Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 416
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Моски, аз си мислех тя да го изрита в Париж, ти пък той да я побутва Joy

Честно казано изобщо не мисля, че сценаристите се съобразяват с някого, те просто толкова си могат.

# 76
Оо, Майче, със сигурност очаквам тя да го изрита към Париж, това е от нещата, които някак не ме съмнява, че ще се случат.
Но това ще стане по-нататък, междувременно той ше я бъзичка за Табаков.

За сценаристите и аз смятам, че толкова си могат. Явно Апостолова много се впечатлява от изневерите и много държи да ги видим във всички възможни варианти.

# 77
На мен пък това така наречено приятелство между Банков и Огнянова ми е толкова фалшиво - те предният сезон едва говориха, сега са първи дружки.... но явно всичко може в полза на сценария!!!!

# 78
Незнам как са го измислили, но аз някак се надявам Огнянова да не влиза в нова връзка преди да се е освободила от това обсебване към Банков. То голям копнеж се оказа голямо нещо. Щом и загубата на Марио не я освести, вече незнам какво трябва да се случи.

# 79
Сега не ме бийте 😂, но - въпросът ми за кърпата не е случаен. И вече се притесних за Зорница. Ако се завърти с Табаков и се стигне до някоя хоризонтална сцена, той пак ли със шапка ще бъде 🤭😱🤣.

Последните ви коментари ме наведоха на еретична мисъл. Ами ако на Вергов му е писнало и е пожелал в края на сезона да последва примера на Духовникова? Иначе казано, ако Банков последва Виктория в Париж? Фенките ще ни удавят в сълзи 😭🤣🤣🤣.

# 80
  • София
Доне, супер новина . Купи ли вече билети?

Дрийми, душке, и аз си мислех нещо подобно. Как каквато и любовна сцена да измислят, едно е сигурно, няма да видим как Зорница заравя ръце в косата на Табаков 😂 (справка, пети сезон, сцената в колата 😜)

Ако Вергов реши да излиза, това ще е края на сериала. Прекалено много акцентираха на Банков, за да могат да продължат без него.

# 81
Доне, супер новина . Купи ли вече билети?
Все още не - постановката не е обявена официално в програмата на театъра и билетите не са пуснати в продажба. Предстои Blush

# 82
Доне , виж първо кой участва - Митакиса или дубльора Stuck Out Tongue Winking Eye- да не си гърмиш патроните !

Този сезон /а и в предишния/ нещо не могат да намерят някаква смислена линия за Банков . Вергов яко запълва дупки за велик хонорар - някак е жалко.

В промото не ми харесва как Зорница  в една сцена се беше облегнала и гледаше тъжно , беше като огорчена .
Сега да не вземе да преследва  надувката .

# 83
https://www.facebook.com/376107405762303/posts/2322875124418845/

Голяма реклама за постановката на Митака и по радиото и билбордове, те задминаха и ОЖ.

МНОГО УСПЕХ им пожелавам на момчетата!!!

# 84
А де го Митака ?

# 85
  • София
Доне, тъкмо се прибирам от Благоевград и искам да ти кажа, че центъра на градае облепен с плакати за постановката. Надявам се да напълнят салона не само за премиерата.

# 86
Ей, Роси, жестоко!
Не си спомням да съм виждала толкова реклама по тв, радио, че и билбордове за театър. Харесва ми  Grin

Миии....репетира? Flushed

# 87
Ей, не мога да се нарадвам на рекламата, която удрят и на всичко, което казват за постановката. Grin А на Димитър явно някой му е казал да бъде активен в инстаграм - отговаря на въпроси човека  Joy

# 88
Сега е моментът да го питаш “Къде е Тони?”

# 89
Сега е моментът да го питаш “Къде е Тони?”
Ооооооо, искаш да чопля в раната? Joy
Не уточних, че отговаря на въпроси за постановката (кога ще я играят едисикъде) - погълнат е от изкуството и май е забравил Тони Joy

Общи условия

Активация на акаунт