Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 533
  • 707
  •   1
Отговори
# 135
Така лесно да се разделят от златната връзка с Банков - направо не е за вярване.
Освен ако е по инициатива на Диана Thinking.

# 136
Доколкото си спомням ей така на няколко пъти сменяха прическата и на Буковска, докато накрая не стана къса като на Диана и това изобщо не й попречи да си играе в сериала или да окаже влияние върху героинята й. Не знам...дано Диана си снима и всичко да е в нашите мисли само.

С Дрийми съм съгласна обаче - излъчването й много ще се промени.

# 137
Има логика в думите ви за излизане на Диана от сериала. Това е най-логичното обяснение, аз се чудех от продукцията как са го решили това.
Може Зорница да не си търси късмета чак в Тибет, а да е стигнала само до Свети Кирил FlushedThinking

# 138
Да е някаква мега гига велика холивудска продукция, че да не ѝ разрешат. Пък то Откраднат живот...
Миналата година дали е питала някой за цвета? Animal Smiley Cat
Дженифър Лоурънс си направи толкова къса и руса коса, а трябваше да е на дълга черна плитка в Игри на глада без никого да пита и след това два филма игра с перука. Animal Joy Cat

# 139
Моски, е Зорничка може да е изкрейзала и да претрепе Банков, облечена в булченската рокля(тя я изхвърли,, но да речем, че си я е взела) и да се приключи, хорър Joy

Не мисля, че ще я изпратят някъде в средата на сезона, по-скоро да я депресират съвсем.

Ди, Дженито е еднa от моите спирит анимал, страшна откачалка Grinning

Яни, всичко е от очите, като вкара кошутския поглед и кахърната физиономия....Joy

# 140
Аз си мисля, че ако устиска да не се заобича с Табаков преди подстригването, може след това да се подстриже, да скъса с лазенето по Банков и да реши да даде шанс на Деян. Който дотогава вероятно ще мечтае единствено да е неин роб Joy

Ако обаче се заобичат, то вероятно новата прическа ще е свързана с някаква дълбока депресия.

Не мога да повярвам, че успяват да оплескат така забележително нещата. Даже из фейсбук групите гледам, че вече няма ентусиазъм и само от време на време се проплаква някое вяло "Банков и Огнянова форевър" Joy

# 141
Да бе, даже не можеш да се захапеш с някой за нещо, защото просто няма Нещо Joy

# 142
Моски, ти Зорница робовладелец ли я правиш Joy Всичките искат да са й роби аххахаххах

Според мен прическата е преди любовните отношения с Табаков, защото сега са заснели към 15 епизода. Твърде рано е.
Освен ако Зорница не изчезне, нали

# 143
Доци, Димитър е казвал, че няма думата за косата си, че решават стилистите. Затова смятам, че и Диана е имала ограничения какво да прави с визията си. И е нормално да има.

# 144
Дона, тя Моски все към робството я влече WinkJoy

Даже тук не можем да поспорим за нещо, така качествено да разпънем Зорничка за нещо Grinning.

# 145
  • София
Хахаха, Майче, дори и аз вече се предадох и хич и не се ядосвам, че ми показват Зорница като първа "приятелка" с Банков.
Убиха интереса и вълнението в мен, и поне за сега не мога да се развълнувам.

# 146
Роси, след промото с балоните, Зорница едва ли е само приятелка(или поне  се опитва, заблуждава се)...... Явно се надява още?????

Не знам......... като че ли ще има отрезвяване и сериозен срив в Зорница, но по какъв начин ще се стигне до там - много крайно ще е според мен.

# 147
Може балоните да са пълни с хелий Joy Затова да са така ведри всички

# 148
Дани, и познай кой й е дал балончето Joy
Ама Банков хич не се усеща и с такива неща хич не помага на положението.

# 149
Умирам от скука, но виждам, че не съм единствена Smiley, викам си сигурно съм прекалено пристрастна след излизането на Велислав, но явно наистина вече нивото пада здраво надолу. Още от миналия сезон започнаха да развалят всичко с великте си идеи, сега вече го довършват. Само заради Диана гледам, но това постоянно тичане след Банков на героинята й взе много да ми омръзва.
Липсва ми един Марио в тази болница Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт