Ще е интересно според мен 
супер е клипа! 
Ти си една от най- верните фенки на Къванч, признала съм те много отдавна! Други се отказаха, но не и ние с теб
Благодаря ти, че си винаги насреща и си нашето ЦРУ през всички тези години!
Е, щом до сега не са те изгонили, значи са свикнали, също като моите домашни
С всяка изминала година става все по - неустоим 

аз пък едва в този сериал харесах Мелиса 

благодаря!
Аз не съм специалист / имам някаква музикална култура, учила съм солфеж няколко години, свиря от много малка на акордеон и пиано / но, написах подобно мнение още същата вечер
И аз бях почти убедена, че свири той, само като го гледах как си движи пръстите по грифа на китарата. Да, с пеенето се справя завидно добре, удоволствие е да слуша човек този негов наистина много приятен тембър
Обичам да го слушам и как говори 

), и сред супер силен каст (и Къванч, и Елчин, и Онур, и останалите), въобще........

мдааа и свири на ел. китара и пее...сега се сещам, че май и преди съм чела нещо за тая китара
, може Къванч първо да е започнал да свири и така да им е дошла идеята за рекламата 

именно усмивката на Мелиса ме накара да я харесам, страхотна е, когато се усмихва. А и като е в положителна роля, по-лесно ти става симпатична, така си е 
ами и аз се чудих дали да го превеждам, такива сме ги чели, чели много пъти до сега ... ама де да знам, може пък да има нещо вярно 

Друго си е 

изобщо всеки един от актьорите в "Сблъсък" представя образи, различни от досегашните си. Когото и да хванете - и Мелиса, и Алперен, и Елчин, и Онур, и, разбира се, Къванч. Мелиса за първи път в положителна роля. Алперен за първи път в ролята на кварталния, но чувствителен, раним и влюбен гамен. Елчин за първи път в хем драматична, но по-скоро борбена роля. Онур за първи път в откровено психопатска роля. Къванч за първи път в на пръв поглед проста роля, а всъщност толкова многопластова.
ами и аз се чудих дали да го превеждам, такива сме ги чели, чели много пъти до сега ... ама де да знам, може пък да има нещо вярно 

Друго си е 

за какво я обновява тая Уикипедия
за да правим справки 

е, точно за това се зачудих, ние знаем за три, а той едната явно я е забравил , че беше много отдавна

благодаря за кафетата, уаууу, ще ми стигнат
И за превода! Спести ми малко работа

Е, гледай тогава какво ще се случи ... хейтърките и ще я разпънат на кръст , щом сега се дразнят дори само от присъствието и до него

, хаха 

И тук мога да направя паралел с Арас. И той като Киво няма актьорско образование и е започнал с моделство и реклами, ама сега... За мен в Чукура това момче прави нещо уникално. Още повече предвид факта, че голяма част от каста са театрални актьори, което си е големо важно. Театъра си е висш пилотаж

Повече пране довечера 
да, добре е, че не ги чете тия ВК 

Благодаря! Да ти е живо и здраво синчето и много да ви радва!
Много ми хареса какво си споделила за Киво
Наистина те кара да се усмихваш само като го гледаш , толкова е приятен, позитивен и слънчев, а очите му са добри
фактите са си факти, пък на който не му изнасят, бана не
Ако изобщо е вярно, разбира се
Но, и на мен най-много ми хареса тази сцена, да видим как ще завърши, дали няма да ги прекъснат 

Препоръчани теми