Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 65 093
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Влязох и аз да разгледам, ама сме дискриминирани в Бургас. Дава ми да избера само центъра във Варна и магазина в София. Unamused
А, вярно, много странно, нито до Пловдив, нито до Бургас можеш да поръчаш.

# 526
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, Месечинка!
Влязох и аз да разгледам, ама сме дискриминирани в Бургас. Дава ми да избера само центъра във Варна и магазина в София. Unamused

Изненадвам се. Ние редовно посещаваме бургаския магазин, когато сме в града, и там също са ни казвали, че можем да поръчваме и да получим нещата до седмица.

# 527
  • Варна
Да, но явно ако се поръча на място, то затова е и Център за поръчки все пак. През онлайн магазина обаче не може.

# 528
  • Бургас
Да, от центъра в Бургас може да се поръча. Но трябва да отидеш веднъж да поръчаш и още веднъж да си ги вземеш нещата. А през сайта ще бъде много по-удобно и лесно. Дано да я включат тази опция и за нас.

# 529
  • София
Здравейте! Харесах си мивка на ИКЕА за кухнята от неръждаема стомана. Имате ли отзиви за тях? Водата ни е много варовита.
Имам стоманена на село, водата е много, ама много варовита. Ползвам я от почти година, не задържа за сега.

# 530
# 531
Може ли да не насочите в сайта къде да търся готовите сглобени гардероби, бях харесала няколко модела PAX, но след промяната в сайта ми изчезнаха от любими и сег ане мога да ги намеря.

# 532
Аз пък не съм доволна от мивките. Моята за 2 години стана на петна, седи много захабена и няма изчистване. Аз не бих си купила повторно оттам, но нека повече хора дадат мнение.. може само при мен са се е случило така Simple Smile

# 533
  • София
aз ползвам седма година стоманена мивка от икеа.
като я излъскам си е като нова.
появяват се като драскотини, но после изчезват.
ако сега избирам бих купила същата.
нещо подобно е нашата, ама май не съвсем:
https://www.ikea.bg/rooms/kitchen/kitchen-worktops/kitchen-taps- … 1-korito/60315163

# 534
  • София

Аз не съвсем по темата за ИКЕА, но разглеждайки каталога, се размислих за този дом-лодка на Гарет.
Симпатичен бохо-стил на повърхността, но свързани ли са тези хора изобщо с канализация? Имали били съдомиялна, тоалетна и баня - също , разбира се, но не разбрах къде изхвърлят отпадните води.
Иначе псевдо-еко застъпници, рециклиращи и прочее, вегани (сто на сто Joy) , но нещо не им хванах вяра с тази печка на твърдо гориво и съответните кюнци, бълващи гадости ...
Айде, нема нужда Joy

# 535
Ще си вземаме спалня Малм с нощни шкафчета  и скринове от същата серия и гардероб Пакс.
Имам един "ъгъл" в спалнята, където да разположа скриновете и искам нещо подобно но на ъгъл:

Приемам и други идеи за комбинации, които да се вържат със спалнята и гардероба. Нищо не ми идва на ум как да го аранжирам тази част на стаята(135/ 165см.)

# 536
Здравейте!
Някой ползва ли такива силиконови ръкохватки за фурна? Удобно ли са и никак ли не пари с тях?
Имат и текстилни доста видове.
Мерси.

# 537
Ползвам ги и изобщо не пари. Лесно се поддържат, защото нямат текстил и не се лекьосват ако ръцете не са съвсем сухи и чисти. Средно удобни са ми. Тези със силикон и текстил, които имам купени от друго място, са ми по-удобни, но колкото и да пазя се цапат.

# 538
И от мен един глас за силиконовите ръкохватки. На мен са ми удобни, не се паря с тях и най-важното - мия ги в съдомиялната.

# 539
Аз пък имам текстилни от показаните, но ще взема и силиконови, щом ги хвалите

Общи условия

Активация на акаунт