Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 044
  • 193
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Разбира се че темата е пързалка
и че няма мъж в днешния век който да се мушне на тъмно под чаршафите
и да не иска да вижда голо женско тяло ..че и само в мисионерската поза
Тази тема е пусната от мъж и са сменени ролите
за да има строй се преброй се на жените в този подфорум
Рече и отсече! Щом ти не вярваш, значи не е възможо! Много зряло мислене.Trollface

# 166
Олеее сега прочетох мнението на Alex, човек ти на колко си години, това са несериозни неща, които пишеш.
Този мъж е 100% дърво в леглото, даже не знам авторката как след първият секс е продължила да има връзка с него. Може би вече е била влюбена когато за пръв път са го правили !

Тя нищо не може да промени в този човек в сексуален аспект ! Ако иска да има нещастен живот да го взима и точка !

# 167
Рече и отсече! Щом ти не вярваш, значи не е възможо! Много зряло мислене.Trollface
Хиляди пъти е по здряло от това да обяснявам какво да направи мацката
и да задоволявам по този начин нечий изпаднал че..джия с обясненията си

# 168
  • София
Скрит текст:
Хиляди пъти е по здряло от това да обяснявам какво да направи мацката
и да задоволявам по този начин нечий изпаднал че..джия с обясненията си
писах писах ама го изтрих, смисъл да ти пиша няма TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface

# 169
Не вярвам на тази тема. Това е пързалка, честно. Не разбрах какъв е основния проблем. Иска по- разнообразен секс ? Иска да изпитва удоволствие ?
1. Човекът бил традиционалист.
Лошо няма. Въпросът е да се погрижи за нея и комфорта и.
2. Тя какво иска ? Тук ми е мътна работата. Иска просто да изпита удоволствие или да го " пречупи" ?
Той бил дърво, гей и т.н. Оставете го това. Някой задеде ли си въпроса защо човекът не се интересува дали на нея и е добре ?
Питам се... Ако един мъж наистина обича не се ли замисля за жена си и нейните чувства ? Не мисля.
Друг е въпросът дали се мъчи да угоди, но не може.

Не бих го определила като егоист- може би аз не съм го обяснила ясно: за него този секс който правим е абсолютно ОК, така правят секс нормалните хора, всичко е в реда на нещата, това че аз не съм задоволена е някакъв мой проблем (не ми го е казвал разбира се така, но така намеква)- т.е. той не че не иска аз дъ съм щастлива, той искрено 2 години не разбира, че жената иска да получи оргазъм и че е ВАЖНО това! как да го обясня незнам- той ми се чуди на мен. Представете си сега вие си правите секс и се събирате с някой който е мега кинки садо мазо, камшици, тройки и клубове за секс и тем подобни- ами той така ми гледа, все едно аз съм нещо свръх такова вулгарно.
И да вметна, че освен репликата с вулгарното и още 2-3 пъти коментари, не ме унижава или да ми говори гадни неща. Той и това като го каза изглеждаше като малко дете изплашено , а не го е казал с тон: свали го това бе!

ох сега прочетох че съм мъж и темата е измислица! Какво?? Не съм мъж, моля ви се! Ако можех снимка щях да си постна тук , държейки надпис АЗ СЪМ Simple Smile

# 170
Ясно. Значи е грях жената да изпитва удоволствие. Темата за мен прилючи .

# 171
  • София
Ясно. Значи е грях жената да изпитва удоволствие. Темата за мен прилючи .
Това къде го прочете, че не видях да е писано? Както за него оскъдния секс е нормален и напълно задоволителен, така и за нея същия тоя секс води до липса на желание за такъв и съответно до оргазъм. Просто имат коренно различни предпочитания в леглото, кото не прави единото мислене правилно, а другото грешно. Лошото е, че той я оставя незадоволена и не смята за нужно и тя да свършва, което говори много лошо за него.

# 172
  • Варна
Lori_P ,мисля, че си имала предимно кратки връзки и не си била обект на отдадено отношение и реална любов. Може би са били на сексуална основа. После си срещнала любезния принц , с
по -добри маниери и си се впечатлила . Но именно студенината и въздържаността на мъжа  в секса показват, че не е коректен с теб. Знаеш, чувствата се доказват и са взаимност между двама. Надявам се, че избранника ти не е предимно финансово обаятелен, а има и др.качества. Разказвал ли ти е за бившите си приятелки?По интонацията, обобщенията и изводите за тях, ще разбереш какво да очакваш от него. Възможна хипотеза е и да има друга жена. Той ли беше инициатор на връзката ви?

