Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 82

• 41 152
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета! Останахме си без серия тази седмица, но пък успях да изгледам по-подробно Мави-партито (не съм сигурна, дали може така да се нарича). Понеже съм фен на Виенския класицизъм, си спомних, че след като император Йозеф II изслушал операта „Отвличане от Сарая“ на Моцарт, му казал: "Твърде много ноти!", а той отговорил: "Но нито една излишна, Ваше Величество!" Че и аз да кажа на нейно Величество Публиката за Киво: Твърде много таланти и нито един излишен! Той действително свири на синята китара (бях почти сигурна, но поисках мнение и от специалист), той пее правилно, има красив тембър, (за сладката носовка говорих). Е, усетих някои дребни вокални неточности, но мисля, че е от тоналността, която не му беше особено удобна (мое мнение - на специалист). Все пак, това беше "на живо", малко професионални изпълнители биха се справили толкова добре (и със сигурност няма да са толкова красиви).

# 616
аз не разбрах за какъв завой както в америнаксите филми ще направят в турския сериал? Simple Smile

Не е завой, а т. н прийом " завърти се " - да вкарат герой от един сериал в друг  Laughing За сега няма нищо официално обявено, само Бирсен и Ранини го пишат, пък да видим  newsm78 Ще е интересно според мен  Peace
Айре  Heart Eyes супер е клипа!  bouquet
Терзи  Heart Eyes  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Ти си една от най- верните фенки на Къванч, признала съм те много отдавна! Други се отказаха, но не и ние с теб  Heart Eyes Благодаря ти, че си винаги насреща и си нашето ЦРУ през всички тези години!  love001 Е, щом до сега не са те изгонили, значи са свикнали, също като моите домашни  Laughing Мен пък не могат да ме изгонят и да искат, налага им се да се примиряват  hahaha
Как да се откаже човек от тази красота  newsm78 С всяка изминала година става все по - неустоим  Heart Eyes

Ох, Киво отново е на погребение на някой близък приятел явно ooooh!  Cry
Тинче  Hug аз пък едва в този сериал харесах Мелиса  Peace
Защо си мисля, че именно капана на Демир и Якуб ще сближи отново Керемче и Джемренце ? Избодоха му очите, изписаха му веждите май ще стане тяхната hahaha
" Аз нямам към това никакво отношение  "

Попаднах на това инфо, ама да видим дали ще излезе нещо  newsm78
Скрит текст:
Цитат
💣Издание Takvim опубликовало статью о том, кто же будет играть в новом фильме HAWKMAN о человеке-ястребе компании Warner B.
Журналисты делают ставки на Кыванча Татлытуга, Чагатая Улусоя и Джана Ямана.
Стало известно, что на роль супергероя фильма пригласят актёра-мусульманина. Также говорят что это будет турецкий актер... Кто же этот актёр? Зрители в первую очередь хотят видеть Кыванча Татлытуга.
Согласно сообщениям в прессе США, выбирать будут из 8-ми различных актёров. В списке кандидатов из 8-ми человек и один турок, однако имени не называют. Кыванч Татлытуг был первым, на кого сделали ставку в соц.медиа.
Кыванч Татлытуг подходит из-за своей европейской внешности, является самым сильным кандидатом и имеет много поклонников за пределами Турции. Чагатай Улусой - самый известный турецкий актер за пределами страны. Дальше по списку идут Джан Яман, Бурак Озчивит и Барыш Ардуч.
Кыванч Татлытуг с европейской внешностью, светлыми волосами и голубыми глазами считается самым подходящим кандидатом на эту роль.
Перевод : Аида Рауф

Цитат
Издание Takvim публикува статия за това кой ще играе в новия филм на HAWKMAN за човека - ястреб на Warner B.
Журналистите залагат на Къванч Татлъту, Чаатай Улусой и Джан Яман.
Стана известно, че за ролята на супергероя във филма ще бъде поканен актьор - мюсюлманин. Говорят също, че това ще бъде турски актьор ... Кой ще е този актьор? На първо място зрителите искат да видят Къванч Татлъту .
Съгласно съобщенията в американската преса, ще избират измежду 8 актьора. В списъкът на кандидатите от 8 актьори има и един турчин, но не казват името му. Къванч Татлъту беше първия, на когото заложиха в социалните мрежи.
Kъванч Татлъту е най- подходящ заради европейската си външност, явява се и най-силният кандидат и има много фенове извън Турция. Чаатай Улусой е най-известният турски актьор извън страната. Следващите в списъка са Джан Яман, Бурак Йозчивит и Баръш Ардуч.
Kъванч Татлъту с европейската си визия , светли коси и сини очи се счита за най-подходящия кандидат за тази роля.
Превод: Аида Рауф

