Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 036
  • 193
  •   1
Отговори
# 30
Цялата история ми звучи, сякаш мъж говори за жена си. Сменете мъжки и женски род и звучи даже банално. А така звучи... озадачаващо.

# 31
Имах бивша приятелка, която беше много консертивна, върла християнка, а в последствие покрай мен стана голяма мръсница. Споделял съм историята преди години в този форум, под друг ник. В един момент дори се притесних, че връзката ни се крепи единствено на секса, защото и на двамата много ни харесваше и дори до самият край в секса беше страхотно, че живяхме няколко години заедно.
Та искам да кажа.... Че на теб всички желания се случват във фантазията ти, нищо няма да се получи.

Цитат
ужас- а аз си мълча, понеже до преди него съм правила анален секс и то много пъти , а с него не смея и дума да отворя!
Ето това ти е най-голямата грешка - че си мълчиш като зубърка. Представи си, че той се прави на моралист, само за да не си развали имиджа на порядъчно момче пред теб.

# 32
Вържи го, бе.... да видим къде ще бяга като е вързан Laughing и задължително му запуши устата.

# 33

Цитат
ужас- а аз си мълча, понеже до преди него съм правила анален секс и то много пъти , а с него не смея и дума да отворя!
Ето това ти е най-голямата грешка - че си мълчиш като зубърка. Представи си, че той се прави на моралист, само за да не си развали имиджа на порядъчно момче пред теб.
[/quote]

Не, само за разни по-нестандартни неща си мълча, но иначе сме говорили много по темата... просто за него си е супер всичко.
Малко съм шокирана- тук повечето ми казвате да го оставя, а в живота приятелките ми и сестра ми ме изкарват повърхностна и че" сексът не е най-важното""

# 34
Аз пък си мислих друго. Накарай го да ти доставя удоволствие и толкова. Що ти е да се стараеш ? Ако откаже, режи. Аз не мога да бъда с мъж , който не се старае да ме накара да се чувствам желана и удовлетворена Simple Smile

# 35
Леле, красив , атлетичен..весел , добър и
традиционалист в секса ...Супер , този от мойта порода .
Има ли още такива нормални и готини ?

# 36
A, не, моля ви се, това дори не е традиционалист, а човек с нулев репертоар, плюс това и егоист в секса. То пък да не смее жената да направи излишно движение, че да не му смути свенливата сексуалност...

# 37
Традиционализма не е проблем. Егоизма е . Това е поне за мен.

# 38
Традиционният секс, от най-ваниловия, е минимум 4 пози - мисионерска, жената отгоре, кучешка и лъжички. Само мисионерска, само в леглото вече бие на психария. То пък млади без деца да не го правят на масата в кухнята...

# 39
...............

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 11:20 от ***vasilena***

# 40

Цитат

Не, само за разни по-нестандартни неща си мълча, но иначе сме говорили много по темата... просто за него си е супер всичко.
Малко съм шокирана- тук повечето ми казвате да го оставя, а в живота приятелките ми и сестра ми ме изкарват повърхностна и че" сексът не е най-важното""
[/quote]
Защото в живота повечето хора си гледат единствено сметката...пък били те и близки.... или просто нямат твоя проблем. Те ли ще страдат с него?!

# 41
И въпреки това човекът си е задоволен. Ами тя ? Защо не мисли за нея ?
Аз искам мен да целуват и да ядат, съжалявам.

# 42
Абе няма ли огън и жега, какво като е красив. За красоти си има Инстаграм, за умнотии и весели остроумия- туитър, мъжът трябва да става за секс, не за манекен.

Това малко ми е като слуха, че най-красивите жени правели най-дървеняшки секс. Явно очакват само видът им да е възбуждащ и да не се стараят.

# 43
Според мен няма достатъчно страст помежду ви.

# 44
Големи табута раждат големи перверзници, аз до сега се гъбарках, защото всичките подробности около историята на Лори са несериозни за мен, но лиричния герой, когото ще нарека "дървеняков" ще се отприщи сексуално, ала няма да е с Лори. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт