Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 405
  • 707
  •   1
Отговори
# 60
Може да е решила да става мъж

# 61
Марио и Лора - моля те, това вече няма да им го простя!!!!!

# 62
Toчно щях да казвам, че новата прическа ще е символ на новото начало и вие сте ме изпреварили. Grinning Иначе не знам какъв ще е смисълът от нея, ако уж почва отначало, а продължава да тича по Банков и да му се усмихва така. А Диде не беше ли казала, че ще има такава сцена, в която ще видим как си подстригва косата? Нещо като тази с Виолета и Наталия.

# 63
Ако подстригването е ритуално и е включено в сценария като ново начало и прераждане , има шанс да и наместят най-после чакрите . Това с хилещия се Банков ми е по-досадно и от трепетите на Галя . Този герой толкова изкуствено го начукаха отново в сериала и се чудят къде да си го заврат - то не беше  пиене , жени , пак пиене ..., сега  го раздава влюбен като ученик в невъзможната жена , изобщо  голяма мъка и за него и за нас .
Да вземе да отиде в Германия най-после .

# 64
  • София
Добрее, изгледах Диде в ДГ. Признавам, че леко ми напомни на Зорница, но предполагам, защото пак е кахърна. Ами вече нямам търпения да излиза Писма от Антрактида, където ще я видим в различна роля, защото не ми харесва, че я вкарват в някакви рамки и играе еднотипни роли на страдаща и кахърна жена.

Яни, надявам се няма да копират сцената с подстригването на Виолета. Ще бъде ужасно неуместно.
Ох, не ме бийте, обаче Табаков и Ина как биха си паснали, не е истина. Толкова, толкова са тъпи сценаристите и така се оплетоха в угаждане на звезди и на изтерясали фенки, че сътворяват пълна боза. Дано се поправят и измислят интересни истории.

# 65
Роси, чак да я копират много не вярвам, ама ми стори, че в интервюто за "Здравей България", където беше с Емил Марков я попитаха и тя май не отрече. Сигурно по-различно ще я измислят, ако има такава наистина.

Ели, включено си е в сценария. Нали имаше даже цяла статия за Диана и промяната й и как това е част от персонажа й.

Аз бих предпочела Зорница да започне с нов мъж, ако ще това да е Табаков. Мисля, че ще ми бъдат интересни. Банков отдавна не може да й даде нищо, а и явно не иска. Това нейното е просто зависимост вече, няма да бъде щастлива. Да не говорим, че това с Банков вече не е толкова интересно, претоплена манджа е. Даже като четох онзи ден коментари във фб, се натъкнах на доста хора, на които вече не са им никак интересни като двойка. Искам да видя как се е справила с това, как започва нов живот и най-сетне да е щастлива. Само дето гледайки промото за следващия епизод, в мен се прокрадват едни мисли, че ще направят един любовен триъгълник пак, този път между нея, Банков и Табаков. Не мисля, че случайно и Банков присъства.

# 66
  • София
Яни, не мога да си вадя изводи все още, защото направо препусках през сцените и минах през втори и трети епизод буквално за 15 Мин. Обаче ако наистина се заиграват с Банков, Табаков и Зорница ще е пълна подигравка. Надявам се няма да го правят, въпреки, че като се замисля едва ли ще пропуснат да подават трохички на фенките.

# 67
Роси, като гледам от епизод 1 са почнали с трохичките. На фенките само тия усмивки и разговори между двамата са им достатъчни, за да почнат да си фантазират. За подигравката с Марио/Велислав пък да не говоря.

# 68
Според мен  няма да има триъгълник, Банков и Зорница много отчетливо ги сложиха в зоната на приятелството. По-скоро го виждам как я ръчка да не се дърпа много на Табаков Grinning

# 69
  • София
Прочетох за тази сцена от първи епизод и за това въобще няма да си го пусна. А ако създателите на сериала са се докара ли до там, че да угаждат на фенки, мога само да им съчувствам, защото по този начин отварят кутията на Пандора и ще им се наложи да продължават да се съобразяват.

Моски, от това, което видях Банков е новата Жекова на Св. Анастасия. Дано са му измислили нещо различно от това да се вре във връзките на Зорница.

# 70
Hе знам дали сценаристите имат намерение да угаждат на фенките, но ми прави впечатление, че някои от тях страшно са си повярвали, че диктуват правилата. И зачестиха коментари от рода на " Hе искаме да гледаме това, искаме да гледаме онова". Или "Хубава беше тази сцена, но ние искаме и.... т.н."  Crazy Hаглост до безобразие.

# 71
Йеее, за гласа във Воевода ви признах 👏👏👏.
С новата прическа Зорница да не е решила да тръгва по жени 😆? Ди, това е близко до твоето предположение 😂.

ОЖ не гледам, но имам важен въпрос 😁 - Табаков дават ли го цивилен и като е цивилен сваля ли си кърпата от главата (не ми прилича на шапка по снимките Wink ).

# 72
Дрийми, дадоха го цивилен, когато се появи за пръв път, но беше с шапка. Роси писа, че Иван Ю. вероятно се подготвя за присаждане на коса. Aко това е така, предполагам, че няма да го видим без кърпата, докато не мине процедурата (ако е планирана в периода на снимките), тъй като няма как от гологлав изведнъж да цъфне с коса без скок във времето. По-интересно е някой гледал ли го е скоро в театъра, да каже какво е положението Joy

# 73
С първи номер прическа е (преди 10-12 дни). Не мога да преценя дали е минала процедурата, имаше си косица навсякъде

# 74
"Портретът на Дориан Грей" ще гостува в София на втори Април в Театър Азарян Simple Smile
Инфото е от Димитър.

Общи условия

Активация на акаунт