Бременна и лишена от секс ?!

• 13 795
  • 151
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Стигам до заключението, че според вас, бременната наистина е второ качество и трябва да си натиска парцалките, докато роди, а вече като снесе златното яйце, нямат право да ѝ казват, че е дебела и занемарена, а да я уважават сексуално, само ако повдигне върха на веждата. Mr. Green
Кофти нагласа е тая.....за мен, де.

# 106
А защо бременната жена не бива да бъде уважавана сексуално? Нещо не ѝ е в ред ли?

# 107
Няма лошо бременна жена да прави секс , ако тя и мъжа и го искат. В случая мъжа явно има някаква психологическа бариера, която го спира, а авторката тропа с краче за секс на всяка цена. Според мен ако той прави секс с нея на сила, само за да и угоди, много бързо ще се отврати и никога отношенията им няма да са същите. На мнение съм,че в една връзка нещата трябва да се случват тогава когато и двамата ги желаят.

# 108
Няма лошо бременна жена да прави секс , ако тя и мъжа и го искат. В случая мъжа явно има някаква психологическа бариера, която го спира, а авторката тропа с краче за секс на всяка цена. Според мен ако той прави секс с нея на сила, само за да и угоди, много бързо ще се отврати и никога отношенията им няма да са същите. На мнение съм,че в една връзка нещата трябва да се случват тогава когато и двамата ги желаят.

"Тропа с краче" е доста подигравателен и неподходящ израз в случая. Не видях ситуация, в която авторката да е "тропала с краче" или насила нещо да му прави. Според теб, тя няма право да се чувства зле и да се оплаква в настоящата ситуация, а трябва да се скрие с големия си корем някъде и да чака да му дойде музата?

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 18:12 от tuali

# 109
Значи, той може, да "тропа с краче" в стил "Не искам секс с теб сега, пък?!", обаче тя няма право да заяви, че го желае и се чувства зле без секс? Нейното е тропане с краче, пък неговото щото хич не е... В случая той го играе капризна примадона, не тя.

# 110

"Тропа с краче" е доста подигравателен и неподходящ израз в случая. Не видях ситуация, в която авторката да е "тропала с краче" или насила нещо да му прави. Според теб, тя няма право да се чувства зле и да се оплаква в настоящата ситуация, а трябва да се скрие с големия си корем някъде и са чака да му дойде музата?
Много точно казано, все още се изумявам на повечето коментари.
Всички мнения в защита на мъжа са несериозни ! Вие го изкарахте жертва на домашен тормоз, басии Dizzy Face

# 111
  • Варна
Когато жената отказва секс, а мъжа напира - изнасилвач е кажи речи. Обратната ситуация - тя иска, той няма право да отказва, защото това значи, че не я обича, не я уважава, не я намира привлекателна, абе край нямат причините. Все е виновен, откъдето и да го погледнеш.

# 112
А защо бременната жена не бива да бъде уважавана сексуално? Нещо не ѝ е в ред ли?
А де и аз това се чудя.

# 113
Човека НЕ ще секс. Какво общо имат нейните права и желания с това. По добре ли ще и е да го направи по задължение. И да , да го накараш да прави секс против волята му си е насилие. Пък и не мога да разбера как може временна липсва на секс да я тормози чак толкова. Аз като бременна си мислех за съвсем други неща свързани с бебето. Радвахме се на прегледите, колко е пораснало бебето, на ритничетата, галехме корема, говорехме на бебето и хич не ми беше до друго. Това не е ли интимност? Прегръдка, целува, нежност не се ли брои? 

# 114
Когато жената отказва секс, а мъжа напира - изнасилвач е кажи речи. Обратната ситуация - тя иска, той няма право да отказва, защото това значи, че не я обича, не я уважава, не я намира привлекателна, абе край нямат причините. Все е виновен, откъдето и да го погледнеш.

