Кралски работи и клюки - март '19

• 96 838
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 165
Nature Sparkles За първи път от много време ми харесва Меган като цяло от/до..
Кейт също, но ми се вижда изморена и усмивката и не така лъчезарна..
ако е вярно че са били на ски ваканция с Уилям значи и е била малко.

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Ех, много кофти да обуеш чорапогащник и да пристигнеш на събитието и той да се окаже скъсан Simple Smile Това е най-гадното от моментите с носенето на точно този атрибут. Тоалета й бива, само да не беше толкова лъскав, слива се със залата малко Sad А обувките къде ги видяхте мръсни???
За заспиването - като се сетя като бременна как само да се подпра някъде и ми се затваряха очите, много я разбирам милата, то това нормално събитие ли е, да седиш там и да ти пили тая музика на главата, а ти да се чувстваш много уморена. Та аз лично я съжалих в тая ситуация.

# 167
Много "скучно" събитие. Човек нито може да ги похвали за стила, нито да ги оплюе едно хубаво. Grin
Може би Меган този път е една идея по-свежа и в лице и в облекло. (Това с десена на юрган беше добро попадение Joy )
Стилът от 80те ми е Брррр ужасен и визията на Кейт нещо не ми допада....

п.с. Не видях снимка със скъсан чорапогащник? Ще погледна назад. Асистентите им нямат ли в чантата/колата едни резервни чорапи за такъв случай? Ако нямат ще ги призная. Аз съм си носила често (когато се е налагало да нося чорапогащник). Повече Дукеса ли съм от тях? Scream Laughing

# 168
Скъсан ли е? На мен ми прилича на синина. А асистентите не са подготвени, защото тя по принцип не носи чорапи и явно не са свикнали.

# 169
Палтото на Мегън от днес е разкошно! И този цвят и стои чудесно. Бих носила такова с удоволствие! Роклята не е мой стил. Иначе тя нека продължава сама да се прави за смях, а тя могат още сто правила да си напишат за социалните медии. Тяхно право е, но това няма да промени мнението на хората. Ако не е вкопчена в Хари, то трябва да е обгърнала корема. Госпожа Искам да съм център на вниманието.
На Кейт роклята и отива, но и на мен точно якичката не ми харесва. Иначе ръкавите и облечените копчета много ми допадат. Цялата рокля ми е много романтична и нежна. Аз явно съм единствена, която много я харесва на сватбата на Пипа. Смятам, че е изглеждала страхотно.
На Елизабет полата не ми харесва на тези точки. А Тереза Мей се чудя няма ли си стилист. Знам, че на нея работата и не е да изглежда като от списание за разлика от на височествата, ама тя даже и просто старомодна не е, а нелепа с тези обувки в животински принт и гигантско колие. Не и отива на общественото положение да се носи така.

# 170
Като нямаш резервен чорапогащник си събуваш скъсания такъв и по босо краче  ... 😁

# 171
  • Варна
Аз явно съм единствена, която много я харесва на сватбата на Пипа. Смятам, че е изглеждала страхотно.
Не си единствената. И аз много я харесвам.
Аз, ако облека такава рокля...ще съм гротеска 😂

# 172
Да ви кажа направо ми се гади от това колкото споменавате ръката на корема. Аз докато бях бременна на всички снимки също съм с ръка на корема и много други жени също.Не се прави за да си център на вниманието това е несъзнателен инстинкт да предпазиш бебето.На мен лично ми е много мило и направо не ви разбирам хейта.
Кейт е ужасна в тази рокля тип стара мома.Има на жени на които ми харесва такъв стил предимно на блондинки  но на нея лично не, състарява я и я прави да изглежда още по-слаба чак болнава. Доколкото знам практикува Дюкян за да е слаба, вижте я преди да се омъжи как си има пухкаво. Спаред мен тя нарочно иска да изглежда толкова слаба.
Мегън изглежда добре, не ми е уау но предпочитам нейния стил.