Кате  Hug благодаря!  bouquet Аз не съм специалист / имам някаква музикална култура, учила съм солфеж няколко години, свиря от много малка на акордеон и пиано / но, написах подобно мнение  още същата вечер  Wink И аз бях почти убедена, че свири той, само като го гледах как си движи пръстите по грифа на китарата. Да, с пеенето се справя завидно добре, удоволствие е да слуша човек този негов наистина много приятен тембър Peace Обичам да го слушам и как говори  Laughing
Чудя се какво да гледам до четвъртък ... установих, че ми е домъчняло за всичките му герои  Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 20:46 от queen_fenka

# 617
  • София
Катенце Kissing Heart
Скрит текст:
Уж четох из темата, ама може и да съм пропуснала. Как беше "Травиата"? Heart Eyes

Фенче, Heart Decoration
аз чак сега видях Мелиса като актриса, не само като много красив модел. В "Кара Севда" беше много красива и я обличаха отново страхотно, но играеше гаднярката Асу. Остави, че беше гадна ролята, ми и сценаристите бяха доста се поизгаврили с образа, по мое мнение - то не беше депресия, не беше маниакалност, не беше психария. В "КСШ" отново гадна роля, отново не прекрасно обособена от сценаристите, но пък красотата на Мелиса все пак изпъкваше. Обаче като Джемре баш си падна на мястото - и красива, и отново я обличат изключително добре, и често усмихната (а каква хубава усмивка има!), и попадна на страхотен партньор (ох, Алперен, ох! Heart Eyes Sweat Smile), и сред супер силен каст (и Къванч, и Елчин, и Онур, и останалите), въобще........

Относно Hawkman - според мен Къванч или Чаатай ще са идеални за ролята. Но, тъй като Чаатай вече има някаква що-годе подобна роля (визирам "Пазителят", или както го превеждат на български сериала в Нетфликс), Къванч може и да има шанса, който ще е повече от 100% заслужен. И отново казвам - Къванч, все пак, е единственото име, което е разпознаваемо и от запознати с турското кино, и от плюещите го, и от незнаещите го. Hands V

# 618
Здравейте На този момък съм  посветила толкова много време добре,че не ме изгониха от в къщи да не говорим от 2009 година къде не съм писала за него - при арабите,гърците и т.н.Дори питах една туркиня дали няма да ни накажат ,че разпространяваме всичко за него и дори турската преса си смени обявяването на новините -hurriyet
Честит Тодоров ден

да знаем...ти си живата Кивова енциклопедия и браво,че не се отказваш!! Heart Eyes
Къванч е бил на погребение на мъжа на някаква актриса Демет Акбаг.....

Фенче Heart Eyes
Цитат
Мен пък не могат да ме изгонят и да искат, налага им се да се примиряват  hahaha
смеят ли да те изгонят Mr. Green Joy
това инфо и аз го видях, ама ми се стори доста несериозно Rolling Eyes.... и не мислех да го слагам тук, пък ти си го превела Wink bouquet

Кате Hug smile3521 мдааа и свири на ел. китара и пее...сега се сещам, че май и преди съм чела нещо за тая  китара newsm78, може Къванч първо да е започнал да свири и така да им е дошла идеята за рекламата newsm78

Тинче Hug
и аз Мелиса я харесах едва сега като Джемре, ама много й отива ролята Peace

е поне видеото от наградите е преведено Peace

Точно както преди и тази година той спечели нашите сърца със своята симпатия и актьорски талант.
Той привлече зрителите с ролята му на Кадир Адалъ в Сблъсък. Също така украси  големия екран с "Хайде бе сине" и ОД2. Вече се сещате кой е той. Най-добрия филмов и тв. актьор-Къванч Татлъту!!