Жените, които отказват без причина или с цел емоционален тормоз, са също толкова виновни, колко мъж, който игнорира бременната си жена.
Тук повечето скочиха срещу жената и тя се оказа "изнасилвачката" в случая, та май горния пример издиша.

Човека НЕ ще секс. Какво общо имат нейните права и желания с това. По добре ли ще и е да го направи по задължение. И да , да го накараш да прави секс против волята му си е насилие. Пък и не мога да разбера как може временна липсва на секс да я тормози чак толкова. Аз като бременна си мислех за съвсем други неща свързани с бебето. Радвахме се на прегледите, колко е пораснало бебето, на ритничетата, галехме корема, говорехме на бебето и хич не ми беше до друго. Това не е ли интимност? Прегръдка, целува, нежност не се ли брои?  

Лимонче, това ти на какво се радваш и ти е достатъчно в случая не е важно. За друг може друго да е важно, за да се чувства ок. Радването на бебчето не отменя нуждата да се радваме и на себе си като личности. Вменяваш, че на авторката нещо не ѝ е наред и едва ли не го насилва. Ами като е насѝлен, да ѝ каже, поне да си знае, да си хващат пътищата и така. Такива половинчати историйки, дето единия се примирява, а другия не казва кво му е, до нищо добро не водят. Този модел после се прехвърля и в други житейски ситуации.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 18:23 от tuali

# 115

И направо го пращам да си чете романите на Арлекин сам.

# 116

"Тропа с краче" е доста подигравателен и неподходящ израз в случая. Не видях ситуация, в която авторката да е "тропала с краче" или насила нещо да му прави. Според теб, тя няма право да се чувства зле и да се оплаква в настоящата ситуация, а трябва да се скрие с големия си корем някъде и да чака да му дойде музата?

Абсолютно! Аз не цепя басма на никой !
И не тропам с краче .. даже изобщо ..просто се възмущавам Grinning

# 117
Здравейте !
Като цяло идеята на моят пост не беше в това, да търся мнения как да накарам мъжа си да спи с мен .. Аз съм човек, който никога не мълчи - ако нещо ми прави впечатление, казвам и коментирам. Винаги първо с човека до мен разбира се !
Чета всички коментари.. и от всеки събирам по нещо полезно за мен - това е достатъчно.
Хубаво е някои въпроси да се дебатират и е хубаво всеки да казва, това което мисли. Туко виж някой се припознае в нечия история и намери своето решение или успокоение.

П.с : Снощи правих секс. С мъжа си разбира се. Без да го карам ... Joy
До следващия път,  когато ще пиша за нещо друго най- вероятно !
Все пак съм жена, ще намеря за какво Grinning

# 118
Честито!

# 119
Скрит текст:
Здравейте !
Като цяло идеята на моят пост не беше в това, да търся мнения как да накарам мъжа си да спи с мен .. Аз съм човек, който никога не мълчи - ако нещо ми прави впечатление, казвам и коментирам. Винаги първо с човека до мен разбира се !
Чета всички коментари.. и от всеки събирам по нещо полезно за мен - това е достатъчно.
Скрит текст:
Хубаво е някои въпроси да се дебатират и е хубаво всеки да казва, това което мисли. Туко виж някой се припознае в нечия история и намери своето решение или успокоение.

П.с : Снощи правих секс. С мъжа си разбира се. Без да го карам ... Joy
До следващия път,  когато ще пиша за нещо друго най- вероятно !
Все пак съм жена, ще намеря за какво Grinning

nikolaeva11, поздравления! bouquet Точно това е смисълът от пусната тема, браво, момиче! Hug Не мога да разбера повечето хора, пусне тема с проблем, хората му пишат всеки от своя житейски опит, а той/тя почва да се цупи и сърди на мнения, дето не му изнасят. Абе, човек, търси и намери полезното, разбира се, че някой ще се помайтапи, друг може и да те уязви, много важно, подмини и търси зрънцето смисъл, от което имаш нужда и ще ти е полезно. Peace
А за секса......няма да останеш без него, то е ясно!

Общи условия

Активация на акаунт