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 19:18 от Viviana91

# 173
Афридита- човекът смята, че липсата на оргазъм при жената си е найн проблем. Изобщо не е важно това. Навярно трябва да и го каже в прав текст ? Ние май казваме едно и също по различен начин ?
Та, здраве да е. Всеки си го тълкува както си иска. За мен по- страшното от липсата на разнообразие е незаинтересоваността.

# 174
  • София
Аз пак ще питам авторката,пък дано ми отговори, а не се изниже по тъча.

На тъмно, мисионерската, разбрахме, ама
- казва ти да се съблечеш и като се мушнеш под чаршафа, скача с гол в ръката.........и те почва по същество? newsm78
- прегръща, гали и целува, пък после мисионерства? newsm78

# 175
Абсурт, тука все пак не говорим за влюбени-загубени на по 21 годинки, а по-близо до 30-те, врели и кипели. Едните целувки...абе след втория секс партньор няма чак толкова да те възбудят. Трябва си и майсторлък в секса и някаква техника. То може нещата да започнат обещаващо, а после да се окаже разочарование. При жената възбудата се губи за секунди, особено ако си помисли "абе тоя ся к'во си мисли, че прави, нищо не усещам!"

# 176
Lori_P ,мисля, че си имала предимно кратки връзки и не си била обект на отдадено отношение и реална любов. Може би са били на сексуална основа. После си срещнала любезния принц, с по -добри маниери и си се впечатлила. Но именно студенината и въздържаността на мъжа  в секса показват, че не е коректен с теб. Знаеш,чувствата се доказват и са взаимност между двама. Надявам се, че избранника ти не е предимно финансово обаятелен, а има и др.качества. Разказвал ли ти е за бившите си приятелки?По интонацията,обобщенията и изводите за тях, ще разбереш какво да очакваш от него. Възможна хипотеза е и да има друга жена. Той ли беше инициатор на връзката Ви?

Ами не мога да кажа кой е бил инициатор, и двамата се харесвахме от 2-3 месеца, имахме обща позната и тя някак ни събра. Друга жена- незнам, едва ли... той винаги иска да ме взима на снимки, познавам колегине и обкръжението му, в свободното му време сме все заедно. А и ми е правило впечатление отношението му към изневярата- винаги много критично е говорил за такима мъже или жени, които са изневерили...
За бившите си не ми е говорил много, майка му веднъж се изпусна и каза че бившата му му изневерила и той разбрал от еин приятел и това много го наранило. Но като го попитах дали  е вярно отрече. Каза че не е вярно и че просто вече не са се обичали, за това са скъсали...
За финансите- със сигурност той изкарва повече от мен. Аз работя в офис на малка българска фирма и взимам смешни пари, но никога не бих останала с него само заради финансово спокойствие!  Не съм такъв човек- винаги скромно съм живяла, не ме притеснява- не взимам много пари, но за наем ,сметки и храна изкарвам.

# 177
  • София
Афридита- човекът смята, че липсата на оргазъм при жената си е найн проблем. Изобщо не е важно това. Навярно трябва да и го каже в прав текст ? Ние май казваме едно и също по различен начин ?
Та, здраве да е. Всеки си го тълкува както си иска. За мен по- страшното от липсата на разнообразие е незаинтересоваността.
Мисленето му, че си е нейн проблем не ок. Май наистина казваме едно и също.
Аз измислих как авторката да му покаже, че не е ок и не е само нейн проблем, а техен: Значи от сега нататък като правят секс /айде да речем по неговия старомоден начин, то няма как друго яче/ правят каквото правят и преди той да свърши - тя да прекрати акта. Trollface Да види той, няколко пъти като остане "недовършен" дали няма пък да разбере какво й е на нея Joy А като отвори въпроса, тя да му каже - ааа пич това си е лично твой проблем, аз с това проблем нямам, за мен нещата са ок JoyJoyJoy

# 178
  • София
Точно така! Ако той прави секс 3 минути, Лори да прекъсне акта на 2:45 Simple Smile)))

# 179
Точно , Афридита ! Нека видим тогава дали няма да е недоволен ! Пак казвам, все чета за незадоволени жени, които карат така с години. Как пък един мъж не живя без да изневерява и да свършва от секс дълго с жена ?
Това е проблема за мен.

Общи условия

Активация на акаунт