Имама приятел от почти 2 години- аз съм на 28, той на 31. Добър човек, работлив, щедър, красив, много мил, обича деца и иска да има семейство. Щастлива съм с него, но едно ме мъчи- сексът ни не е просто скучен, а ужасен- не ми носи никакво удоволствие
той просто е много консервативен, още в началото беше така, но мислех че ще се отпусне и е въпрос на време. А аз съм явно по-разкрепостена и дори ме кара на моменти да се чувствам като някаква лека жена- ако си купя хубаво бельо например или предложа нещо по-така да направим ттой не казва нищо, но виждам че някак не му е приятно и се смущава. Веднъж гледахме в един сериал стана дума за анален секс и той каза- какви са тия работи, какви ли не щуротии ще измислят по тия сериали, ужас- а аз си мълча, понеже до преди него съм правила анален секс и то много пъти , а с него не смея и дума да отворя! Важен ли е секът за вас? Какво да правя, той ми говори за брак и семейство, но като си представя че така ще сме цял живот.....но пък като човек е страхотен- дали това не е по-важното? Объркана съм- приятелките ми завиждат за отношенията ни и за това какъв е, а аз се тормозя...
Като види, че е готино повече няма да отказва.
Та или го приемаш, или се разделяте, или си хващаш любовник.