Кралски работи и клюки - март '19

• 96 868
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 195
Ти искаш цирк. Има си такава тема - Звездни компромати. Меган си е изцяло за там.   

# 196
  • София
.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 10:19 от Rima

# 197
Кейт е била 20-годишно момиче като се е излагала, а Мегън е 37-годишна жена. За мен има разлика.
Чак гадене и страхове да имате, понеже някой коментира... Да не пишем ли, че да ви е по-добре? Пише се едно и също и се претоплят стари манджи, понеже от всяко събитие снимките и действията са едни и същи.

# 198
И какво като показвала желязна дисциплина Кейт? Мен това не ме впечатлява. Не ми се гледат някакви вдървени аристократи, които сакън да не направят някоя крачка встрани. Сухарска история, усмивки и поведение по протокол. Искам да гледам нещо свежо, човешко, от което лъха на жизненост, дори и да не е толкова префинено. Някой лек гаф тук и там не ми развалят впечатлението, напротив, дори става по-симпатично и леко.
Слава Богу, че малко хора мислят като теб, защото иначе отдавна нямаше да я има монархията, ако всеки правеше квото иска без да се съобразява. Ако не искаш и Меган да придобие същото държание като на Кейт, то Меган да се беше омъжила за някой милиардер.То затова я има тая монархия толкова години и за някои тя е по-важна от личния егоизъм.Меган като не може да я оцени, а и фанатичните й фенки също, да се отказва и да си ходят в Америка да се правят на звезди.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 10:08 от TinoTino

# 199
  • На топло
Чак гадене и страхове да имате, понеже някой коментира... Да не пишем ли, че да ви е по-добре?
И на мен това ми е много странно...просто си коментираме неща, които не ни засягат лично, не виждам проблем всеки да има различно виждане. Без драми и гадене 😅
На мен много ми харесва😍 роклята на Кейт, но това е ретро романтичен стил, който не се нрави на всеки, въпрос на вкус.
Роклята на Мегън е съвсем различна и пак ми харесва, бих сложила подобна, защото повече ще ми отива от първата.

Оказва се, че роклята на Кейт е копие на модел на една руска дизайнерка. Която прави страхотни модели в ретро стил.

# 200
TinoTino, чак и "Слава Богу" Joy
Не се вживявай толкова. Как ли няма да седна да се затръшкам за стабилността на която и да е монархия. Ама да ти имам и монархията, щом една ръка на корема може да я бутне Grinning

# 201
А защо да е копие,  а не истинска рокля?

# 202
А според мен, след като роди, когато е с детето, ще го докосва, гушка и целува и това също много хора ще го намират за дразнещо и нередно. Така както сега се възмущават от ръката й в косата, ръка хваната за рамото на Хари, ръка на гърба на Хари, ръка на корема 😜
Първо, защо трябва да е с детето?Това дете по-значимо ли е от Джордж, Шарлот и Луи взети заедно? Че да има нужда да го показва повече от 2-3 пъти по събития. Второ, да си видяла Кейт да парадира с децата?Показва емоции само когато е нужно.Шарлот паднала, Джордж не слуша и т.н. И да правя съпоставки, защото бебето на Меган е едно обикновено бебе, а все едно чакаме минимум Исус.

# 203
Цитат
Ама наистина ли Кейт си е признала, че заради Уили се е разходила по бельо на подиума?
Nature Sparkles Всички жени се събличат но не всички знаят кога,как и пред кого..Smile
Кейт дали сама,дали с помощта и съвета на Мама* го направи на точното място
 пред точния човек ,по най-подходящия повод и начин
и сега може да ходи и така - закопчана до горе и дори забрадена да я харесват и се възхищават
но и тя се постара много прословутото събличане почти да се забрави,не продължи в същия дух..
и волностите си ги позволява но не на официални визити и чествания..

..лично аз си мислех че Мегън  по-бързо, да не кажа веднага ще се впише в кралското семейство
като истинска херцогиня,защото е актриса и свикнала с прожекторите..ще се вживее в ролята,
ще си представя че повтаря сцена,кадър,дубъл докато се получи крайния резултат и после ще
събира аплодисментите..все пак времето е пред нея и по-добре късно отколкото никога,
съдбата и прати принц от нея зависи каква принцеса ще стане.. да не повтарям пак примерите
с Мери*Максима*Летисия* София.. и др.

# 204
  • На топло
А защо да е копие,  а не истинска рокля?
Прилича много на роклята на руската дизайнерка (Улияна Сергеенко), но е друга марка.
Не знам, кой от кого е прекопирал 😁
А моделът е класически и изчистен, напълно възможно да е съвпадение.

# 205
Ама да ти имам и монархията, щом една ръка на корема може да я бутне Grinning
Споко, щом еквивалента на Меган не успя да бутне монархията с облизване на пръстите на краката(и то в "други времена"), ръката на Меган няма да е по-тежка. Wink

# 206
Някой по-назад беше писал, че си представя роклята на Кейт на руса жена. Е, много хубаво й стои на показаната по-горе Heart Eyes

# 207
  • Bristol
А според мен, след като роди, когато е с детето, ще го докосва, гушка и целува и това също много хора ще го намират за дразнещо и нередно. Така както сега се възмущават от ръката й в косата, ръка хваната за рамото на Хари, ръка на гърба на Хари, ръка на корема 😜
Първо, защо трябва да е с детето?Това дете по-значимо ли е от Джордж, Шарлот и Луи взети заедно? Че да има нужда да го показва повече от 2-3 пъти по събития. Второ, да си видяла Кейт да парадира с децата?Показва емоции само когато е нужно.Шарлот паднала, Джордж не слуша и т.н. И да правя съпоставки, защото бебето на Меган е едно обикновено бебе, а все едно чакаме минимум Исус.
Ами аз точно тези 2-3 пъти адресирах, но може и ти да си права и повече пъти да го покаже, ще видим.
Да, съгласна съм с теб, точно защото е обикновено бебе и защото Меган не е Кейт, не би трябвало да има проблем, ако се държи за корема, показва или не показва бебето, прегръща, целува и тн. По-точно от теб, не бих могла да го кажа Simple Smile

# 208

Nature Sparkles Каква монархия ще бута Joy американката  Меган Маркъл
не може да установи свои порядки, тя трябва да спазва установените
 подкрепяйки монарха и наследника, ще  го разбере независимо по кой начин..

# 209
Ами аз точно тези 2-3 пъти адресирах, но може и ти да си права и повече пъти да го покаже, ще видим.
Да, съгласна съм с теб, точно защото е обикновено бебе и защото Меган не е Кейт, не би трябвало да има проблем, ако се държи за корема, показва или не показва бебето, прегръща, целува и тн. По-точно от теб, не бих могла да го кажа Simple Smile
Да, обикновено бебе, но би било проблем, ако тя с тези си действия привлича всичкото внимание, а тези, които трябва да привличат остават на заден план.Даже в момента се случва, за нея се пишат най-много статии и коментари навсякъде, а не трябва да е така.
Имаше коментар относно вчерашното събитие и роклята на Кейт в един сайт, той гласеше, че това е събитие на Чарлз и тя не е искала на отвлича вниманието, но ето Меган го направи.

Общи условия

Активация на акаунт