Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 50 807
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде там
Поръчах си чадър и бамбукова чаша, дано са хубави .

# 586
  • Бургас
От чадъра аз лично съм разочарована и ще го връщам - малък ми идва, не е автоматичен, а с онова неприятно за ползване метално "зъбче", което така лесно прискрипва пръстите при отваряне и затваряне, а качеството изобщо не отговаря на цената - халтав стои, висят конци тук-там... Красив е иначе и компактен, кампанията в която участва ме привлече от самото начало, но заради изпълнението и характеристиките, ще си пътува обратно.

Дано моят е изключение с качеството и на теб да ти допадне Simple Smile

# 587
  • Някъде там
От чадъра аз лично съм разочарована и ще го връщам - малък ми идва, не е автоматичен, а с онова неприятно за ползване метално "зъбче", което така лесно прискрипва пръстите при отваряне и затваряне, а качеството изобщо не отговаря на цената - халтав стои, висят конци тук-там... Красив е иначе и компактен, кампанията в която участва ме привлече от самото начало, но заради изпълнението и характеристиките, ще си пътува обратно.

Направо вече не искам да го виждам Grinning

# 588
Имате ли впечатления от новото червило на стр.7?

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 18:18 от prikazka29

# 589

Да, много трайни червило,без размазване. И като консистенция е ок. 🌺

# 590

интересно че в каталог пише че е над 100 диаметър, рускините пишат че излиза че е 90. Това е голяма разлика. Аз харесвам чадъри на Ейвън с фи 103-105. Както и не ползвам автоматични чадъри. Имам два на ейвън, дъщеря ми един и един съм купувала на свеката, говорим за години ползване - Нямат разваляне, но са си ни с над 100 см диаметър. 90 см ми е прекалено малко.

# 591
  • Някъде там
Това дали ще е хубаво ?
Приятелка представител ми го предлага.
Взела си го е за нея .

# 592
Скрит текст:
Това дали ще е хубаво ?
Взела си го е за нея .
Звучи обещаващо като описание - много изчистено, съобразено с новите изисквания за продуктите за лице и тяло, без парабени, консерванти и т.н., изцяло био продукт. Съдържа масло от жожоба, фитол, витамин Е и дива къпина, която е богата на витамини А, С, В и РР. За мазна кожа не бих го препоръчала, но за суха би било чудесно.

Отзив от приятелка за червилото Power Stay - Много добро, наложило се е повторно нанасяне след около 4 часа, защото е избледняло леко в следата. Приятно като усещане. "Препоръчвам да се ползва с молив на устните, за да се запази контура. Като го нанесох изчаках да изсъхне добре. Трие се много трудно."

Скрит текст:
Аз не съм очарована от Лукс, в момента съм с нея, много ми е цапаща, не знам как да се изразя, тушът е някак тежък и мазен.
Дъщеря ми ползва една в жълта опаковка тя е много хубава, но пък бързо изсъхват. На Мейбълин примерно ползвам 3-4 месеца без проблем, ежедневно

Благодаря , ще си продължа с Мейбълин  Simple Smile
Иначе между спиралите на Avon има голяяяяма разлика и разнообразието е значително. Има и не толкова качествени продукти. Има за любители на по-тежкия черен цвят и наслагване, има и подхранващи, има и разделящи и подвигащи. Аз лично съм много доволна от оранжевата Mark - big & extreme. Самото име показва обаче какво да се очаква, не толкова разделяне, а обем и удължаване, четката не е силиконова. Създава много драматичен поглед Simple Smile и е изключително дълготрайна - мокрене, дори нежно избърсване, спиралата е там и не е мръднала. Точно както е показан ефектът в каталозите, точно така стои. Виждам, че лилавата Mark - big & false lash разделя косъмчетата много повече, като пак стои много добре и пак е водоустойчива, което ме навежда на мисълта, че който иска по-естествен изглед и харесва несиликоновите четки, лилавата би била отличен избор. Каталог кампания 13, стр. 14-15 има снимки, а в каталог 14 на страница 86 жълтата спирала Avon True, силиконова права четка, също изглежда много добре за удължаване и разпределяне на миглите. Отзивите за новата им спирала 5-в-1 Lash Genius също са доста добри - отново с права, силиконова четка.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 13:53 от AnMary

# 593
  • Някъде там
Това дали ще е хубаво ?
Взела си го е за нея .

Звучи обещаващо като описание - много изчистено, съобразено с новите изисквания за продуктите за лице и тяло, без парабени, консерванти и т.н., изцяло био продукт. Съдържа масло от жожоба, фитол, витамин Е и дива къпина, която е богата на витамини А, С, В и РР. За мазна кожа не бих го препоръчала, но за суха би било чудесно.
Комбинирана към мазна ми е кожата.
Зимно време си е бая сухичка обаче, а и ползвам доста изсушаващи и силни продукти .
Мисля да го използвам основно вечер или през вечер Simple Smile

# 594
"Матиращият" крем за лице на Clearskin, нищо не матира. Усеща се мазен, тежък и не попива, кожата става мазна. Мисля, че приключвам с Авон експериментите, като излючим серията Planet Spa и още 2-3 продукта, нищо друго не ми е харесало.

За мазна кожа от Ейвън става само NAtureEffects Обаче гела - крема е тежък дори да се води за мазна кожа
Също нощния Anew Vitale

Ако търсиш хубав матиращ крем, пробвай това https://bg.oriflame.com/products/product?code=32465 , обаче не сега а като е на промоция

# 595
Тя кожата ми дори не е мазна, но към края на деня челото и носът ми започват да се усещат по-мазни. По-скоро съм с нормална към смесена кожа.

# 596
  • Сливен
Някой има ли вече впечатления от новите Maxima & Maxime. Много ме изкушават, най-вече заради хубавите шишенца.

# 597
Взех си мостра на мъжкия и мини аромат на дамски. Много е индивидуално възприятието. Примерно гледах клипове, четох мнения че дамски бил убоен, силен тежък, не за всеки (напомня ФА или Реър Голд) обаче лично на мен ми хареса. Напомни ми по нещо Абсент на лакроа. Върху мен много Траен. Възможно е при по - топла от моята кожа (моята е принципно студена) да се развива прекалено задушаващо.

Мъжкия често казано ама хич не ме впечатли, но съм го мацнала само един път и то на мен си, ще го опитвам пак. Трябва да го про вам на мъжо.

# 598
Някой има ли вече впечатления от новите Maxima & Maxime. Много ме изкушават, най-вече заради хубавите шишенца.
на мен Максима ми мирише на стандартния Ейвънски сладникав парфюм. Никаква индивидуалност , малко съм разочарована

# 599
Очната линия от задната корица на брошурата 4,99лв. читава ли е, плътно или неравномерно нанасяне? Спиралата я имам и мн.я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт