Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 40 993
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Радвай се, хубави новини са това!
Честит празник, бъдете здрави и обичани!
Ал, съжалявам! И аз бих препоръчала консултация с Дудов.

# 196
  • Другата България
Честит празник на всички дами в темата!
Бъдете здрави и все така позитивни, мили момичета!
На всички пожелавам лошото да остане зад гърба ви. Hug Hug Hug

Ал, кураж от мен! Понякога след най-черния ден изгрява слънце!
И задължително още едно мнение, не във Враца!

# 197
  • SHOOT ME 10 $
Мили дами, не само днес, желая ви винаги да се чувствате неустоими, желани, специални.
Вие сте тези, които осмислят живота ни! За какво му е на един мъж да прави каквото и да е в живота,
ако няма до себе си жена, която да му каже - Ейй, страхотен си!
Приятно ми стана, като разбрах, че сте се питали за мен. Добре се чувствам, с тая разлика, че се сдобих
с квартиранти и другаде . Но не ми пука на черупката. Изрязахме ги, пак излязоха, сега химия, обезболяващи и тва е! Обичам ви кокошкии...прегръдки от мен и поздрав

дами канят

# 198
{Мите}, дръж се, успех!

# 199
Аз пък не разбирам какво е това бързане да се режат гърдите. Защо да се прави , след като и на мястото на гърдата пак може да има рецидив. Отстраняването на гърдите изобщо не ни гарантира нищо. Ако е решила гадината да се връща , то обезателно ще си намери местенце. Така , че какъв е смисъла ,  ако не се налага разбира се, сами да се осакатяваме?!
marittaa  Аз също съм Хер позитивен. Докато набера смелост да отида на доктор минаха почти 4 месеца, оперираха ме след още един. Туморът беше 1 см. Агресивен, агресивен , колко да е агресивен , след като 5 месеца дори не е дал и разсейки в лимфите. Освен ако Хера не ми е объркан. Първоначално излезе ++ което се води спорен резултат. После излезе положителен. Друга хистология не съм правила.

Този въпрос е много добър и ще го задам на доктора като му дойде времето. Аз мислех, че няма ли гърда няма и рак там, но явно не е точно така.
На мен от раз ми даде Хер + и повторното изследване го подтвърди. И аз нямам разсейки по лимфите, но тая гад ми се появи някъде през декември и бързо реагирах.

# 200
Зори, мисля, че не толко че е голям колкото, че е ХЕР позитивен правят химио. Предполагам с тази големина, ако беше негативен щяха да ме оперират. Друг е въпроса, че нямаше да е толкова голям, ако беше негативен, ама нали знаеш, че са 100 вида раци. Ама грам не се наемам да им оспорвам нещо. Правя квото кажат и се моля на вселената😁

Ема, не бой се. Добре си направила, че си отрязала цялата гърда. Аз и двете ще отрежа😜
marittaa, не съм искала да пиша публично, но ти си ме предизвикала...Аз съм се опасявала да пия хормонални, защото уж стопират яйчниците, вкарват ме в климакс....потискат половото влечение...и прочее..Но съм махнала и всичко по-женски! Писала съм това в личното на Леди..., не лъжа! И била съм много изненадана, че ни съм наддала тегло, ни съм получила остреопороза..., а и по време на секса съм изпитвала половото влечение и оргазъм...Отишла съм при гинеколога да му кажа..., какво става - нямам яйчниците, нямам нищо, а той казва, че това няма отношение към сексуалната активност! Бях потресена! Тук във форума още една жена е написала същото....Мила, извинявай..., но ето съм 10 г. след операция и ми се иска секс...Не съм вярвала, че без женските полови органи можеш да водиш пълноценен полов живот...., но нямам с кого..Сама съм и без гърда! Ти ще сложиш импланти..., а аз съм направо сакат човек...
А що се отнася към Al97 тя има пари да даде на Дулов, Мулов и прочее..Я, стига! Онкоболните раздават пари по професори, а нямат пари за децата си! При нея и син е аутик....

# 201
Аз имам лош ден днес и ще се въздържам от писане. Косата ми пада и съм в шок и ужас, а като прочетох и Ал какво пише и ми стана още по-лошо (втори ден след химия съм). Направо съм ноу комент. Вече не ми пука и за секса. В дупка съм. Някакъв баш в тоя зор ще идва след малко да ми гледа колата, и ще припадна сигурно навън. Изпратих гаджето да си иде в ергенската квартира, че се нервя от всяко присъствие, детето експедирах и него по приятели. Искам да дойде ноща и да заспя, а утре дано съм рестартирана.

Честит празник все пак!

# 202
marittaa   Аааа не така, момиче! И аз съм втори ден след химия и днес за първи път усетих непоносимост към някои миризми. Малко ми е кофти, но напук на всичко след малко ставам , нахлупвам перуката и отивам да купонясвам. Весело изкарване на празника, дами!

