Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 532
  • 707
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доне, много ясно, че може да е всичко. Аз споделих какво съм прочела.
Поне с тази визия Зорница ще изглежда бойна и може да набие Табаков и Банков. Ей така, и за мен като фен на Марио да има нещо хубаво в този сезон Simple Smile

# 121
Еми най-после някой да набие Банков Grin

# 122
  • София
Гледай ги, как ще я убият?! Моля ви! Достатъчно е, че разкараха Ковачеви ги разкараха безславно, хайде поне Зорница да завърши щастливо.
Я кажете в Анатомията има ли подобни неща, убиват ли главни герои?

# 123
Охохохо, Роси, там мрат като мухи Joy

# 124
Ммм, аз вех да се съмнявам дали д-р Страст (или Блян беше? , бъркам ги 😆), ще я възжелае с новата прическа 😱.

Една идея късо идва за моите вкусове, но пък щом на нея й харесва 😊. А може да е видяла, колко подръжка иска предишната дължина и си е казала - Оо, я стига 😁.

# 125
Така без косичка  ще си уплаши гущера Joy

# 126
  • София
Охохохо, Роси, там мрат като мухи Joy

Ясно. Викаш може пак да роним сълзи на края на сезона.
Мнеее, не вярвам. По скоро Марио ще са утрепали и току виж сме видели бегла нотка на тъга в подобна пострижка.

# 127
Тази коса ми дава надежда за нещо необичайно.....и различно!!!!

Според мен ще има драма. Може да я видим малко психо, а пък кой ще я излекува????? 😘все още не е решено сигурно 😅😅😅

# 128
Майче, тя на час по лъжичка ми сервира Дидето

# 129
Момичета, аз сега докато й разглеждах снимките, друго се замислих. Възможно ли е Диана да е спряла да снима? След подстригването на косата примерно да е заминала нанякъде и повече да не се връща до края на сезона и заради това сега смело да стриже до кожа почти? 🤔😁

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 00:44 от Mosquita

# 130
Ох, бе Моски какви са тия мисли сега? Grinning Недей така, че ако и тя изведнъж изчезне ще ми дойде в повече вече. Просто след първата подстрижка  не е могла да скъса с миналото, затова й трябва втора, трета и така. След тази вече трябва да е окей. Joy Не вярвам да си отреже косата специално заради героинята, да има даже статия за това, да разказва как това било промяна и за Зорница, късане с миналото или каквото там щеш и скоро след това да изчезне.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 00:57 от yanitsa.s

# 131
Ами Яни, след първото подстригване ок. После имаше второ веднага, реших че не са уцелил прическата. Ама седмица по-късно още по-късо... Или Зорница е пред самоубийство или ще претрепе някого, или просто си е била камшика да търси щастието си в Тибет Joy

# 132
Не мога да коментирам сюжета на настоящия сезон в конкретика, понеже не гледам. Но с тази много къса "до кожа" коса, Зорница определено рязко ще се отдалечи от излъчването, което имаше досега. Не съм убедена, че това търсят сценаристие, ако изобщо търсят нещо де Satisfied.

# 133
А може и изобщо да не им дреме кой как изглежда вече. Grinning

Добре, значи чакаме нова снимка от сета и ще се молим да не се окаже, че и тя е изчезнала. Joy

# 134
Моски, на мен също ми мина през ума - но не знам.

Така лесно да се разделят от златната връзка с Банков - направо не е за вярване.

Общи условия

Активация на акаунт