкова свестен народ, който живее в хармония с останалия свят.

# 422
Аз съм останала с впечатление, че и много от хората с различна ориентация не одобряват показността, и активността на съответните организации. Просто си живеят като всички останали, учат, работят , обичат се, срещат се с приятели,  и т.н. без да държат личния им живот да бъде навиран в очите на хората, така, както и хетеросексуалните двойки. Цялата показност, активност на разни организации в по- голямата си част е с користна цел и би трябвало да са наясно, че повече  им вредят, отколкото да им помагат. Подкрепям едно от предишните мнения, че цялата вълна от активност и пропаганда е основно с комерсиална цел и подпомага различни корпоративни интереси, а и не е изключено да има и още по- тъмна страна. Стана ясно, че на никой не пречат, напротив едва ли не всеки има такива приятели, роднини и т.н. и ги приемат с отворени обятия, в София отдавна женственото  поведение, дрехи и прочие от страна на младежи и млади мъже на никой не му прави впечатление и т.н. Но не приемам вменяването на измислена вина от страна на разни организации за да оправдаят съществуването си и щедрите субсидии и да всяват напрежение и разделение сред хората. Преди няколко дена имаше пресен пример с някаква измислена история, тиражирана из медиите.

# 423
Стигнала съм до извода да се разрешава всичко, което не  бие да го кажа, не вреди  и можеш да го победиш, по точно казано.Но дали тогава ще спрат тези организации с парични потоци, защото иманно заради тях е половината раздухване и дори създаване на проблема, щото той  сам се ориентира и справя, тези с парите  не могат без проблем.Трябва им.Трябват им  мразещи, трябват им страдащи.Това след последните постинги   се сещам.

# 424
Днес сме на фаза бракове и осиновяване на деца.
Колко време трябва, според теб, за да мине от парафилия в ориентация/ въпреки че и двете, де факто са ориентации/, особено щом и другата страна - брат, сестра, майка, баща са съгласни? newsm78

Искаш да кажеш, че инцеста е сексуална ориентация ?! Или аз нещо се бъркам newsm78 ?

Какво е всъщност инцестът? Не го намирам като категоризиран като парафилия, нито като парафилично разстройство, само на едно място прочетох, че може да бъде парафилично разстройство ако е задвижван от парафилични механизми /фантазии и пр./.  Не се заяждам, просто наистина не го намирам в класификатори на отклоненията.

Тогава нека не слагаме "норми" за сексуалността на хората, а нека ги приемаме по това, което са извън едната педя под кръста.

Мисля, че това е в пълен разрез с политиките на идентичността, популярни в САЩ и проправящи си път в Европа. Трябва да се делим на малцинства по възможно най-много параграфи и да се противопоставяме, а не да се приемаме според това, което ни е общо. Та не мисля, че ще стане в общ план - все едно дали става дума за етнически малцинства, деца/възрастни, хетеро/хомо, дебели/слаби и пр. Напротив, вероятно ще се търси повече база за конфликти, ако ги няма, ще се създават изкуствено  - както всъщност се създават.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 17:41 от Vapor

# 425
  • Street of Dreams
Мари, този дълъг, емоционален пост с висок патос предполагам, че го написа за да ми натриеш носа, но ще те разочаровам - с голяма част със съгласна. И едното и другото е пошло и води до деградация на обществото.

Обаче да ми казваш в защита на гей-индоктринацията, че инстаграм и чалга каналите не оставяли отпечатък при младите - на това мога само да се смея.

# 426
  • София

Колкото шанс има да "прихванеш" хетеросексуалност от чалга каналите и инстаграм-богините, толкова и ще прихванеш гей-наклонности от един парад и едно виждане на целувка в трамвая.

Сега, ще излезете с номера "Да, ама хетеросексуалността е норма, а хомото - не. Затова моля не-нормата да не ми се навира в очите". Анджък, дайте да не гледаме на хората под юрганите. Ако лекар-гей ви лекува - то това също е норма. Очаква се лекарят да ви лекува, нали? Ако гей-учител ви преподава, то това също е норма. Очаква се учителят да ви преподава, нали? Ако гей-певец ви пее, очаквате да ви разтопи със "Сбогом, моя любов". Норма! Ово е стандард! Тогава нека не слагаме "норми" за сексуалността на хората, а нека ги приемаме по това, което са извън едната педя под кръста.

Сега, ако искате Сайлънс да пусне нова, по-смислена тема, в която да разсъждаваме всички "как да не останем никога в живота едни тъпаци с едни единствени сексуални мераци" - с 2 ръце съм съгласна. А тази тема за гей хората и големия, истеричен страх от тях, вече е орана, копана, садена, наторена и овършяна дори из форума. Просто няма какво да се повтаряме. В първите страници много майки дадоха прекрасни мнения. Радвам се, че има толкова свестен народ, който живее в хармония с останалия свят.

Явно, някой е поставил на някого задача, на всяка цена  да обяви пишещите тук, за хомофоби!
Нямам друго обяснение, защо след като НИКОЙ НЕ Е ИЗРАЗИЛ ОМРАЗА ИЛИ НЕТЪРПИМОСТ към тях, се продължава упорито с вменяването на несъществуващи мисли, чувства и отношение?