# 203
marittaa   Аааа не така, момиче! И аз съм втори ден след химия и днес за първи път усетих непоносимост към някои миризми. Малко ми е кофти, но напук на всичко след малко ставам , нахлупвам перуката и отивам да купонясвам. Весело изкарване на празника, дами!

Егаси. В никакъв случай немога да купонясвам. На мен в момента ми е по-зле психически. Физически тази химия я понасям по-добре от първата, но все пак си ми е зле де. В комбинация с психиката става катастрофа. Освен пак да дръпна две дръпки билка? 🤣 Даааже и това неща. Нищо неща вече. Само мееега секси перука, ама няма. Оказа се, че трябва да си я купя от магазините наоколо, за да не плащам от джоба си, а те предлагат само лелски перуки на баснословни цени и не ги ща! Ако купя от германски сайт касата пак ще я плати, но след това. Демек аз трябва да я платя и после касата ми връща парите. Това е невъзможно! Аз търся перука между 2000 и 3000 франка и нямам да дам такива пари на куп. Сега намерих един сайт, в който има много добри отзиви под моделите на доста сностни цени и май ще ги пробвам. Дано стават за нещо.

# 204
  • София
Аз пък днес се остригах осмомартенски! От коса под кръста я орязах до почти момчешка прическа. Много ми е леко и всички познати, които срещнах казаха, че съм като гимназистка Simple Smile

# 205
Мите, радвам се да те видя 🤗🤗🤗
Това което пишеш обаче не ми харесва , но ти си силен и ще издържиш 😘🤗
Ти си ни петлето в този кокошарник 🤗

Ал, според мен ще сменят химията. А тя ще действа и като за две. Горе главата - всичко ще се е наред 🤗😘🤗

marittaa, горе главата.
Всичко ще се оправи.
Пусни си филмче ... направи си чайче и се отпусни 🤗

# 206
Аз пък днес се остригах осмомартенски! От коса под кръста я орязах до почти момчешка прическа. Много ми е леко и всички познати, които срещнах казаха, че съм като гимназистка Simple Smile

Евала! Егати смелостта. То и аз си мислех, ако имах машинка в нас да се бях занулила както съм си сама и се чудя в чия кожа съм, па да се свършва, ама май нямам машинка. Пропуснах да питам гаджето къде я е смотал. Писна ми цял ден да дърпам тия падащи коси от главата ми. Време е да ги махам. Утре може би.

DZ опитвах се да гледам сериал и със зор изгледах една серия. Някак немога да се съсредоточа и да се отплесна. Ама пак ще пробвам....то кво ми остава.

# 207
  • София
Честит празник!Да сте здрави ,щастливи и обгрижвана!

Ал ,съжалявам за лошите новини.И аз мисля,че ти трябва консултация с Тимчева или Дудов.Може пък и в някое от експерименталните лечения да те включат.

Аз днес взех бележка от работодателите за пред социалните, но са ми написали само,че съм на постоянен трудов и от коя година.Обаче нищо не пише за осигуровки.Какво точно трябва да включва тази бележка?

# 208
Аз имам лош ден днес и ще се въздържам от писане. Косата ми пада и съм в шок и ужас, а като прочетох и Ал какво пише и ми стана още по-лошо (втори ден след химия съм). Направо съм ноу комент. Вече не ми пука и за секса. В дупка съм. Някакъв баш в тоя зор ще идва след малко да ми гледа колата, и ще припадна сигурно навън. Изпратих гаджето да си иде в ергенската квартира, че се нервя от всяко присъствие, детето експедирах и него по приятели. Искам да дойде ноща и да заспя, а утре дано съм рестартирана.

Честит празник все пак!
marittaa , то психически най-важно да го преживееш...Всичко съм надживяла...Слаба съм, елегантна, на възраст над 50 г. , а изглеждам доста по-млада...Нищо не ми се отрази на здравето, ни на физиката, ни на визията...Гледам някои хора.., които не са преживели рак..., а са спарени, по-стари и по-безжизнени от мен! Не се трогвай от нищо!...Нищо не ми се отрази на общото здраве...разбери! Всичко минава и заминава! Сега със селеногин косата ми е станала много  буйна...Що за хранителна добавка е това, че и туморен маркер ми е 2. Не съм знаяла, че съществува такава стойност!

# 209
  • Враца
Няма да търся второ мнение защото няма за какво. Достатъчно походих.
Скенерите дават това. Изследванията също.
Не съм говорила с лекуващия онколог с изключение когато се регистрирах. Тя каза това което повечето го знаят - зависи как ще се повлияя от първата терапия.  Всички знаят, че лечението се понася твърде индивидуално. След като съм решила да се боря ще бъде докрай или поне додето мога.
Е, няма да мога като Мидко, но той нали е мъж.

Общи условия

Активация на акаунт