Кралски работи и клюки - март '19

• 96 867
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 180
  • Bristol
А според мен, след като роди, когато е с детето, ще го докосва, гушка и целува и това също много хора ще го намират за дразнещо и нередно. Така както сега се възмущават от ръката й в косата, ръка хваната за рамото на Хари, ръка на гърба на Хари, ръка на корема 😜

# 181
А как хубаво си вървеше темата докато гледахме дворци Simple Smile
Ся пак стари манджи се претоплят.
Пък за Мегън-ясно е че няма правилна стъпка

# 182
Не че няма, просто не го може.

# 183
Кейт не смятам че има голяма класа просто като бъдеща кралица ужасно много внимава да не се изложи с нещо.Като се сетя за ревюто и по бельо за да впечатли Уилям и да ви кажа голяма класа виждам. Личи сr по всичко колко много се промени тя  след сватбата . Само и погледнете тоалетчетата преди да се омъжи и след това и поведение и всичко .Просто голяма отговорност лежи на нейния гръб а на Мегън не а и за Мегън нещата се случиха много по-скорострелно коментирано е.Но дори да се държи винаги по протокол пак няма да я харесат фенките на Кейт чак ме е страх като се появи бебето как ще се прехвърли хейта и върху него.

# 184
Как не го проумяхте фенките на Мегън, че не е проблемът в жеста, като такъв, а в нелепата му употреба.
Проблемът е във фенките на Мегън.
С извинение,Мегън да се изпусне в гащите,ще запеят в хор "Нормално е,сладко е,и аз съм го правила..."
Аз не разбирам как може да си фен на някой изобщо.Нормално е всеки да се идентифицира с някои от (предполагаемите)черти на известните,но пък да се вживяваш в техния живот,да се страхуваш за детето им,да се молиш за щастието им,вече не е нормално.
Най-малкото от суеверие нямаше да тика в прожекторите нероден Хари,което е точно обратното на защита.

# 185
Ама наистина ли Кейт си е признала, че заради Уили се е разходила по бельо на подиума?

# 186
  • в сърцето на един мъж...
Чак пък заради него да се разходи Simple Smile

# 187
Междувременно вижте че такива рокли се предлагат https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0706366001.html и са модни Simple Smile има още много модели и не само тук. Аз харесвам такъв стил, но уви, нямам фигурата на Кейт, че да се изтипосам в такава.
Като шарките на Мегън също https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0723118001.html

# 188
С тази разлика, че Кейт ги е правила тези неща, преди да си има представа, че ще става кралица.

# 189
  • Някъде там
Няколко пъти съм казвала че харесвам и двете, много повече Кейт, но тези непрекъснати критики ми са супер смешни и не само за корема.
Много ми е любопитно тези които много ги дразни всеки един жест на Меган,биха ли застанали пред нея и съвсем възпитано я попитат:"Дукесо Меган ще ни кажете ли защо не спирате да си държите корема,а предполагаме че сте разбрали колко е дразнещо това за обществото"? Не отива на дукеса да го прави.
Какво пък толкова по различно и класно прави Кейт не виждам,физиономии ли?
Вчерашното излъчване и вид на Кейт изобщо не бяха бляскави и чак толкова класни. Тя изглеждаше все едно всеки момент ще припадне,толкова бледа измъчена и с торбички под очите. Ходеше си като обикновена жена на токчета,даже прегърбена много на моменти и усмивката и беше измъчена.
Колкото и много да я харесвам,тези изказвания които я поставят на пиедестал за да засегнат Меган не мога да приема.
Научиха я да се да изглежда и се държи така както се изисква да се държи бъдещата кралица,но не я научиха от вчера за днес с магическа пръчка.Трябваше им доста време да я направят това което е сега.Да не забравяме колко пъти сме и виждали гащичките на Кейти при влизане и излизане от автомобилите,и други подобни истории.
Тук от Меган се изисква едва ли не да е дошла от Америка научена да бъде кралска особа.

# 190
Как не го проумяхте фенките на Мегън, че не е проблемът в жеста, като такъв, а в нелепата му употреба.
Проблемът е във фенките на Мегън.
С извинение,Мегън да се изпусне в гащите,ще запеят в хор "Нормално е,сладко е,и аз съм го правила..."
Аз не разбирам как може да си фен на някой изобщо.Нормално е всеки да се идентифицира с някои от (предполагаемите)черти на известните,но пък да се вживяваш в техния живот,да се страхуваш за детето им,да се молиш за щастието им,вече не е нормално.
Най-малкото от суеверие нямаше да тика в прожекторите нероден Хари,което е точно обратното на защита.

Същото с пълна сила важи и за феновете на Кейт.

# 191
  • Bristol
Мегън суеверна 😁 представям си го.

# 192
Същото с пълна сила важи и за феновете на Кейт.
В много по-малка степен.
Брой,ако те интересува.
Много ми е любопитно тези които много ги дразни всеки един жест на Меган,биха ли застанали пред нея и съвсем възпитано я попитат:"Дукесо Меган ще ни кажете ли защо не спирате да си държите корема,а предполагаме че сте разбрали колко е дразнещо това за обществото"? Не отива на дукеса да го прави.

Не.
Първо,не ми е никаква дукеса.Не зачитам техните йерархии,смешни са ми.
И второ,бих си използвала времето да разглеждам замъци.Мегън няма с какво да ме впечатли,а и аз не съм  тип Серина Уилямс.

# 193
Ами всъщност никой не очаква да е научена на всичко, но поне дрехи по мярка да облича Simple Smile Кейт дори и с торбички под очите ( все пак има 3 деца и работа на пълен работен ден) носи дрехи по мярка. Дори и някой тоалет да не е много ок и по вкуса на всеки ( колкото и да е моден в момента), поне е по мярка и седи добре.
Докато при Мегън някак си самите дрехи СЛЕД сватбата й, сякаш са винаги или големи, или малки. Спомням си първата такава- една синя феерична рокля. която беше обсъждана надълго и нашироко, защото беше странна, но и видимо не по мярка. 
Иначе и Кейт не се е родила научена, но в момента показва желязна дисциплина. А Мегън, дори и да няма много много консултанти, поне огледало има. И е странно защо подбира и облича такива дрехи. Тук не говорим примерно за двете сестри, Юджин и другата, които, горките, са си дебелички и грознички, и каквото и да облекат, рядко седи добре. Мегън си се обличаш добре, държеше се сладко Simple Smile и изведнъж- бам. Просто е странно Simple Smile

# 194
И какво като показвала желязна дисциплина Кейт? Мен това не ме впечатлява. Не ми се гледат някакви вдървени аристократи, които сакън да не направят някоя крачка встрани. Сухарска история, усмивки и поведение по протокол. Искам да гледам нещо свежо, човешко, от което лъха на жизненост, дори и да не е толкова префинено. Някой лек гаф тук и там не ми развалят впечатлението, напротив, дори става по-симпатично и леко.

Общи условия

Активация на акаунт