# 173
За мен галенето на корема е нещо много интимно и ми е грозно, когато някой го прави сред хора. Айде, ако насреща ти има жена, която да речем, също е раждала, иди дойди. Ама да седи срещу теб мъж и ти да си приглаждаш корема... Да се чуди горкия накъде да гледа. Ужасно отвличащо вниманието е. Една колежка го правеше и ме побъркваше.

А това, че ти си също си си държала ръката на корема, Нис, не го прави по-приемливо...

Колкото до Кейт, изгледах видеото и си промених малко първоначалното мнение. Само тя може да носи такава рокля по този начин. Страхотна е. А тоалетът на Мегън, след първоначалния прочит, ми не ми се връзва много със събитието (което пък е егати скуката Joy).

А Чарлз, милият, е остарял доста...

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 07:00 от Dark_Chocolate

# 174
Да ви кажа направо ми се гади от това колкото споменавате ръката на корема. Аз докато бях бременна на всички снимки също съм с ръка на корема и много други жени също.Не се прави за да си център на вниманието това е несъзнателен инстинкт да предпазиш бебето.На мен лично ми е много мило и направо не ви разбирам хейта.
Кейт е ужасна в тази рокля тип стара мома.Има на жени на които ми харесва такъв стил предимно на блондинки  но на нея лично не, състарява я и я прави да изглежда още по-слаба чак болнава. Доколкото знам практикува Дюкян за да е слаба, вижте я преди да се омъжи как си има пухкаво. Спаред мен тя нарочно иска да изглежда толкова слаба.
Мегън изглежда добре, не ми е уау но предпочитам нейния стил.
И аз не разбирам цялата тая жлъч по адрес на Меган, защото си държи ръката на корема. А това, че било интимен жест и срещу нея стоял мъж, надминава границите на разума.

На мен Кейт ми хареса с тая рокля, много добре и стои, както и Меган с нейната изглежда страхотно. Изобщо и двете са много хубави.

# 175
За мен галенето на корема е нещо много интимно и ми е грозно, когато някой го прави сред хора...... Ама да седи срещу теб мъж и ти да си приглаждаш корема... Да се чуди горкия накъде да гледа.
А това, че ти си също си си държала ръката на корема, Нис, не го прави по-приемливо...

Връзката на жената с детето започва още докато е в корема галенето на корема е като да си погалиш детето.Това че на някой му е грозно по-добре да си замълчи защото е ужасно да го кажете на глас.

# 176
Ужасна е тази ръка на корема. Ако беше веднъж, дваж да я разбереш, но това е постоянно, натрапчиво и ненужно.
И от какво толкова го предпазваш това дете. От войствено настроените индианци насреща ти. Айде, няма нужда.

# 177
Хич не ме интересува гади ли ви се и колко е интимно. Като си дукеса и представяш кралство си слагаш ръцете където трябва - ако не - си ходиш вкъщи и си галиш корема и си снимаш домашното раждане. Как не го проумяхте фенките на Мегън, че не е проблемът в жеста, като такъв, а в нелепата му употреба. Тази новоизлюпена аристократка е “пази, Боже, сляпо да прогледа”. От там идва целия хейт, иначе чудо голямо, че си пипала корема. Ако беше кака Пена от Долно Нанагорнище, никой нямаше да го коментира.
Ей там е разликата с Кейт - хубава-лоша, Кейт има класа, която Мегън и срещу нея да тича, няма да настигне.

# 178
Мда, извинявай. Щом ти си го правила, то няма проблем и Меги да го прави. Права си

О, и аз нямам проблеми с казването на глас това, което си мисля. Само защото на някой нямало да му се хареса.

Но спокойно. Скоро всичко ще си дойде на мястото и ръцете от корема ще се преместят в косата, както си беше в началото. Joy

# 179
Много е грозно това с ръката на корема. Ако някой не е разбрал - вижте, аз съм бременна. Наистина се чуди къде да си държи ръцете, ама по-добре в косата.

Общи условия

Активация на акаунт