КТ:Добър вечер на всички
Това е втората награда, която получавам от вас.
Правите ме много щастлив, много, много ви благодаря!!
Познавм енергията на тази аудитория много добре.
Много бих искал да се присъединя, но ми е невъзможно, защото съм извън Истанбул.
Благодаря ви още веднъж!
Благодаря на Университета Галатасарай!
Благодаря , че получавам тази награда от млади хора като вас.
Това означава много за мен.
Пожелавам ви приятна церемония.
Надявам се да се видим.

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:03 от Airra

# 619
  • София
Тинче,
Ами Травиата беше прекрасно представление.  Даже съм сигурна, че е по-приятно да гледаш това, отколкото на живо. Защото всъщност от партера е кофти, виждаш предимно краката, от балконите е далече, а от ложите гледаш отстрани. Звукът е кристален, всичко е бомба.  Гледала съм Дон Жуан в кино Арена. Обаче беше повече от четири часа и накрая направо започна да ми прилошава. Там има няколко хубави арии и другото е много тежка музика.
Голяма привилегия е да можеш да посетиш такъв спектакъл на кино. Който може трябва да го прави, не е за изпускане. Има програма в гугъл. Препоръчвам ви.
https://www.kinoarena.com/bg/news/view/royal-opera-house-exclusi … -in-arena-cinemas

Аз си преговарям Сблъсък, голям кеф е. Лека вечер на всички.

# 620
Тинче  Hug именно усмивката на Мелиса ме накара да я харесам, страхотна е, когато се усмихва. А и като е в положителна роля, по-лесно ти става симпатична, така си е  Peace
Айре  Heart Eyes ами и аз се чудих дали да го превеждам, такива сме ги чели, чели много пъти до сега ... ама де да знам, може пък да има нещо вярно  Mr. Green Споделям всички клюкини, пък каквото - такова  hahaha
Къде пък чете точно за тази китара  Wink
Не ме грее особено превода на английски, знаеш колко съм добра с него  Mr. Green Е, пак повече разбирам, отколкото турския, де  hahaha
А, благодаря ти!  bouquet Друго си е  Wink
За каква втора награда говори Киво ? Всъщност, кой университет го награди скоро след като започна Сблъсък, помните ли ? Да не би да има предвид това ?

Кет  Hug bouquet

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:15 от queen_fenka

# 621
  • София
Тинче,
Ами Травиата беше прекрасно представление.  Даже съм сигурна, че е по-приятно да гледаш това, отколкото на живо. Защото всъщност от партера е кофти, виждаш предимно краката, от балконите е далече, а от ложите гледаш отстрани. Звукът е кристален, всичко е бомба.  Гледала съм Дон Жуан в кино Арена. Обаче беше повече от четири часа и накрая направо започна да ми прилошава. Там има няколко хубави арии и другото е много тежка музика.
Голяма привилегия е да можеш да посетиш такъв спектакъл на кино. Който може трябва да го прави, не е за изпускане. Има програма в гугъл. Препоръчвам ви.
https://www.kinoarena.com/bg/news/view/royal-opera-house-exclusi … -in-arena-cinemas

Аз си преговарям Сблъсък, голям кеф е. Лека вечер на всички.

Кетииииии! Благодаря за споделеното! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Много се радвам, че намерих още някой, който харесва и цени операта. Аз следващата седмица съм на Риголето в Софийската Опера. Искрено се надявам да смогна да ида, че ми се очертава поредната отвратителна седмица, за жалост. Sad

Фенче, Айре, Heart изобщо всеки един от актьорите в "Сблъсък" представя образи, различни от досегашните си. Когото и да хванете - и Мелиса, и Алперен, и Елчин, и Онур, и, разбира се, Къванч. Мелиса за първи път в положителна роля. Алперен за първи път в ролята на кварталния, но чувствителен, раним и влюбен гамен. Елчин за първи път в хем драматична, но по-скоро борбена роля. Онур за първи път в откровено психопатска роля. Къванч за първи път в на пръв поглед проста роля, а всъщност толкова многопластова. Hands V

# 622

Айре  Heart Eyes ами и аз се чудих дали да го превеждам, такива сме ги чели, чели много пъти до сега ... ама де да знам, може пък да има нещо вярно  Mr. Green Споделям всички клюкини, пък каквото - такова  hahaha
Къде пък чете точно за тази китара  Wink
Не ме грее особено превода на английски, знаеш колко съм добра с него  Mr. Green Е, пак повече разбирам, отколкото турския, де  hahaha
А, благодаря ти!  bouquet Друго си е  Wink
За каква втора награда говори Киво ? Всъщност, кой университет го награди скоро след като започна Сблъсък, помните ли ? Да не би да има предвид това ?

