Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 039
  • 193
  •   1
Отговори
# 180
Аз пак ще питам авторката,пък дано ми отговори, а не се изниже по тъча.

На тъмно, мисионерската, разбрахме, ама
- казва ти да се съблечеш и като се мушнеш под чаршафа, скача с гол в ръката.........и те почва по същество? newsm78
- прегръща, гали и целува, пък после мисионерства? newsm78

Извинявам се, не съм видяла въпросите. Ами как да го опиша- повечето пъти е така- вечер, аз влизам в банята да махам грим ала бала, излизам и той е в спалнята на приглушена светлина (не е мрак тъмно чак, но си е тъмничко- само 1 нощна лампа). Той е вече гол под завивките, аз се мушкам в леглото и най-често сама се събличам (вече съм по пижама от банята). Той ме придърпва, целува ме, преграща ме- да. Казва ми, обичам те, милинко ми вика, пате- така ме нарича. И после се завъртаме аз съм отдолу и той започва... и след 10тина мин сме приключили. В началото се опитвах да сменя позата, или го хващах за гърба и се извивах или си повдигах дупето за стане пак някак си по-така, но той спираше и някак смутено си се връщахме и намествахме. Sad  Също преди не се събличах аз а той ме събличаше и беше толкова непохватно- той никога не успяваше примерно да ми разкопчае сутиена или така сприхаво ми сваляше блузата че ми запецваше на главата - абe като някакви комични 15 годишни които не знаеят как се прави- така се чувствах. И сега е така, но някак си имаме абсолютен ритуал и вече просто си лежа- оф, звучи ужасно като го пиша Sad  но е така.
А, и винаги като свърши казва "обичам те", прекатурва се и отива в банята. ЕДНО И СЪЩОООО всеки път.....

# 181
  • София
Абсурт, тука все пак не говорим за влюбени-загубени на по 21 годинки, а по-близо до 30-те, врели и кипели. Едните целувки...абе след втория секс партньор няма чак толкова да те възбудят. Трябва си и майсторлък в секса и някаква техника. То може нещата да започнат обещаващо, а после да се окаже разочарование. При жената възбудата се губи за секунди, особено ако си помисли "абе тоя ся к'во си мисли, че прави, нищо не усещам!"

Ами, не съм съгласна- според мен, целувки и прегръдки и галене за предразполагане са си нужни и то доста повече, когато връзката е дългогодишна.
Точно защото възбудата при жената рядко пада от небето, както при мъжа.
Авторката отбеляза, че мъжът е не само добре сложен, ами и добре надарен, та едва ли може да не забелязва какво точно прави.
Аз затова все я питам как протича предмисионерстването, ама явно, няма да ми отговори или вече ще намести отговора в подкрепа на некадърността му.

ПП. Сега видях обяснението......

Ами, авторке, след като не си могла да го приучиш дори да те съблече като хората или да приеме възглавницата под дупето ти, ставай и заминавай.

Няма да я бъде, щото скоро първо ще му изневериш, после ще го намразиш.
Все затормозяващи неща, които няма смисъл да си причиняваш. Peace

# 182
  • София
Скрит текст:
Аз пак ще питам авторката,пък дано ми отговори, а не се изниже по тъча.

На тъмно, мисионерската, разбрахме, ама
- казва ти да се съблечеш и като се мушнеш под чаршафа, скача с гол в ръката.........и те почва по същество? newsm78
- прегръща, гали и целува, пък после мисионерства? newsm78

Извинявам се, не съм видяла въпросите. Ами как да го опиша- повечето пъти е така- вечер, аз влизам в банята да махам грим ала бала, излизам и той е в спалнята на приглушена светлина (не е мрак тъмно чак, но си е тъмничко- само 1 нощна лампа). Той е вече гол под завивките, аз се мушкам в леглото и най-често сама се събличам (вече съм по пижама от банята). Той ме придърпва, целува ме, преграща ме- да. Казва ми, обичам те, милинко ми вика, пате- така ме нарича. И после се завъртаме
аз съм отдолу и той започва... и след 10тина мин сме приключили.
Скрит текст:
В началото се опитвах да сменя позата, или го хващах за гърба и се извивах или си повдигах дупето за стане пак някак си по-така, но той спираше и някак смутено си се връщахме и намествахме. Sad  Също преди не се събличах аз а той ме събличаше и беше толкова непохватно- той никога не успяваше примерно да ми разкопчае сутиена или така сприхаво ми сваляше блузата че ми запецваше на главата - абe като някакви комични 15 годишни които не знаеят как се прави- така се чувствах. И сега е така, но някак си имаме абсолютен ритуал и вече просто си лежа- оф, звучи ужасно като го пиша Sad  но е така.
А, и винаги като свърши казва "обичам те", прекатурва се и отива в банята. ЕДНО И СЪЩОООО всеки път.....
Ауу, ама то не само, че няма предварителна игра ами и светкавичен. Значи излиза, че той си всършва работата и отива ухилен и разтоварен в банята, пък ти, че си до никъде - кучета те яли Trollface Чист егоист.

