Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 40 950
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А имаш ли вече перука от този сайт - как е изработката?Личи ли си много?Чудя се дали да не поръчам,то за тези пари .Само ме притеснява,че е 1 размер и не знам дали няма да ми е голяма.

Нямам. Преди време бях питала дали някой има от тях, но никой не каза. Остана да се чудя дали да взема като допълнителна, бяха по 40-50 лв. Обаче сега тази, която харесах е намалена на 28 лв. и не се сдържах Simple Smile

# 166
Честит празник , мили дами 🤗🤗🤗
Пожелавам на всички ни много здраве и да са все така обичани 🤗🤗🤗

Снощи купонясвах - ходих на банкет.
Пустата му перука ми е голям комплекс да ви кажа. Не ми харесва как ми стои....пък дан вземе някои да я дръпне без да иска.... пък  ...оф
Абе едно хоро станах да изиграя , но определенно самочувствието ми е на никъде 😟 даже и един грим не сложих....
Завиждах на хората как се забавляват ... пфу

# 167
Честит празник и от мен!
Много, много здраве желая на всички и хубави пролетни емоции!

Вчера се сдобих с медицински протокол и взех документи за попълване от социалните. Остана ми бележката от работодателя, че съм осигурена.

# 168
Честит празник ,момичета!!!:tulip:Flowers TulipFlowers Tulip

# 169
Честит празник,момичета!
Бъдете здрави,усмихнати и обичани!💗

# 170
  • София
Честит празник! Здраве, здраве и пак здраве! Heart

# 171
  • София
Честит празник ,момичета!Пожелавам ви да бъдете най-желаните, обичани , щастливи и здрави жени на света не само днес, а всеки ден!
Пожелавам ви също да получите най-желания и скъп за вас подарък именно днес на най- женския празник!
Весело и хубаво изкарване на празника!

# 172
  • София
Момичета, има ли нещо, което трябва да знам за скенера? За пръв път ще ми е туй чудо. Казаха 3 часа да не ям. Колко време продължава изследването? Неприятно ли е?

# 173
  • София
Честит 8- ми март, прекрасници! Hug Gift Heart
Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Живейте го този живот всеки ден като за последно!
Грабете го с пълни шепи!
Наслаждавайте се на всеки миг!

# 174
  • София
Момичета, има ли нещо, което трябва да знам за скенера? За пръв път ще ми е туй чудо. Казаха 3 часа да не ям. Колко време продължава изследването? Неприятно ли е?
Здравей , Тинтири.
Аз съм правила три пъти ПЕТ скенер в Сити Клиник.Значи първо като отидох имаш "консултация" с лекар онколог,пита ме за изследвания ,как се чувствам ,общо взето си говорим за болестта, след това се ходи при мед.сестрите и ти слагат абокат през който ще наливат изотопа.Трябва да се носят и две шишета от по 0,500л вода ,като в едното слагат нещо, не знам какво е ,кара те да пишкаш повече.След като ти сложат абоката и ти дойде реда те викат и ти слагат през абоката изотопа.До тук нищо болезнено и неприятно.След това трябва да пиеш едното шишенце от 0,500 и другото ако можеш / с чистата вода/. След около един час ,час и малко те викат за скенера. Без метални неща по теб . Лягаш на скенера ,нищо болезнено и неприятно за около 10-15 мин. И си готова!

# 175
  • Враца
Честит празник!
Тинтири, зависи от скенера.

# 176
  • София
Обикновен е скенера днес. Пет скенер ще имам след втората или третата вливка.

# 177
  • Враца
Ако е без контраст просто трябва да лежиш под апарата. С контраст предварително изпиваш с вода веществото някой го делят във времето. След това се поставя абокат и се вкарват венозно вещества. Някои са по- неприятни, но поносими. Процедурата не е болезнена, но трябва да стоиш под апарата без да мърдаш и да изпъляваш командните за дишане ако има такива.

# 178
  • София
Благодаря ви! Обичам да съм подготвена и сега вече не се притеснявам Simple Smile Само да е всичко ОК на скенера!

# 179
Честит Празник, Момичета!
Нека не губим женското си излъчване, въпреки обстоятелствата...защото в искрите в очите се крие магията на женствеността, не в косата, миглите или друго...!  Здраве на всички!
DZ, скоро ще я махнеш тази перука, още малко.
Аз да почна деня с хубави новини и дано повлека крак - и трите ми туморни маркери са в норма.
Тинтири, от сърце ти желая скенера да те зарадва!
Ал, за теб повличам крак днес!

Общи условия

Активация на акаунт