ами като съм го сложила на англ....нормално да му направя превод, виж ако беше по-дълго, щях да се помотам Joy Joy
за китарата..имам някакакъв такъв спомен, ама може и да съм сънувала Joy Joy
от Техническия университет беше предишната награда Peace
Дива Hug за какво я обновява тая Уикипедия Naughty за да правим справки Wink
има такава награда и за КГ
Galatasaray University Awards

и за ЗП... Peace
но може би е имал впредвид наградата за Кузей!

Тинче Hug Peace
за Онур, Дива ще поспори с теб...но да, тая  му е най-психопатската. Peace
и Елка е много различна
Алперен съм го гледала само в Чукур
за Мелиса е ясно.

паспортната снимка на Киво Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:44 от Airra

# 623
Айре  Heart Eyes е, точно за това се зачудих, ние знаем за три, а той едната явно я е забравил , че беше много отдавна  Joy Joy Joy Joy
А, значи от Техническия, благодаря!  bouquet
Беше споменал в едно интервю още по времето на Кузей, когато го питаха как се е научил да свири на саз, че има китара, ама май бас китара беше и, че свири по малко, това си спомням аз. А ти може и да си сънувала, да   Joy Joy Joy
Ами готин си е и на паспортната снимка  Heart Eyes
Тинче  Hug  bouquet

Лекинка!  Hug

# 624
Добрутроо Hug
отдавна не бях слагала кафе, първа Wink

Скрит текст:
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Красавец-актёр Кыванч Татлытуг, который уже на протяжении 10-ти сезонов является рекламным лицом компании "Mavi", на днях посетил закрытую вечеринку в Неф Бебекёй в честь выпуска нового рекламного ролика. Актёр рассказал, что высока вероятность того, что он сыграет в рекламе со своей супругой.
На гала-премьеру рекламного ролика, который наделал много шума благодаря игре Кыванча на гитаре, посетили такие известные личности, как Эльчин Сангу, Мелиса Аслы Памук, Баде Ишчил, Ясемин Озильхан, Керем Чатай, Кыванч Касабалы, Лейла Танлар, Танер Сывам - Эдхем Дирвана, Зейнеп Тосун, Дуйгу Сарышын, Феруддин Дюзагач, Дениз Маршан и другие.
На мероприятии актёр спел песню Феруддина Дюзагача "Hayat Neden Sekil Yapiyor", а его супруга-стилистка подтанцовывала под песню Кыванча. Татлытуг, который в новой рекламе играл на гитаре, рассказал следующее: "Я узнал себя с новой стороны на этих съёмках. Из-за своей профессии я многое должен знать о музыке и многому учился. Играть на гитаре и петь - радость для меня ".

Красавецът-актьор Къванч Татлъту, който в продължение на 10 сезона се явява рекламно лице на Mavi, преди дни беше на закрито парти в Неф Бебекьой.
Гала премиерата на рекламния филм за Mavi, който вдигна много шум, посетиха известни личности като Елчин Сангу, Мелиса Памук, Баде Ишчил, Ясемин Озилхан, Керем Чатай, Къванч Касабалъ, Лейла Танлар, Танер Съвам, Едхем Дирвана, Зейнеп Тосун, Дуйгу Саръшън, Феридун Дюзагач и др.
Актьора отговорил, че може да участва и в реклама с жена си. Татлъту, който в новата реклама за Mavi свири на китара, казал също: "Аз се опознах от нова страна на тези снимки. Заради професията си, трябва да знам много за музиката и на много съм се учил. Да свиря на китара и да пея е радост за мен"/мелек теам/

ужас Whistling
снощи кучето на Алперен ухапало Бурак Дениз
слава богу, нищо сериозно Peace

малко красота от Деспина

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 09:45 от Airra

# 625
Добро утро!  Hug Hug Hug
Прекрасен ден е днес ...

Айре  Heart Eyes благодаря за кафетата, уаууу, ще ми стигнат  Laughing  bouquet И за превода! Спести ми малко работа  Wink Peace
Явно са го питали нещо за Башак, та Киво е казал, че има голяма вероятност да участват заедно в реклама  Wink Е, гледай тогава какво ще се случи ... хейтърките и ще я разпънат на кръст , щом сега се дразнят дори само от присъствието и до него  Mr. Green Сигурно трябва да се крие в ъгъла според тези завистливи нещастници  #Cussing out #2gunfire
Хубава неделя!!  Hug