# 183
Той просто наистина не го възприема като проблем... това е проблемът Simple Smile

# 184
Това е форма на егоизъм. Неосъзната или осъзната. На мене нали ми е ок, ти се спасявай.
И накрая " обичам те". Да ти стане гадно. Как пък може да искаш да изпиташ удоволствие ? Манипулация.

# 185
Гола вода е тоя както го описваш . Ма и ти си гола вода че толкова години
все го играеш монахиня . Толкова пък да не можеш
да му се наложиш и да смениш позата ти да си отгоре и да определяш нещата , ритъма ...
Егати го и артиста ....Ми той и за филм за динозаври не става ...

# 186
Начи, ако хората са толкова неграмотни в секса, си мисля, че има ниша за втора Кобилкина. Всичко се учи - дишане, пози, състояние на съзнанието. Галене и предразполагане е добре, но ако няма способности и грамотност - работата става скучна и няма креативност.

# 187
Той просто наистина не го възприема като проблем... това е проблемът Simple Smile

Дали не е от типа "на мама момчето/златното яйце"? Дето е роден идеален и няма нужда пръста си да мръдне, за да излезе от зоната си на комфорт? А за пред хора се раздава, прави клишираните общоприети за мили жестове на половинката и с това е преизпълнил програмата? В какви отношения е с родителите си?

# 188
Ох, душица сладка е той. Божке, това е един сладък, наивен, добър мъж.
Ми научи го де, Авторке. То с чакане и нагаждане към такова наивниче няма да ти падне оргазма от небето. Той така си знае, така си кара. Направо е чиста душичка. Н им гледай възрастта и телата на някои мъже, те са си девственици и на акъл, и на мурафети в секса.
Бъди по-настоятелна с него, но по добър начин и ще се отпусне и отвори. Не бързай да го отблъскваш, дай му време и ако го обичаш, помогни му да се открие за секса.

# 189
Ще пиша като анонимна, защото разни колежки ме четат, не ми е ок да споделям сексуални преживявания...
Да, има и толкова скучни  и неграмотни в леглото мъже. Пълни дървета, които си остават дървета. Спомням си колко разочарована останах от обещаващ лекар /викам си поне с анатомията ще е наясно, но не би Laughing /, който искаше само на тъмно. Впоследствие разрах, че имал комплекси, че е много космат,  поне  пози сменяше и беше що-годе издръжлив, та се повторихме. А някои с такова огромно самочувствие, а такава скръб, скръб...Че и не дават да ги насочиш и една дума да кажеш, много наясно уж.  По повод реакцията му на твоята секси нощничка се сетих...Има  мъже, толкова да не са нясно със своята сексуалност или потискат някаква приета за нездрава или перверзна част, че цялата им енергия отива в това и най-малкия намек за нещо различно, реагират остро и истерично. А подходяща ситуация  е възможно да отключи и  "кутията на Пандора", а каквото  излезе оттам, може  и никак да не ти хареса. Пропуквайки сухарската черупка, може да изскочат и доста  неща, които предполагам  ги оставя за времето, когато е насаме със себе си.  Фантазии, които смята за твърде мръсни, "вулгарни", забранени...Веднъж си причиних среща -гореща с един зъботехник,  който като обърна няколко питиета,  ми разказа за такива перверзни фантазии с оргии /и ...няма да навлизам в подробности/, които посмъртно сякаш не можеха да са на тоз скучен до Бога човечец, който беше имал само две партньорки в живота.  Трябва ти човек с когото си пасване като сексуален темперамент и опит, това сходство е важно и си проличава още от първите контакти.  Сексът трябва да е и общуване, и в буквалния смисъл. Да си споделяте, доверявате и радвате един на друг  - телата, желанията, всичко...Необременени от комплекси, автентични, освободени. Не си струва да оставаш с този, достатъчно време си му посветила, не вярвам да се промени. Рискът да му изневериш е огромен,  рано или късно, при това положение.

# 190
На 30 години, чиста и наивна душица. Която обича да и е хубаво, но не се замисля за другите. Колко добра постъпка.
Звучи ми невъзможно. Но кой знае ! Светът е странен !

# 191
Шокиран съм от някои изказвания, не знам да плача ли да се смея ли ...
Кво учене кви 5лв. момичета, това не е някой случаи в които мъжа има нужда от малко насоки и къде и как да "натиска правилните бутони на женското удоволствия" ако мога да се изразя така. Щото има и такива които горе долу биват и имат нужда от малко насоки !

Тука говорим за абсолютен 100% сексуален инвалид !!!

Момичето много добре е описала подробности, писала и след първият и пост и други подробности и всичко е ясно !

Хора запомнете, секса и сексуалните умения не са нещо което всеки може да владее и всичко да е свързано с учене и желания. Тея неща зависят и от характера на мъжа, дали е егоист/алтруист, дали има страстна натура, дали чисто физически има нормално либидо и т.н.

Най-добрите любовници дори освен, че не са егоисти, имат и талант да бъдат такива !

Има и такива като мъжа на авторката, които са в другата крайност и те винаги ще си останат там. Този мъж освен в леглото навярно е скучен и във живота !

# 192
Има романтика в описанието. Поне хубави неща й говори. Все е нещо. И коя зодия е този младеж?

# 193
  • Sofia
Авантюрата на авторката с форума приключва тук.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт