Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 515
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Искаш да ми кажеш, че ако го попиташ обича ли пудинг или котки, няма да ти отговори?
 Той е професионалист. Ще измисли нещо, че например е заминал да кара курс по акупунктура в Китай. Няма да ти казва, че са го изритали, защото не са имали пари за заплатата на Тони в болницата.

# 91
Подозирам, че пудинг не обича Thinking
А да се сети да каже "Марио има само мен"? Батю сам сиротен (с Лора) в тази малка и стара болница, а нашият да си развява перчема в Шанхай?

Ех, Марио...в празния Свети Кирил  Confused

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 08:34 от Анонимен

# 92
Защо изобщо продължават да  се занимават с Марио ?
В първи еп. беше  психопата с колетите . После  бил си разговарял със Зорница . Тя защо продължава да му се завира , какви общи теми имат , а може би това е една от темите и за разговор с новата "приятелка" Банков .
Толкова е тъпо ,че чак и тъпомера не го хваща .

# 93
Ели, поне казаха какво се е случило с него. Щеше да е съвсем тъпо да се правят, че не съществува. Според мен повече няма да го споменат - най-много веднъж като част от живота на Зорница.

# 94
Диана е споделила: ЗАПОЧВА СЕ ....

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2378972385448698& … d=100000078805693

Да видим какво.....

# 95
  • София
Дани, мисля, че и на слепите вече е ясно какво - истинската, тая дето ще я излекува.

# 96
Хохохо! Злорадствам! Smiling Imp
То само това ни остана - Диде и злорадството Joy

# 97
Аз съм скептично настроена...... признавам си Simple Smile
Надявам се сценаристите да са измислили нещо УАУУУАААААА(но не ми се вярва).

Гледам само заради Диана, другите истории не ме вълнуват.

# 98
Дани, и аз съм така, Диана е единствената ми връзка със сериала, особено откакто открих Анатомията и как нещата могат да се правят по-различно.

# 99
Дани, и аз съм така, Диана е единствената ми връзка със сериала, особено откакто открих Анатомията и как нещата могат да се правят по-различно.
А си още в началото, чакай да видиш за какви сезони става въпрос!!!!!!!(няма да издавам).

# 100
Дани, на шести сезон съм вече и се ппяеи Хънт и го обичам, а историята му с Кристина ми е най-любимата.

Обаче разказват много майсторски, нищо общо с тукашната мъка докато двама се съберат и след епизод време вече са се скарали. Grinning

# 101
Диана се размърда Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 17:02 от Daniela Gospodinova 601697

# 102
Дани, на шести сезон съм вече и се ппяеи Хънт и го обичам, а историята му с Кристина ми е най-любимата.

Обаче разказват много майсторски, нищо общо с тукашната мъка докато двама се съберат и след епизод време вече са се скарали. Grinning

Имат много хубави моменти заедно..........

Хънт още е в играта, Кристина вече отдавна я няма, но пък има друга толкова хубава история..... Simple Smile

# 103
До сега не я бяхме виждали да спортува . Дано само Банков не и е треньор .

# 104
  • София
Хмм, Диде съвсем е отрязала косата или така ми се струва?!

Общи условия

Активация на акаунт