# 626
НЮ/сет

има и кратко видео Simple Smile
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1107203022814359552

Фенче Heart Eyes, хаха Joy
да, питаха го за Башак и реклама,,,и той се разсмя, после май каза, че зависи от съдбата
със сигурност няма да има такава реклама... Wink
и слава Богу, че Башак не чете там където са хайтърките, примерно ВК Mr. Green
в ТТ и в ИГ са си нормални фенове/в по-голяма степен/

хубава неделя Hug

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 11:00 от Airra

# 627
Ха добър деееен кукувички  Hug Hug Hug Hug

Първо ви метам едни бонбонки, че според църковния календар синковеца има имен ден  Heart Eyes

Много сте писали, много инфо, много нещо  Shocked Shocked Shocked
Вчерашният ден беше ужасен, ама оцелях щот съм тъпо и упорито, а снощи нали знаете за събота... та поне успях малко да разпусна.
След минаване по постовете на първо четене ша кажа следното :
Винаги съм преценявала хората според собствените си усещания и интуиция. Та за Киво винаги съм имала положителни усещания.Като го видя и се усмихвам, създава ми едно приятно впечалтние веднага. Смятам, че това което виждаме "онлайн" е самия той и в реалния живот. Има си го таланта и толкова. С годините просто го разви и шлифова. А факта, че самия той продължава да си търси кусури и да не е доволен от себе си говори, че не е в облаците и винаги иска още. А за тези, които не виждат по-далече от носа си нито многото успешни проекти (всъщност той неуспешни няма),многото награди, Мави и т.н. никога няма да са достатъчно признание. Ама те нали са специалисти хората какво знаем ние  newsm78 И тук мога да направя паралел с Арас. И той като Киво няма актьорско образование и е започнал с моделство и реклами, ама сега... За мен в Чукура това момче прави нещо уникално. Още повече предвид факта, че голяма част от каста са театрални актьори, което си е големо важно. Театъра си е висш пилотаж  Peace
Що се отнася до прословутата врътка Сблъсък - Чукур би ми било интересно да видя каква ще я свършат. Не съм сигурна до колко ще е успешно ама хади бакалъм.  Peace

А фрага еееее инфарктен. Ама запомних само: много те обичам БЕ Зейнеп.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам малко да ме види слънце, че времето днеска е плаж.  grinning039 Повече пране довечера  Peace

# 628
Айре  Heart Eyes да, добре е, че не ги чете тия ВК Mr. Green
Ох, че е сладък, бееее ... И винаги е толкова любезен  Heart Eyes
Днес дали ще ни зарадват с фрагче  newsm78  Praynig

Супер колаж  Heart Eyes

Фифка  Hug  wavey Благодаря! Да ти е живо и здраво синчето и много да ви радва!  bouquet Много ми хареса какво си споделила за Киво  bouquet  Наистина те кара да се усмихваш само като го гледаш , толкова е приятен, позитивен и слънчев, а очите му са добри  Heart Eyes
Както каза и Айрето  Heart Eyes фактите са си факти, пък на който не му изнасят, бана не  Mr. Green  Мен най-много ме изкефи това, че студентите избраха Киво дори пред Арас, който прави невероятна роля в Чукур. Много талантливо момче, много. Той ми е фаворит от по- младите актьори.
И на мен ми е интересно какво са намислили да правят режисьорите на двата сериала, ще видим  newsm78   Ако изобщо е вярно, разбира се  Laughing Фрага е страхотен! Ще има от всичко, както обичам  Peace Но, и на мен най-много ми хареса тази сцена, да видим как ще завърши, дали няма да ги прекъснат  Wink

Появи се малко по-различен превод от партито на МАВИ
Цитат
Если за рубежом есть Джордж Клуни, то у нас есть Кыванч Татлытуг.

В последнее время мы только и говорим о Сары Сарухане и Кадире Адалы. Постоянно пишем и даже видимся, но вообще не устали. Если бы только Кыванч часто появлялся в проектах и мы бы с ним чаще виделись, так как его энергетика, общение с ним просто потрясающее.

