Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 068
  • 193
  •   1
Отговори
# 105
Човекът ми изглежда просто праволинеен с елементи на асексуалност, та чак ушите му пращят.
Има профил на нарцисист – душата на компанията, актьорче, всичко под конец, под контрол, важно му е да изглежда невероятен и зашеметяващ в очите на околните, важно му е мнението на другите за него.
На времето имахме един такъв в компанията . Всички мацки го харесваха . Чудехме се как пък така не се намери достойна за него . Замина за обединеното кралство , и до ден днешен си живее там с някакъв тип на семейни начала .
  Темата е готина пързалка . Пусната в точното време , петък вечер преди три почивни дни . Жалко че не карам ски , за да се попързалям и аз .

# 106
tuali, чела си само първия пост, нали?
Ако прочетеш и другите обяснения, ще е добре.

Всичко четох.
Стори ми се вариант да го притисне малко просто.

# 107
  • София
Топката е в нейното поле- да реши дали може да се настрои да свършва със скучен секс, в името на всичките му останали положителни качества, или да си намери мъж с нейната настройка.
То при тия топката все е в полето на другия. Демек my way or thе highway.
Авторке, знам, че каза да не ти обиждаме милото, но ще ти кажа, че само хората с отклонения се характеризират с такава степен на дезадаптивност. А в средите, в които е, често се срещат подобни развалени хора.
Прочети поста на 5-та страница и си отговори на въпросите, които ти бяха зададени- жестовете му спонтанни ли са или учебникарски, когато му кажееш тревогите си, проявява ли емпатия или бърза да ти каже той как вижда нещата и т.н.
Да, нормално е да каже своята представа, но не и да ти вменява вина, че ако искаш нещо по- различно, си пошла. И да ти спихва празника и настроението с "махни го това, изглеждаш пошло". Нормалните мъже не правят така дори да не им допадат финтифлюшки и дантелки. Човекът си е мизогинист и според мен не е гей.
Ако отидете на терапевт, бас държа, че ще направи pity play с някакво изненадващо разкритие на тъжна травма в детството и от к**ва ще ще превърнеш в спасител. И ще трябва да обгрижваш не само сбърканите му сексуални представи, а и емоционалните му пробойни, докато си изгубиш младостта.

Не че гледам кристалното кълбо, просто давам един съвсем реалистичен сценарий, над който си струва да се помисли.

# 108
  • София
tuali, чела си само първия пост, нали?
Ако прочетеш и другите обяснения, ще е добре.

Всичко четох.
Стори ми се вариант да го притисне малко просто.
Как точно да го притисне, като той на червено дантелено бельо казва, че изглеждала вулгарно - цитат "изглеждаш вулгарно, моляте свали това"? #Crazy Не искам да си помислям как ще я нарече, ако го целуне там долу /то за свирка, че няма да  й даде възможност е ясно/.
А това прочете ли го:
Скрит текст:
Няма по-важно и по-малко важно, важното е какво на теб ти е важно (и влажно).
Говори с него открито за секса, какво ти носи удоволствие, какво искаш да правите... Провокирай го, убеди го (с действия), че и на него му харесват някой нови и още неизпробвани неща... постепенно, да не се стресира много. Ако няма резултат- не си губи времето.

Говорили сме много, обяснявала съм му. Мислех си и аз че това е само в началото и ще се напаснем. Но вече 2 години станаха! И нещата са сериозни, живеем заедно и той намеква много за брак. Даже ме е страх ако ми направи предложение как ще реагирам и какво ще кажа Sad мъчно ми е- той е чудесен човек и се чувствам супер повърхностна....
Той ми е казвал: "за мен това е сексът- доволен съм, щастлив съм. Ако ти си го представяш другояче няма да се получи. Но ако за теб сексът е толкова важен, по-важен от бъдещето ни, от децата ни и любовта и подкрепата- това говори какъв човек си и не е приятно да мисля за теб по този начин"- нещо такова Sad  пита ми- щастлива ли ще си с някой който е "сексуално извратен" (така ги нарича), но няма да ти дава нищо от това което имаме с теб?
И да нарича нормалните мъже "сексуално извратени" Crazy Crazy

