Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 65 092
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Моята лед лента не е от икеа и излезе 12 лева, ще пусна снимки след малко, но помня в икеа, че искаха баснословна цена за същият размер.

# 511
  • Варна
Някой има ли идея как да се свържа с ИКЕА??? Имат един единствен национален телефон "За връзка с клиенти", на който от една седмица не мога да се свържа.... След поредното изискване да натисна 1, ако съм съгласна разговорът да бъде записан връзката просто прекъсва! Пиша мейл - никакъв отговор. Тотално се вбесих вече. Имам поръчани едни щори от онлайн магазина им, да пристигнат в центъра за поръчки. Искам да питам какъв е шансът да ги предадат на мъжа ми, тъй като магазинът е на другия край на града и не ми се влачи до там, особено пък в срок от 3 дни, демек след работа, а ММ работи в близост. Е, не мога да се свържа! Съвети?

# 512
Всеки център за поръчки си имат свой телефон. Можеш да звъннеш там. Иначе аз съм поръчвала винаги, а мъжа ми е взимал поръчката без никакъв проблем

# 513
  • Варна
Въпросът е, че в сайта не откривам никакъв телефон, освен националния. Къде да го търся?

# 514
Въпросът е, че в сайта не откривам никакъв телефон, освен националния. Къде да го търся?

На варненския център има даден някакъв телефон и мейл, ако не си пробвала на него да звъниш, опитай, ето ТУК.

# 515
  • Варна
Аз ли съм кьорава, на всички възможни линкове за контакт, които опитах има даден само един телефонен номер - 0800 45 800. Точно на него връзката прекъсва преди да се е осъществила. Има ли номер, който не виждам и ако има моля някой да ми го напише. На мейлите просто не получавам отговор... Все едно се мъча да контактувам със Спиди, точно толкова безсилна се чувствам.

# 516
Не откривам и аз друг номер, но току що експериментирах и звъннах. Работи нормално 0800 45 800.
Опитай от друг телефон и си провери апарата или мобилния оператор.

# 517
  • Варна
Успя ли да се свържеш с оператор? Защото и аз като набирам уж се свързвам, но само с централата, като стигна до 1-цата за потвърждение на съгласието се чува еднократен сигнал и връзката просто прекъсва... Сефте ми се случва подобно нещо, никога не съм имала проблеми с телефона или изобщо с национални номера. Така или иначе ММ ще мине от там и надявам се ще успее да вземе поръчката, но много се издразних.

# 518
Да, говорих с оператор. Но няма свободно след 1, мелодия се включва.
Това, което описваш ми се е случвало при проблем с апарата.

# 519
  • Варна
Е защо само с тоя номер ще ми прави проблем... И как се решава тоя проблем? Или никак.
п.п. сега пък взе, че стана като не изчаквах записаният глас да се изкаже, а натисках цифрите максимално бързо. Казаха ми, че не можело ММ да иде да вземе поръчката, в краен случай да съм му препратела смс-а...

# 520
  • Варна
Брей, то можело вече да поръчаш онлайн и да вземеш от центъра за поръчки, много удобно, преди нямаше такава опция. Месечинка, благодаря че спомена и успех с получаването Simple Smile

# 521
  • Бургас
Брей, то можело вече да поръчаш онлайн и да вземеш от центъра за поръчки, много удобно, преди нямаше такава опция. Месечинка, благодаря че спомена и успех с получаването Simple Smile

Това е чудесно! Благодаря, че сподели! Simple Smile
А доставката до центъра безплатна ли е?

# 522
  • Варна
Безплатна е, да. Само трябва да се плати предварително поръчката, няма опция плащане при получаване.

# 523
  • Бургас
Благодаря, Месечинка!
Влязох и аз да разгледам, ама сме дискриминирани в Бургас. Дава ми да избера само центъра във Варна и магазина в София. Unamused

# 524
Здравейте! Харесах си мивка на ИКЕА за кухнята от неръждаема стомана. Имате ли отзиви за тях? Водата ни е много варовита.

Общи условия

Активация на акаунт