Бременна и лишена от секс ?!

• 13 786
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
До следващия път,  когато ще пиша за нещо друго най- вероятно !
Все пак съм жена, ще намеря за какво Grinning
А така, ще чакаме с нетърпение какво ще измислиш за следващия път. Ако може нещо пак за секс, ще е идеално.

# 121
Да не ти е преровил само телефона или компа и да е видял темата и като я прочел и хоп взело, че му се приправило. Grinning
Няма майтап и това си го помислих, щото така изведнъж да "обърне плочата" Grinning

И все пак честито, дано да се е уверил, че не е толкова страшно и секса пак си е приятен !

# 122
Скрит текст:
Човека НЕ ще секс. Какво общо имат нейните права и желания с това. По добре ли ще и е да го направи по задължение. И да , да го накараш да прави секс против волята му си е насилие. Пък и не мога да разбера как може временна липсва на секс да я тормози чак толкова.
Аз като бременна си мислех за съвсем други неща свързани с бебето. Радвахме се на прегледите, колко е пораснало бебето, на ритничетата, галехме корема, говорехме на бебето и хич не ми беше до друго. Това не е ли интимност? Прегръдка, целува, нежност не се ли брои? 
Това си ТИ...никак не е задължително и другите да са като теб.   Smiley
И ние правехме всичко описано от теб, ама ...не сме и безполови същества, не сме само бъдещи родители, имахме нужда и от сексуалните си отношения.Това, че съм забременяла, не "заключва" усещането ми, че съм преди всичко жена.И искам да се чувствам и да ме приемат основно като жена-красива, съблазнителна, желана, пък после може и да видят в мен майчето на бебето.....   Smile

# 123
Нещо не ме разбирате. Аз не казвам, не трябва да прави секс и това е лошо, а само да не насилва нещата и да се радва на другите неща , които могат да я накарат да се чувства обичана. Ако го притиска рискува да развали отношенията им след бременността. Ето ,че в крайна сметка са стигнали до секс . Явно не са толкова зле нещата.
Към авторката -радвай се на леката си бременност и не позволявай на хормоните да скапят отношенията с мъжа ти. Още няколко месеца и ще четем темата "Той постоянно иска секс, а на мен не ми е до това" Grinning

# 124
Нещо не ме разбирате. Аз не казвам, не трябва да прави секс и това е лошо, а само да не насилва нещата и да се радва на другите неща , които могат да я накарат да се чувства обичана. Ако го притиска рискува да развали отношенията им след бременността. Ето ,че в крайна сметка са стигнали до секс . Явно не са толкова зле нещата.
Към авторката -радвай се на леката си бременност и не позволявай на хормоните да скапят отношенията с мъжа ти. Още няколко месеца и ще четем темата "Той постоянно иска секс, а на мен не ми е до това" Grinning

Аааа не, сега ще ти обянсят как няма да четем такава тема. Не знаеш ли, че повечето от потребителките тук са секс машини и за тях няма бременност, няма раждане?! Те едва изчакват да мине месец от раждането и при всяка свободна минута правят секс...(малко в кръга на шегата, да не се приема лично, но има страшно много такива коментари когато някоя жена се оплаче, че няма желание след раждането!)

# 125
  • София
По същата логика- хората, които са се радвали предимно на бебето, не са безполови, просто са имали други приоритети за момента, които изцяло да изместили нуждата от сексуални ласки.

Аз лично още на първа страница си помислих, че авторката е яко комплексирана. Носи цяло бебе в себе си и единственото, което се сеща да каже за реакцията на мъжа си, е, че се чувства нежелана. Като прибавим хъса и раздразнението, направо си изглежда отчаяна. На всички ни е ясно защо не ще и тъй като бебето не е част от мъжа, а за него е "чуждо" същество, на малко мъже им се правят тройки. Спестете си възмущението от формулировката.

# 126
Наистина ли има психопати, които възприемат бебето като част от тройка???? А си мислех, че на моите години и опит нищо не може да ме шокира...

# 127
Наистина ли има психопати, които възприемат бебето като част от тройка???? А си мислех, че на моите години и опит нищо не може да ме шокира...
Защо възприемаш всичко толкова буквално? Направи си труда да вникнеш в смисъла. Незнам на колко години си и какъв опит имаш, но ми се струва странно, да не можеш все още да четеш с разбиране.

# 128

Ами не е по - фрапиращо от това да наричаш бременна жена, която по някаква причина не прави секс, "безполово същество"...
Та, както има хора, които не могат да видят по - далеч от секса, така сигурно има и такива, на които секса с бременна им е странен...

# 129
И за мен тази идея за тройката е шокираща.
Сексът по време на бременност, стига да се прави внимателно и бременността да не е проблемна, си е чудно нещо - че и до осмия месец. От всички гледни точки е добре - споява връзката, създава самочувствие на жената. Отделно доста жени са по-палави от обичайното и направо си липсва.

# 130
  • Варна
Защо нищим още всъщност... Мъжът е кандисал, авторката е ощастливена, тя си знае как го е накарала и всички са доволни.

# 131
И за мен тази идея за тройката е шокираща.
Сексът по време на бременност, стига да се прави внимателно и бременността да не е проблемна, си е чудно нещо - че и до осмия месец. От всички гледни точки е добре - споява връзката, създава самочувствие на жената. Отделно доста жени са по-палави от обичайното и направо си липсва.
За теб, за авторската и за други хора може да е чудно нещо,но ключовото в случая е, че за мъжа и е странно. Нека всеки прави каквото му идва от вътре.

# 132
  • София
Самочувствието не бива да е функция на опрашването ѝ, докато е с корема.

Факт е, че на доста мъже им е неприятно, странно или плашещо. И това не ги прави лоши бащи, нито прави бременната богиня нежелана.

# 133
А и щом мъжа й е правил секс с нея, значи не му се е изпарило желанието към нея, а просто изпитва известни задръжки заради бременността й. Нищо странно няма двойката да не прави ежедневни креватни гимнастики по време на бременност. Особено последния триместър с голямо бебе, което мърда почти постоянно, е нормално дори и бременната да не се чувства съвсем комфортно да прави секс. И тук изобщо не говоря за повърхностни неща, като напълнявянето, стриите и пр. Никога не би ми хрумнало дя смятам, че не съм вече привлекателна за мъжа си, а даже напротив. Бременните жени пръщят от хормони и за мъжете често е доста привлекателно това, че жената носи тяхното дете. Само че не съм съгласна, че това непременно се показва чрез секс и липсата на такъв означава, че не харесват вече жените си. Важно е цялостното отношение на мъжа, според мен.

# 134
Изобщо съм много далече от секс машина, обаче докато бях бременна, и двата пъти, много ми се правеше.
Чувала съм за мъже, които не искат, за мен това са оправдания. За да му секне мерака от бебето в корема, има нещо на по-дълбоко ниво.

Общи условия

Активация на акаунт