# 109
Топката е в нейното поле- да реши дали може да се настрои да свършва със скучен секс, в името на всичките му останали положителни качества, или да си намери мъж с нейната настройка.
За мен, е глупаво и курвенско да си търси някой само за секс, а да създава семейство с този и доста ме учудиха тия съвети, дадени от съфорумки, които биха разкостили мъж, решил да кръшне поради същите причини.

Разбираш го много различно. Пък и не знаем къде е истината, тя не писа. Едно е скучен секс, а съвсем друго егоизъм. Да легне и да я  ''ръгне на сухо'' без да му дреме за удоволствието и, защото уж я обича. Така никоя нормална жена не може да свърши. Но пък знае ли човек...

"за мен това е сексът- доволен съм, щастлив съм. Ако ти си го представяш другояче няма да се получи.

Как да го разбирам това ? Един вид - щом на мен ми харесва, няма значение ти как си. Голяма обич .

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 13:43 от lolita1213

# 110
To пък какви положителни качества? Предлага едно невротично битие, в което тя ще се труди всичко да е под конец и перфектно, а в замяна ще получи три деца с прилежащите им проблеми и изисквания. И черешката на тортата, че в цялата тази ситуация и сексът няма да е като хората. И само от време на време ще блестят светски с остроумие, при което на нея ще й дойде да си пререже вените с ластичка от целия фалш.

Какъв ти свеж полъх, каква ти порядъчност. Психария до шия. По-добре нещата да не изглеждат перфектно отвън, но да няма дълбоки патологии, отколкото отвън да се виждат "качества" и някакви малки плюсчета, а минусите да са "минус безкрайност".

Гей ли е, що ли, ама не става. Дори и за комерсиален и за пред хората брак не става. Скууукаааа...

# 111
Доста страшничко изглежда, признавам Simple Smile

# 112
Темата е като извадена от Уистерия Лейн.

# 113
  • София
То при тия топката все е в полето на другия. Демек my way or thе highway.
Авторке, знам, че каза да не ти обиждаме милото, но ще ти кажа, че само хората с отклонения се характеризират с такава степен на дезадаптивност. А в средите, в които е, често се срещат подобни развалени хора.
Прочети поста на 5-та страница и си отговори на въпросите, които ти бяха зададени- жестовете му спонтанни ли са или учебникарски, когато му кажееш тревогите си, проявява ли емпатия или бърза да ти каже той как вижда нещата и т.н.
Да, нормално е да каже своята представа, но не и да ти вменява вина, че ако искаш нещо по- различно, си пошла. И да ти спихва празника и настроението с "махни го това, изглеждаш пошло". Нормалните мъже не правят така дори да не им допадат финтифлюшки и дантелки. Човекът си е мизогинист и според мен не е гей.
Ако отидете на терапевт, бас държа, че ще направи pity play с някакво изненадващо разкритие на тъжна травма в детството и от к**ва ще ще превърнеш в спасител. И ще трябва да обгрижваш не само сбърканите му сексуални представи, а и емоционалните му пробойни, докато си изгубиш младостта.

Не че гледам кристалното кълбо, просто давам един съвсем реалистичен сценарий, над който си струва да се помисли.

Би ли обяснила смисъла на " по моя път или по магистралата"?
За "жалката постановка" както е изразът на български, не знам откъде си изфантазира?
Само се питам, ако ролите бяха разменени, как ли щеше да оплюеш същия този екземпляр?
Защото, ако прегледаш темите, в тях не една съфорумка пише, че
- не обича да я лижат
- че не обича да прави френска
- че не прави анален секс
И всеки път, когато се оплаче, че мъжът иска, дружно се обяснява, че той е нагъл и насила не бива нищо да се прави.

