Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 058
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Esmeralda23, тази ли е базата на Милани:

# 571
Ето покупките ми от вчера. На Ню Йорк не се навих, а си взех от must have сенките, имам такива сиви и ги харесвам. Слънцезащитния е много евтин - 5 лв., дано ми хареса. Предстои тестване.

# 572
  • Варна
Скрит текст:
Ето покупките ми от вчера. На Ню Йорк не се навих, а си взех от must have сенките, имам такива сиви и ги харесвам. Слънцезащитния е много евтин - 5 лв., дано ми хареса. Предстои тестване.

може ли снимка на състава на Holo glow серума?

# 573

Може ли отзиви за слънцезащитния и от кой ДМ е закупен, защото вчера разглеждах и не видях подобен сред асортимента (Мол София).
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 09:07 от bubanka

# 574
Аз много харесвам Сън Денс-а. И този показания и един в зелено флаконче, води се против замърсяванията в градски условия. И двата крема са много хубави, не белеят, и за нормална към суха кожа са доста подходящи. За мазни кожи не, защото нямат мат ефект. Стоят сочно, но не съм забелязала да лъщя с тях. Предпазват много добре. Миналото лято бях с тях двата, редувайки ги и нямах проблем със слънцето. Тази година мисля да си ги доизразходя и да си ги подновя пак. Изобщо аз съм доволна от слънцезащитата на ДМ като цяло.
Само, че във варненски филиал на ДМ така и не ги открих(двата гореспоменати крема). Купих си ги от ДМ в Мол - Русе.
Та и мен ми е интересно откъде е закупен показания.

# 575
Ето състава на Глоу серума
Скрит текст:
Sun dance го взех от Халите в Пловдив.

# 576
Да кажа само, че и във Варна са заредени. Преди малко проверих и разбира се веднага ги поднових.
Пък уж влязох за храна на котката. Stuck Out Tongue Winking Eye Ох, аман от мене си. Sunglasses

Отивам да се отчета в придобивките.

# 577
  • София, България
Момичета, можете ли да препоръчате слънцезащита за лице за мазна кожа?

# 578
Да кажа само, че и във Варна са заредени. Преди малко проверих и разбира се веднага ги поднових.
Пък уж влязох за храна на котката. Stuck Out Tongue Winking Eye Ох, аман от мене си. Sunglasses

Само в София ли продължаваме да сме с най-смотано заредените ДМ Grinning Преди малко ходих в друг близък, в него дори нямаше слънцезащитни...много ме е яд

# 579
Ами този анти ейдж флуид на SUN DANCE SPF50 е матиращ, май ще върши работа, и аз се насочвам към него.

# 580
Най-зареденият ДМ в София е този на ул.Съборна, ако за някого е близо или му се разхожда, си заслужава да се отиде. Там намерих продуктите на Tigi, които установих по-късно, че не се предлагат в други филиали, отделно никога не липсва нищо, пространството е голямо, тихо и чисто. Накратко - рай за пазаруване. Grinning

# 581
Скрит текст:
Ами този анти ейдж флуид на SUN DANCE SPF50 е матиращ, май ще върши работа, и аз се насочвам към него.
Според мен не са матиращи. Ползвала съм и двата и матиране не съм забелязала,
но пък и лъщене няма изразено. Имайте едно наум.

# 582

A марката има ли и оцветен крем 50+ фактор или са само бели?

# 583

Моята кожа е смесена към мазна и ползвам на Bioderma и La Roche и не лъсвам, не ми запушва порите, леки като консистенция. Разбира се, след няколко часа на слънце Т-зоната си лъсва.

# 584
Живанк@, не съм виждала оцветена защита на ДМ. Може и да има, но аз не съм я срещала.

Общи условия

Активация на акаунт