Единственото, което всъщност е и в страни от темата, заради което се породи спор, е брака и осиновяването на деца от хомодвойки.

Дали ще излезе права съфорумката, която надуши предизборна шетня сред няколкото все не разбрали и все обвиняващи в хомофобски грехове всичко, що не е съгласно с горното?

# 427
Аз не мисля, че хомосексуалистите се борят за правото на брак, за да демонстрират сексуалността си. Женят с цел сигурност, както повечето хетеросексуални. Искат човекът до тях, а не някой роднина да ги наследи, да има правото да взима решения, ако нещо се случи с другия и на първо място, за да може осиновеното или родено дете,  при евентуална смърт на единия, да бъде отглеждано от другия родител. Защо във всичко виждате демонстрация? Не смятам, че те имат различни потребности, мечти, начин на живот от нас, само дето партньорът им е от същия пол.

# 428
Да, никой от пишещите тук не мрази обратните, както ни обвиняват. Нито ходим да скандираме "смърт на педерастите", нито се събираме в банди да бием гейове в тъмните паркове, нито имаме претенции да им се налагат ограничения. Да, някои се гнусим леко от интимни гейски прояви и демонстративна гейщина, но това е съвсем човешко и си е за наша сметка - не сме тръгнали да се саморазправяме с натрапващите своята сексуалност, а търпим и обръщаме глава. А сме против да бъдат осиновявани деца от обратни по принципни причини, но това не е омраза.

По-горе някой спомена лекари, виж там имам резерви. Мъжът ми ми е разказвал, че е ходил на преглед при доктор, който най-вероятно е бил гей, и каза, че хич не е било приятно. Явно този доктор не успява да се придържа към професионализма и допуска влияние на сексуалността си. Това вече според мен е недопустимо. Ми и аз да отида при гинеколожка лесбийка, която някакси се престарава с ръчичките, и на мен ще ми е гадно. Не знам дали ще вдигна скандал, но няма да повторя, защото това си е ако не изнасилване то поне 100% сексуален тормоз.

# 429
... Явно този доктор не успява да се придържа към професионализма и допуска влияние на сексуалността си...

Това обаче едва ли е до ориентация, а до човек и професионалист. Все едно дали е хетеро или хомо. Просто адресатът му е различен, липсата на професионална етика е еднаква.

# 430
А защо си мислиш, ще ако гинеколожката е лесбийка, ще се престарава с ръчичките? Твоят гинеколог, ако е мъж и хетеросексуален престарава ли се с ръчичките, понеже харесва жени?
Вие сериозно ли смятате, че ако някой е хомосексуален, той задължително налита на всеки срещнат от собствения му пол?Simple Smile

# 431
Скрит текст:
Аз не мисля, че хомосексуалистите се борят за правото на брак, за да демонстрират сексуалността си. Женят с цел сигурност, както повечето хетеросексуални. Искат човекът до тях, а не някой роднина да ги наследи, да има правото да взима решения, ако нещо се случи с другия и на първо място, за да може осиновеното или родено дете,  при евентуална смърт на единия, да бъде отглеждано от другия родител. Защо във всичко виждате демонстрация? Не смятам, че те имат различни потребности, мечти, начин на живот от нас, само дето партньорът им е от същия пол.
В момента няма ли начин това да се осъществи при добро желание от двете страни и при съществуващите сега закони, след консултация с добър адвокат. Най- малкото унаследяването може да се реши и сега, да определи попечител на детето и т.н., стига да имат желание. От подобни изказвания, човек остава с впечатление, че гей двойките едва ли не са изключително моногамни и това им е основният проблем, а това не е така. Проблемите им /като изключим раждането на деца/са като на всички останали двойки и бракувани, и небракувани, каквито са повечето хетеро двойки в момента. А  също така осиновяването на деца е трудно и за семейните хетеро двойки с чудесни условия и доходи поради различни корупционни схеми. Всъщност мисля,че една известна, съвременна актриса и женската и половинка бяха осиновили две дечица така че, място под слънцето има за всички.

# 432
А защо си мислиш, ще ако гинеколожката е лесбийка, ще се престарава с ръчичките? Твоят гинеколог, ако е мъж и хетеросексуален престарава ли се с ръчичките, понеже харесва жени?
Вие сериозно ли смятате, че ако някой е хомосексуален, той задължително налита на всеки срещнат от собствения му пол?Simple Smile

Казах "ако". Може и да не се престарава и тогава е ОК, ама онзи доктор се е престаравал.

# 433
Ако хетеросексуален се престрае това ОК ли ще е? Бил той гинеколог или уролог?

# 434
Ако хетеросексуален се престрае това ОК ли ще е? Бил той гинеколог или уролог?

Не, ама ако е лесбийка е по-неприятно. Както каза ММ, ако лекарка се беше престарала нямаше да възразява толкова Mr. Green  Това ме подсеща и за спортистите. Кажете ми защо жените след тренировка не ходят да се къпят и обличат в една съблекалня с мъжете? Ами ясно защо - за да не ги оглеждат като сексуален обект. Нима не е същото ако в една съблекалня има и обратен/обратна? Нищо чудно, че спортисти не искат гейове в съблекалните.

Общи условия

Активация на акаунт