Този двоен аршин е вреден преди всичко за жените, но който осъзнал, осъзнал. Другите се чудят или защо са все сами, или изревават как някойси им е изгубил едни години.....

# 114
С един човек може да не ти се прави нищо ново, а с друг - всичко. Точно затова хората невинаги си пасват в тези неща. Има си значение с кого си.

# 115
Все бях чувала за задълженията на жената-майка, ама това с изискването да се прави секс с нулева палавост ми идва в повече.

# 116
Този двоен аршин е вреден преди всичко за жените, но който осъзнал, осъзнал. Другите се чудят или защо са все сами, или изревават как някойси им е изгубил едни години.....

Какви ли не неща съм прочела из този форум. И си права за някои работи, НО -никога досега никой не е написал как жената свършва след секс и оставя мъжа си незадоволен и недовършен. И той е ок с това. Такова чудо не е било.

# 117
  • София
Все бях чувала за задълженията на жената-майка, ама това с изискването да се прави секс с нулева палавост ми идва в повече.
Същото е, както ако беше обратното - той да иска френски ласки и анален, а тя да не иска. Тогава пак ли щеше да ти идва в повече, че  тя отказва мъжО да я прасне отзад, а?

# 118
Еми да си поговорят докъде им е границата, зад която го водят за "перверзия" и неприятно.

По принцип съм в подкрепа на двойния аршин - жената има по-сложна сексуалност, следва да се съобразят с нея.

По отношение на аналния секс - това е силно нестандартна, леко рискова практика и не е сред задължителните неща.

Сред по-скоро задължителните, в нормална моногамна връзка, са тия, които носят удоволствие и са вълнуващи, дори да искат малко учене и свикване. Например откриване на задоволяващи и приятни пози, дори в началото да изглежда странно. Някоя и друга играчка да се пробва - също. Оралният секс ми е сред супер ваниловите и обичайни неща, но пак зависи дали е приятно и доколко голям компромис е. Тотален отказ изобщо да се пробва орален секс пак е лека психария. Лека. Но психария.

# 119
  • София
Не е двоен стандартът ми, Абдурт Simple Smile

Разбира се, че никой не бива да бъде каран да прави неща, които не харесва. Ако ми прочетеш двата поста, ще видиш, че не съм се пенила на предпочитанията му, а на начина, по който ги комуникира. Аз имам стандарт за себе си, за другите нямам стандарт- не ми пука кой прави анален, нито кой не прави или дали се крият под чаршафите и си доставят орални ласки, или не. Свят широк. Когато има девиация в начина на изразяване на предпочитанията, тогава се обаждам. Независимо дали става дума за мъж или жена.
Човекът си опитва да я моделира, не да й каже какво харесва или не. За мен е това. И бидейки такъв + още няколко пикантни (да, авторке, има пикантерии, ама са в характера му) детайла, то съм сигурна, че ще извърти нещата, ако отиде на терапевт, за да не поема вина. И пак ще се стигне до там тя да се нагажда според него.

Другото, което аз съм извела като закономерност от своите наблюдения, е: мъжете, които са много зле или скучни в леглото, или каквото и да е, което жестоко се бие с представите на другия, но са нормални като характер, ги зарязват. Когато имаме крещящ недостатък (или сблъсък), а жената (в случая) стои с него 2 години, някъде по трасето има манипулация, която й пречи да се откъсне.

Значението на my way or the highway е това, кеото съм написала- дезадаптивност. Отказ да изслушаш и поне да се замислиш за доводите на другия, да му влезнеш поне частично в обувките. Да кажеш, че нещата или ще стават по твоя начин, или няма да стават.
Приемам забележките ти са английските изрази, но ако беше такава радетелка за родния ни език, може би и ти щеше да приемеш моите- например, че "парвеню" се пише с А, че се казва "в днешно време", а не "на днешно време" и подобни.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 14:17 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт