Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 40 981
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник момичета!
За туморния маркер СЕА: На мен ми беше завишен преди операцията и винаги ми го пускат при контролни изследвания. Ако пропуснат, аз си го искам. Веднъж се беше покачил и се бях шашнала. Оказа се ,че е от стомашна инфекция. После пак си спадна.

# 181
  • Враца
Аз имам лоши новини. Точно на такъв празник!. Туморът расте. Химиотерапията не действа.

# 182
  • София
Ал, съжалявам, мила! Какво казват? Има ли други варианти? Какво ще предприемат? Да търсим с някой друг да се консултираш? Прегръщам те силно!

# 183
  • Cherven Bryag
Момичета, има ли нещо, което трябва да знам за скенера? За пръв път ще ми е туй чудо. Казаха 3 часа да не ям. Колко време продължава изследването? Неприятно ли е?
.      Изобщо не страшно!Карат те да се наливаш с вода след, като вкарат венозно изотоп .Сам преглед досаден, но се търпи.Не бойсе

# 184
  • Враца
Не знам. На 18 ще науча,но туморът е близо до аортата. Доколкото съм чула е доста опасно за лъчетерапия.

# 185
  • Cherven Bryag
Аз имам лоши новини. Точно на такъв празник!. Туморът расте. Химиотерапията не действа.
мой тумор до трета вливка се смаляваше, а после-4,5,6 пак порасна,дори още по голям.до 12см!!!!Ако ти правен маркер Ki67 , той отговаря за растеж на клетки.Мой беше повече от 60%това адски много!!!! След мастектомия падна на по малко от 50%.Ина финала малко оптимизм-вече 5 години съм жива!Иводя активен живот.

# 186
Честит празник,мили дами!

# 187
  • София /Абсурдистан

Честит празник на всички! Здрави да сме! Останалото ще купим.

Al97 операция не може ли? А друг вид химия?

# 188
  • Враца
Elebah, туморът ми е на белия дроб. Операция е невъзможна, а на скенера пише, че се приближава към аортната дъга и обхваща левия главен бронх.

# 189
  • София /Абсурдистан
Лекарите какво предлагат?

# 190
  • Враца
Не зная. На 18 ще науча, ако въобще има какво да предложат.

# 191
Al, дръж се! Сигурно може да се коригира терапията.

# 192
  • София
Al, 🤗
Най- вероятно ще коригират терапията.
Защо не направиш една консултация с проф. Дудов?

# 193
Ал, съжалявам....наистина защо не направиш една консултация с друг специалист? Може и само по документи, мисля. Дръж се, чули? Ще сменят терапията. Вярвам, че ще тръгнат нещата!

# 194
  • София
Минах скенера, наистина нямаше нищо страшно Simple Smile
На първо четене нямало нищо сериозно. Има някаква "мекотъканна формация" под мишницата на операцията, но пише, че вероятно е постоперативна фиброза, но не можело категорично да се каже, че не са остатъчни метастатични л.в.
В черния дроб имало кисти, 2 нодуларни лезии, които най-вероятно са хемангиоми. Да се проследявали.
Нямало данни за костни промени. Всички други органи в корема и гръдния кош са ок. Не знам да се радвам ли

Общи условия

Активация на акаунт