Бременна и лишена от секс ?!

• 13 787
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
Наистина ли има психопати, които възприемат бебето като част от тройка????

Да, има. Аз съм такъв. Реално то си е там в корема и усеша като се случва секса. Мен много ме отблъсква идеята, че правейки секс има и дете там. За жените, това може би си е част от вас, но за мен си е пришълец в тялото на жената.

ПС: Темата е доста интересна.

# 136
Наистина ли има психопати, които възприемат бебето като част от тройка????

Да, има. Аз съм такъв. Реално то си е там в корема и усеша като се случва секса. Мен много ме отблъсква идеята, че правейки секс има и дете там. За жените, това може би си е част от вас, но за мен си е пришълец в тялото на жената.
Ами...какво да кажа...добре, че не всички са като теб и има и нормални мъже.

# 137
  • Пловдив/София
Като лично засегната от проблема- да, неприятно е, ама е период и минава. Малко след раждането следва ренесанс Wink Не е било съвсем лишена да съм, но не е същото, по-рядко е, ограниченията са доста и поне един от двамата за нещо е притеснен. Ми не е най-хубавият в период в това отношение. Но си е период, важно е да се гледа отгоре и да не се мисли чак толкова.

# 138

Аз по-принцип си знам, че имам по-нестандартно мислене. Добре, че е този форум, за да разбера, че освен мен има и нормални мъже. Ще спя спокойно Simple Smile Ако това ще те "успокои", аз възприем появата на детето, като вкарване на трети човек във връзката.

# 139

Аз по-принцип си знам, че имам по-нестандартно мислене. Добре, че е този форум, за да разбера, че освен мен има и нормални мъже. Ще спя спокойно Simple Smile Ако това ще те "успокои", аз възприем появата на детето, като вкарване на трети човек във връзката.
Трети човек ми звучи все едно чужд човек. А все пак това дете е част от теб. То не е само част от жената.

# 140
но за мен си е пришълец в тялото на жената.
бррррррр....scary!

# 141
  • София
Трети човек ми звучи все едно чужд човек. А все пак това дете е част от теб. То не е само част от жената.
Пространствено е част само от нея.
В 9-те месеца си предимно майка и това е напълно окей, ако отсрещният няма желание, щото има още десетки години, в които да те гледат първо като жена и не знам си какво.
На мен пък това ми е психопатно- да не ти мигне окото, че носиш друг човек и да си искаш своето. Не ми излизайте моля с желания, хормони и други, щото темата можеше да бъде зададена и по друг начин- "разбирам, че му е странно, или го е страх, но на мен ми се иска и ме кара да се чувствам зле", а не "тоя не иска да ме ръчка, докато съм с корема, ама че тъпак". Ми и аз да съм мъж, и мен да ме гони женище с упреци и коремище, последното, което ще искам е секс.

# 142
Е, че детето си е точно трети човек във връзката, какво странно има. Поне на мен не ми звучи като нещо лошо. Факт е, че вече не сте само двама и това е напълно нормално.
Иначе с риск и аз да изляза психопат ще призная, че и за мен имаше нещо шантавичко в сексуални действия в напреднала бременност, с бебе ритащо вътре...странно си ми беше, а в последните 2 месеца секса беше последното нещо, за което бих мислила.

# 143
  • Варна
Явно сме много психопатите.

# 144
Явно сме много психопатите.
И аз се нареждам при психопатите.

# 145
Не е било съвсем лишена да съм, но не е същото, по-рядко е, ограниченията са доста и поне един от двамата за нещо е притеснен.
Изобщо от нищо не сме били притеснени, нито единият от двамата.

А за третия човек - ми така си е, дами, детето е конкуренция, не знаете ли?

# 146
То по вашата логика бременността е вид болестно състояние, в което всичко е забранено - от секс до пътувания. И какви са тия сексуални желания, ама моля ви се, как е възможно жена, при това бременна да иска секс. Simple Smile Притъпете и потиснете всякакви желания оттук до 18-тата година на детето.

Към авторката - няма нищо лошо и ненормално в желанието ти и ако няма изрична медицинска препоръка да не правите секс, не би следвало да имаш притеснения. Не знам обаче как да убедиш мъжа ти. Пробвай да поговориш с него.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 16:11 от Анонимен

# 147
Болестно - не, но не е и обичайно състояние. Толкова ли е трудно да се разбере, че някои хора, независимо дали жени или мъже, се притесняват да правят секс по време на бременност. Страх ги е, неестествено им е, мислят, че нещо ще се случи и т.н.
На мен колкото и литература да изчета, че е безопасно, това няма да ми притъпи страха.

# 148
Ония ден си мислех, че на практита това състояние, бременна и искаща секс е доста подобно на мъжкото битие. Ние постоянно искаме секс и трябва да се трудим за него. Докато на жените им идва наготово, без да се мъчат. Просто трябва да кажат: "Да, искам" и готово. Докато един един не попаднат в ситуацията на авторката на темата -  да трябва да мислят как да прикоткат някого за да прави секс с тях.

# 149
Ония ден си мислех, че на практита това състояние, бременна и искаща секс е доста подобно на мъжкото битие. Ние постоянно искаме секс и трябва да се трудим за него. Докато на жените им идва наготово, без да се мъчат. Просто трябва да кажат: "Да, искам" и готово. Докато един един не попаднат в ситуацията на авторката на темата -  да трябва да мислят как да прикоткат някого за да прави секс с тях.
Ох, направо ще се разплача... Горките мъже, да ги ожалиш.

Общи условия

Активация на акаунт