На тъмно, мисионерската, разбрахме, ама
- казва ти да се съблечеш и като се мушнеш под чаршафа, скача с гол в ръката.........и те почва по същество?

- прегръща, гали и целува, пък после мисионерства?

Извинявам се, не съм видяла въпросите. Ами как да го опиша- повечето пъти е така- вечер, аз влизам в банята да махам грим ала бала, излизам и той е в спалнята на приглушена светлина (не е мрак тъмно чак, но си е тъмничко- само 1 нощна лампа). Той е вече гол под завивките, аз се мушкам в леглото и най-често сама се събличам (вече съм по пижама от банята). Той ме придърпва, целува ме, преграща ме- да. Казва ми, обичам те, милинко ми вика, пате- така ме нарича. И после се завъртаме аз съм отдолу и той започва... и след 10тина мин сме приключили. В началото се опитвах да сменя позата, или го хващах за гърба и се извивах или си повдигах дупето за стане пак някак си по-така, но той спираше и някак смутено си се връщахме и намествахме.
Също преди не се събличах аз а той ме събличаше и беше толкова непохватно- той никога не успяваше примерно да ми разкопчае сутиена или така сприхаво ми сваляше блузата че ми запецваше на главата - абe като някакви комични 15 годишни които не знаеят как се прави- така се чувствах. И сега е така, но някак си имаме абсолютен ритуал и вече просто си лежа- оф, звучи ужасно като го пиша
но е така. А, и винаги като свърши казва "обичам те", прекатурва се и отива в банята. ЕДНО И СЪЩОООО всеки път.....
Чист егоист.
/, който искаше само на тъмно. Впоследствие разрах, че имал комплекси, че е много космат, поне пози сменяше и беше що-годе издръжлив, та се повторихме. А някои с такова огромно самочувствие, а такава скръб, скръб...Че и не дават да ги насочиш и една дума да кажеш, много наясно уж. По повод реакцията му на твоята секси нощничка се сетих...Има мъже, толкова да не са нясно със своята сексуалност или потискат някаква приета за нездрава или перверзна част, че цялата им енергия отива в това и най-малкия намек за нещо различно, реагират остро и истерично. А подходяща ситуация е възможно да отключи и "кутията на Пандора", а каквото излезе оттам, може и никак да не ти хареса. Пропуквайки сухарската черупка, може да изскочат и доста неща, които предполагам ги оставя за времето, когато е насаме със себе си. Фантазии, които смята за твърде мръсни, "вулгарни", забранени...Веднъж си причиних среща -гореща с един зъботехник, който като обърна няколко питиета, ми разказа за такива перверзни фантазии с оргии /и ...няма да навлизам в подробности/, които посмъртно сякаш не можеха да са на тоз скучен до Бога човечец, който беше имал само две партньорки в живота. Трябва ти човек с когото си пасване като сексуален темперамент и опит, това сходство е важно и си проличава още от първите контакти. Сексът трябва да е и общуване, и в буквалния смисъл. Да си споделяте, доверявате и радвате един на друг - телата, желанията, всичко...Необременени от комплекси, автентични, освободени. Не си струва да оставаш с този, достатъчно време си му посветила, не вярвам да се промени. Рискът да му изневериш е огромен, рано или късно, при това положение.