Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 516
  • 707
  •   1
Отговори
# 105
И според мен я е намалила още Simple Smile

# 106
Не ти се струва, Роси, направо с машинката са я минали Grinning

# 107
Аз пък съм заинтригувана какво се започва Animal Joy Cat

Моски, много бързо напредваш с Анатомията. Кефя сеее Smiling Imp
Шести сезон ми е много любим. Шонда трепе народ на поразияя Smiling Imp

# 108
Мхм, и аз това се загледах, че е вече късо, късо. Смела мацка е.

# 109
Доци, Шонда няма свян - пациенти, герои, всичко под ножа Joy
На мен от пети нататък страшно ми харесва. Heart

Доци, как какво - играта с Табаков.

# 110
Аз ви казах, че следващото ниво е прическа "Шиниъд О'Конър"

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 17:49 от Анонимен

# 111
Моски, не само ти злорадстваш Joy

Ди, да не получи инфаркт от новото късо? Joy

# 112
За нея не знам, но аз - да
Боксовите ръкавици (т.е. реквизита) да не са назаем от Митакис Joy

# 113
За мен "Анатомията.." е Библията на всички сериали, но след 5 сезон мисля (когато убиха Джордж,  изгониха Бърк и забиха Изи в нищото) няма нещо което да ме впечатли чак толкова. И те имаха шанс да спасят сериала с историята на Лекси и Марк, но ги убиха рано рано. Въобще не се привързвайте много към героите...И до днес си го гледам с кеф, но не е както първите сезони. Незнам, вероятно ми се завишиха критериите с над 100 изгледани сериала, а Анатомията... ми беше един от първите....

# 114
Моски, не само ти злорадстваш Joy
Ди, да не получи инфаркт от новото късо? Joy

Ето нещо успокояващо за Ди

И на мен вече ми е една идея по-късо , отколкото харесвам . Има леко затворнически вид .

# 115
  • София
На мен много ми харесва, ама много.
Обаче с тази визия хич не си я представям като влюбена докторка. Не знам защо, но имам някакво чувство, че нещата със Зорница няма да са толкова очевидни както ни се струва. Поразрових се и да видя какво символизира отрязването на косата и хмм..., абе тъпа история.

# 116
Роси, какво символизира?

Абе аз от миналия сезон си мисля, че съдбата на Огнянова може да е трагична накрав, ама в сезона, в който любовта лекува ще е малко жестоко.

# 117
  • София
Моски, различни неща: - загуба, болест, робуване на нещо, при елините, индинаците и т.н. е било символ на нещо лошо, дори смърт.
Едиствено в някакъв съновник видях, че ако сънуваш че САМ си отрязваш косата ще се отървеш от грижи Simple Smile.
Остава да се молим сама да се подстриже в сериала Simple Smile.

# 118
Аз си режа драстично косата, когато реша, че съм приключила с някой обект на срещуположния пол Joy Така че може да е просто това Joy

# 119
Роси, какво символизира?

Абе аз от миналия сезон си мисля, че съдбата на Огнянова може да е трагична накрав, ама в сезона, в който любовта лекува ще е малко жестоко.
Мислех си дали няма тъкмо тя да е спокойна, щастлива, вероятно с Табаков, и сценаристите да решат да завършат драматично с нея и да речем пиян шофьор блъсне Зорница или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт