Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 058
  • 193
  •   1
Отговори
# 135
tuali, чела си само първия пост, нали?
Ако прочетеш и другите обяснения, ще е добре.

Всичко четох.
Стори ми се вариант да го притисне малко просто.
Как точно да го притисне, като той на червено дантелено бельо казва, че изглеждала вулгарно - цитат "изглеждаш вулгарно, моляте свали това"? #Crazy Не искам да си помислям как ще я нарече, ако го целуне там долу /то за свирка, че няма да  й даде възможност е ясно/.
А това прочете ли го:
Скрит текст:
Няма по-важно и по-малко важно, важното е какво на теб ти е важно (и влажно).
Говори с него открито за секса, какво ти носи удоволствие, какво искаш да правите... Провокирай го, убеди го (с действия), че и на него му харесват някой нови и още неизпробвани неща... постепенно, да не се стресира много. Ако няма резултат- не си губи времето.

Говорили сме много, обяснявала съм му. Мислех си и аз че това е само в началото и ще се напаснем. Но вече 2 години станаха! И нещата са сериозни, живеем заедно и той намеква много за брак. Даже ме е страх ако ми направи предложение как ще реагирам и какво ще кажа Sad мъчно ми е- той е чудесен човек и се чувствам супер повърхностна....
Той ми е казвал: "за мен това е сексът- доволен съм, щастлив съм. Ако ти си го представяш другояче няма да се получи. Но ако за теб сексът е толкова важен, по-важен от бъдещето ни, от децата ни и любовта и подкрепата- това говори какъв човек си и не е приятно да мисля за теб по този начин"- нещо такова Sad  пита ми- щастлива ли ще си с някой който е "сексуално извратен" (така ги нарича), но няма да ти дава нищо от това което имаме с теб?
И да нарича нормалните мъже "сексуално извратени" Crazy Crazy

Ами понякога пред трето лице, което е неутрално, могат да излязат истинските причини, извън "така ми харесва, така съм свикнал, другото е пошлост" и прехвърлянето на проблема към нея. Някой психолог трябва да му обясни, че има едно минимално ниво на емпатия, което трябва да прояви. Поне да се опита малко да се доближи до нейните предпочитания. То не е сигурно, че нещо ще излезе от тези опити де, но поне малко инициативност.
Ама всичкото това е много пожелателен сценарий, съмнявам се този да се съгласи да отиде на терапевт, за него всичко е наред явно.

# 136
Благодаря ви за коментарите. Някои направо ме шокираха- като това че може да е гей, садо-мазохист и какво ли още не.
Пред мен стои въпросът и за това пуспах темата- кое ми е по-важно: сексът и удоволствията или добротата и разбирателството с един мъж? Много от вас пишат да го оставя- ОК, а дали пък следващият мъж няма да е страхотен в леглото, но пък няма да има такава привързаност както сега и такъв добър човек.
Отговорете ми: има ли въобще идеални мъже или винаги ще има нещо което да трябва да пожертваме?
Защото аз така го чувствам....

Компромиси се правят. Но ти си човекът,който трябва да реши с кое си готова да правиш компромис. Щом от сега поставяш така нещата на везна плюсовете на този/минусите на следващия - очевидно проблемът не е само секса.

# 137
Ами пак нищо не разбрах. Едни клишета само.
Кое е проблема ? Егоизма или липсата на разкрепостеност ?
Щото ако е егоизма, не може никой да ме обеди , че това е любов от негова страна.

# 138
Аз не мисля, че  енякакъв велик манипулатор или тъпкач на егото и личността на авторката – по-скоро е вид егоцентрик, инетересува се предимно от себе си и как изглежда в очите на другите. Това не е необратимо.
Както казва щерка ми – прилича ми повече на балък, отколкото на играч.

# 139
Съпоставя се секса с добрината. 🤔🤔🤔

# 140
Благодаря ви за коментарите. Някои направо ме шокираха- като това че може да е гей, садо-мазохист и какво ли още не.
Пред мен стои въпросът и за това пуспах темата- кое ми е по-важно: сексът и удоволствията или добротата и разбирателството с един мъж? Много от вас пишат да го оставя- ОК, а дали пък следващият мъж няма да е страхотен в леглото, но пък няма да има такава привързаност както сега и такъв добър човек.
Отговорете ми: има ли въобще идеални мъже или винаги ще има нещо което да трябва да пожертваме?
Ааа, до сега жените се представяха със предпочитанията
сега искаш и да подхванем мераците на мъжете .
Виж там първо приложи съветите на съфорумките .Такива като мен не слушай
защото веднага разбрах каква е темата и умишлено няма да разказвам за интимния си живот .
Иначе важни са и двете неща, но ти като огнена мацка
трябва да избереш да ти е лика и прилика ..т.е секса

# 141
  • София
Хаха, Базила, щерка ти не беше ли сравнително малка.
Евала, разсмях се. Ориентирана е днешната младеж Mr. Green

# 142

Идеални няма. Има подходящи и такива, с които може заедно да надграждате, да работите над недостатъците си, при желание, любов и разбиране от двете страни.

# 143
Зависи за каква задача го търсиш тоя мъж. Ако е за цял живот, за семейство, деца - искат се едни качества. Ако е за раздумка и купон - идеалният е друг модел.

# 144
Искам само да вметна, че сексът е описан в първия постинг не като скучен, а като ужасен. Мъжът е скучен, сексът е ужасен - но понеже приятелките го харесват, да не го изпусне авторката. После обаче няма приятелките да живеят с него Simple Smile

# 145
Перфектни хора няма - нито мъже, нито жени. Просто трябва да търсиш човека, с който ще се чувстваш най добре, независимо какво ти казват другите, дори и в този форум. Може да намериш мъж, който ще се държи добре с теб и ще си паснете в леглото, но пък може да не е красавец или да не е душата на компанията примерно.
Всеки има кусури, въпроса е, че те не трябва да ти правят голямо впечатление, защото с времето малкото камъче расте докато стане непреодолима скала.

Въобще не слушай кой какво ти казва, ако не се чувстваш добре по добре се разделете. Но го направи заради себе си.

# 146
А само да вметна. Имам си и приятели мъже. Някои от тях са много добри и се разбираме чудесно, но няма грам привличане.
Какво е любовта, дами ? Отдаване. Това е. Ето защо толкова упорито питам за тоя пуст егоизъм. Отговор няма. Затова смятам всичко до тук за ала- бала и пълна загуба на време.

# 147
Искам само да вметна, че сексът е описан в първия постинг не като скучен, а като ужасен. Мъжът е скучен, сексът е ужасен - но понеже приятелките го харесват, да не го изпусне авторката. После обаче няма приятелките да живеят с него Simple Smile

И пак стигаме до въпроса как това нещо е продължило цели две години??

# 148
Ами той иначе е страхотен човек, обещава брак и деца и вечни грижи, харесва кучета. Наистина не е зле, ако може и секса да се изтърпи.

# 149
Важно е партньора да е добър, мил и т.н ... НО.. и да се съобразява с нуждите ти и желанията ти също.
Тъпо е да си с някой човек, защото всички от обкръжението ти го харесват.
Ама те приятелките й я съветват да остане с него, после любовник да си намерила ... аз от такива приятелки бягам надалече.

Общи условия

Активация на акаунт