Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 072
  • 193
  •   1
Отговори
# 90
За единия секс да си прецакаш връзката с човек, когото оценяваш,че е качествен....Не го разбирам. Но пък ако на теб разнообразието в секса ти е от първостепенно значение, разделете се, защото ти самата трудно ще живееш с такова неудовлетворение. Хвани си  к/рвар, хем ще е забавно, хем разнообразно Simple Smile Simple Smile Там скука няма Simple Smile
Проблема на момичето, не е че няма толкова разнообразие, а че реално не изпитва никакво удоволствие. Първоначално не и е било супер проблем, но с намаляването и изчезването на пеперудите, се задълбочава.
Ако е гей, явно и той самия не иска да го признае и приеме. Може да се притеснява от общественото мнение.

# 91
Бая варианти са развъртяни за мъжа из темата.
Човекът ми изглежда просто праволинеен с елементи на асексуалност, та чак ушите му пращят.
Има профил на нарцисист – душата на компанията, актьорче, всичко под конец, под контрол, важно му е да изглежда невероятен и зашеметяващ в очите на околните, важно му е мнението на другите за него. Има строг морал, отиващ на тотална скованост откъм секс, любов – вероятно има някаква платонична, идеалистична представа за любовта и затова му се струва кощунство авторката да се прави на "курва" (според неговите представи, разбира се) с разни нощнички и намеци за игрив секс.

Не вярвам да е гей, по-скоро е праволинеен до смърт, демек скучен от благочестивост.

Няма да се промени, прилича на вече изградена личност с точно тези ценности и нагласи за живота. Важно е да си паснеш в сексуално отношение с партньора си. Айде, то не е едно и също през целия период на връзката, но в началото това си е решаващ фактор.
Опитай да му внушиш, че ти имаш по-различни нужди и желания, виждам, че го щадиш. Ако замита упорито под килима, нямаш много опции – трансформираш си либидото и се кротваш или намираш любовник. Краен вариант – биеш си шута.

# 92
  • Пловдив
За единия секс да си прецакаш връзката с човек, когото оценяваш,че е качествен....Не го разбирам. Но пък ако на теб разнообразието в секса ти е от първостепенно значение, разделете се, защото ти самата трудно ще живееш с такова неудовлетворение. Хвани си  к/рвар, хем ще е забавно, хем разнообразно Simple Smile Simple Smile Там скука няма Simple Smile

Според мен пък, връзката ще им става все по-некачествена, защото тя рано или късно ще си потърси това, което иска, ама някъде другаде. Той колкото и да е добър, всеотдаен, мил, перфектен и тн, сексът е доста важна част от една връзка. Естествено, че са важни и качествата и характеристиките на мъжа, но е прекрасно и да се чувстваш желана, да усещаш, че няма търпение да те вкара в леглото и да те изяде, да се повъртите в различни пози, не само в мисионерската и на тъмно, след това да нямаш сили да идеш да се изкъпеш дори, а не да се криеш да свършиш в банята. Иначе за аналният секс и аз не съм много, много съгласна, но това вече е въпрос на вкус.

# 93
Явно е асексуален човека, по друг начин не мога да си го обясня.

# 94
Щом в началото не върви, моля, представете си какво ще е след 5 години Simple Smile Аз не бих се навряла доброволно в подобна история. Може би ако съм над 65, бих го обмислила, но не и преди това.

# 95
Какво означава да те обичат ? Да  намериш мъж, който те желае и ти го показва. Да го е грижа как се чувстваш. Ако моя съпруг не ме кара да се чувствам женствена и привлекателна, няма да съм с него.
Друг е въпросът с предпочитанията в секса. От това, което прочетох разбрах, че проблема на момичето е по-скоро незаинтересоваността на партньора и към нея. Не смятам, че един мъж, който обича жената до себе си ще се задоволил без да помисли за нея.
Ако жената не може да изпитва удоволствие без разни по-специални техники, това вече е отделен въпрос. Трябва да си намери някой да отговаря на нейните критерии. Тук включвам аналния секс. Не всеки е ок.
Както описа момичето - слага я на леглото, оправя се под чаршафа за нейна сметка и приключват. Така ли е ? Или човекът се старае, но е по-софт ? Не стана ясно.

# 96
Как изобщо се докарахте до двегодишни отношения, при тоя трагичен секс? Как не останахте във френд-зоната само? Ако те обича, все малко от малко щеше да се напъне да счупи гипса. Отидете на терапевт, да си каже там какво му е толкова отвратително в цялата работа, че поне да рабереш има ли шанс да се оправи, или не.
И аз мисля, че може да си пада по мъже...

# 97
  • Linz
С качествен човек общуването е качествено- на всички нива. Какво като е готин и добър, а тя чувства неудовлетворение?! В началото може да е пренебрежимо малко, но с времето всеки проблем се задълбочава като се неглижира. За това при започване не връзка очите трябва да се отварят на 6. И притеснява ли те нещо в поведението на евентуалния партньор- не задълбочаваш отношенията.
Няма как да я обича и да иска да е щастлива, а да не търси начини да й достави максимално удоволствие (и сексуално, и всякакво)... възбудата на жената възбужда и мъжа, а доставяйки й удоволствие, чувства удовлетворение и се чувства пълноценен мъж. В случая това липсва, което прави всички изказани хипотези напълно възможни. Но каквато и да е причината, в една връзка ако има разминаване по някоя точка още в началото, любовта постепенно изстива- съответно колкото по-рано се прекратят отношенията, толкова по-безболезнено става.