Кыванч с каждой своей ролью расширяет границы и удивляет нас. Даже под фото, с которым мы поделились есть такие комментарии как: «Джордж Клуни за рубежом, а у нас Кыванч», «красивый мужчина», «у него прекрасный брак», «к тому же он еще и джентельмен».
Сколько бы я не общалась с Кыванчем, настроение поднимется. То же самое относится и к его супруге Башак.
Прекрасные люди и мы с ними сегодня встретились на вечеринке посвящённой 10 летию бренда джинсовой одежды(Мави).
Вечер был прекрасный. Присутствовали друзья из сериала Столкновение: Эльчин Сангу, Мелиса Аслы Памук, из сериала Кузей-Гуней Баде Ишчил,продюсер Керем Чатай. Близкие друзья : Кыванч Касабалы,Танер, Дуйгу Сарышин,Зейнеп Тосун,Танем Сивар, а также брат Джем Татлытуг.
Феридун Дюзагач исполнил любимые песни Кыванча. При этом самую любимую песню Кыванча они спели дуэтом.
Кыванч не ответил на вопросы, которые касаются личной жизни, но на вопрос о совместной рекламе с женой Башак Дизер сказал, что это принципиально новая концепция и все зависит от судьбы.
Перевод: Оксана Сары
Цитат
Ако в чужбина имат Джордж Клуни, то у нас си имаме Къванч Татлъту
В последно време ние говорим само за Саръ Сарухан и Кадир Адалъ. Постоянно пишем и дори се виждаме, но изобщо не сме уморени. Ако само Къванч по -често се появява в проекти и ние да се срещаме по-често с него, тъй като неговата енергетика, общуването с него е просто удивително.
Къванч с всяка своя нова роля разширява границите и ни удивлява. Даже под снимката, която ние споделихме има такива коментари като : " Джордж Клуни зад граница, а у нас Къванч " " красив мъж " "той има прекрасен брак " " освен това, той е и джентълмен "
Колкото и да общувам с Къванч, настроението винаги се повишава. Същото важи и за съпругата му Башак. Прекрасни хора, и ние се срещнахме с тях днес на парти, посветено на 10-годишнината на марката джинсови облекла Mavi.
Вечерта беше прекрасна. Имаше приятели от сериала Сблъсък : Eлчин Сангу, Meлиса Аслъ Памук, от сериала Кузей Гюней Баде Ишчил, продуцента Керем Чатай. Близки приятели: Къванч Касабалъ, Танер, Дуйгу Саръйшън, Зейнеп Тосун, Танем Сивар, а също и Джем Татлъту.
Феридун Дюзагач изпълни любимите  песни на Къванч. При това най-любимата песен на Къванч те я изпяха двамата заедно в дует.
Къванч не отговари на въпроси, свързани с личния му живот, но на въпроса за съвместна реклама със съпругата му Башак Дизер каза, че това е принципно нова концепция и всичко зависи от съдбата.

Ммм ...

Нарде сте всички, бе  Thinking

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 16:07 от queen_fenka

# 629
  • София
И тук мога да направя паралел с Арас. И той като Киво няма актьорско образование и е започнал с моделство и реклами, ама сега... За мен в Чукура това момче прави нещо уникално. Още повече предвид факта, че голяма част от каста са театрални актьори, което си е големо важно. Театъра си е висш пилотаж  Peace
Фифче, Nature Sunny
за мен Арас е един от най-добрите млади актьори в Турция. Това момче е с може би най-огромното израстване сред младите си колеги, след това поставям Алперен. Просто очаквам с нетърпение главна роля и за Алперен (колкото и екранно време да има и да е важен за "Сблъсък", все пак е второстепенен герой Керем), та тогава напълно да се разгърне потенциалът му. А в "Чукур" Арас има възможността да е е до утвърдени актьори, като Ръза или Еркан, та играта му подсъзнателно се засилва още повече.

Мале, Арас и Къванч заедно в някакъв сериал, подобен на "Чукур". Е те това ще е ОГИН. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фенче, Flowers Hibiscus
времето навън (поне в София) е приказно - вероятно повечето момичета са навън. Аз самата сега се прибирам, че пак ме чакат задачи. Hands Raised Hands

Общи условия

Активация на акаунт