# 98
Той не е болен, защо да го води на терапевт. Това е неговият начин да си изразява любовта, има такива хора, не е нужно да се държи като нерез постоянно. Според мен авторката трябва да подходи по-умело – директно да му казва в разговор, че ѝ е зле, иска горещ секс, отпред, отзад, според мен му действа спихващо, особено ако е толкова морален и идеалистично настроен.
А и как в началото тези платонически сексения не са  правили впечатление, не знам. То точно тогава се разбира дали си пасват двама човека сексуално, когато бушуват хормоните. Май, май бие на "пуснати по пързалката" темичката.
Перфектен мъж с голям пенис, който се крие под завивките. Няма такива светци чак. Мъжете обичат да правят секс с очите си – да гледат партньора или дори себе си. Авторката ни мят анещо, а може и да е автор.Simple Smile

# 99
  • Linz
Да, определено прилича на пързалка Simple Smile

# 100
  • Сф
Много крайни мнения какъв е що е.Ама аз да я питам нея, защо поддържа връзка , в която не е удовлетворена?Че то оттам се почва- да ти е гот в леглото пък ако ще и всеки ден да сте на мисионерската и на загасени лампи.Щом ви е гот и на двамата е ок.
Или сте много различни като сексуални предпочитания и тук е разковничето или човека е бъгнат изначално- дали гей, дали нещо в главата..чак пък да бие отбой по всички фронтове..на 30 г още- абсурд!
Какво те задържа при него, че нещо не мога да се светна.Няма да живеят хората дето го превъзнасят- с него, а ти. Ако искаш съквартирант- ок .

# 101
 Това, че е привидно "мил" на пръв поглед, не значи, че е наистина добър.

Няма какво да разговарят, разговаряли са вече и за него всичко е супер, авторката го написа.

Няма никакъв смисъл момичето да си губи времето с него и да се чуди къде точно му е бъгната системата на човека.

Защо да се примирява с този мъж? За да й се скапе самочувствието и да я хване депресия и други болести ли... Защото това се получава с течение на времето в неудовлетворителни връзки. Нямат деца, по-добре да къса навреме. Пък и да имаха, те също няма да са много щастливи с депресирана майка и липса на истинска обич между родителите. А този може и за желанието си за семейство да лъже. Няма да е първият, нито последният.

Lori, дръж си го за другарче, ако ти е толкова скъп, но за друго... по-добре не.

# 102
  • София

... възбудата на жената възбужда и мъжа, а доставяйки й удоволствие, чувства удовлетворение и се чувства пълноценен мъж. В случая това липсва, което прави всички изказани хипотези напълно възможни. Но каквато и да е причината, в една връзка ако има разминаване по някоя точка още в началото, любовта постепенно изстива- съответно колкото по-рано се прекратят отношенията, толкова по-безболезнено става.

Същото важи и за жената, нали?
Ако има до себе си някой "умрял" и води епични битки да го съживи за 2 минути, си е жива мъка.
На мен ми е любопитно, ама авторката упорито заобикаля въпроса- на тъмно и под чаршафа, този мъж целува ли и гали ли, или направо чука " на сухо"?
Щото, да се разминаваш в разбиранията за разнообразие в  леглото е едно, да не се възбуждаш от човека до себе си- друго, но да се възбуждаш и никога да не можеш да свършиш, цели 2 години, само защото е в мисионерска, някак не е нормално.
Може би, момичето си има специфични изисквания, по- хард, по- нестандартни и няма как да се напасне към пуританските виждания на мъжа.
Което не го прави ненормален, нито гей, нито незагрижен за нея.
Той е бил достатъчно откровен да ѝ каже, защо не прима за нормални нещата, които му е предложила.
Може да е смешно, може да е нагласа от преди 2 века, но това е неговата ценностна система в областта на секса.

Топката е в нейното поле- да реши дали може да се настрои да свършва със скучен секс, в името на всичките му останали положителни качества, или да си намери мъж с нейната настройка.
За мен, е глупаво и курвенско да си търси някой само за секс, а да създава семейство с този и доста ме учудиха тия съвети, дадени от съфорумки, които биха разкостили мъж, решил да кръшне поради същите причини.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 11:44 от absurT

# 103
Той не е болен, защо да го води на терапевт. Това е неговият начин да си изразява любовта, има такива хора, не е нужно да се държи като нерез постоянно. Според мен авторката трябва да подходи по-умело – директно да му казва в разговор, че ѝ е зле, иска горещ секс, отпред, отзад, според мен му действа спихващо, особено ако е толкова морален и идеалистично настроен.
А и как в началото тези платонически сексения не са  правили впечатление, не знам. То точно тогава се разбира дали си пасват двама човека сексуално, когато бушуват хормоните. Май, май бие на "пуснати по пързалката" темичката.
Перфектен мъж с голям пенис, който се крие под завивките. Няма такива светци чак. Мъжете обичат да правят секс с очите си – да гледат партньора или дори себе си. Авторката ни мят анещо, а може и да е автор.Simple Smile

На  семеен терапевт не ходят само болни хора Wink
Авторката съща така да вземе малко по-директно да му казва някои работи и да дава насоки, не да се свива и страхува, че ще я изкара мръсница или каквато там. Може и той да е в заблуда, че тя е ок с това, което има е друго не ѝ трябва. Като види истинската ѝ по-страстна същност, може сам да избяга в манастира Joy

# 104
  • София
tuali, чела си само първия пост, нали?
Ако прочетеш и другите обяснения, ще е добре.

Общи условия

Активация на акаунт