Обсъждане на имотни обяви - 9

• 43 636
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ами много хора и не пробват. Особено тези, с възможност да дадат половин милион за жилище голяма част от тях предпочитат да не го ползват.
Приемете, че както за много хора е важно да има метро, така за други хора изобщо не е важно. И не виждам защо всеки път темата опира до градския транспорт. По статистика от 1.3 млн в София го ползват под 500к частично и под 350к редовно  Wink

# 106
Транспортът е важен, защото може да имаме кола, може и две да имаме, ама децата си искат свобода, пък аз не искам да съм отговорник по транспорта.

# 107
Предпочитам ако трябва да дам половин милион за жилище  да не правя компромиси. И чистачката ли трябва да развозвам, за да не ползва ГТ? Защото пък те също имат претенции и изисквания за лесен достъп, иначе си чистиш сам в прекрасното си жилище.

# 108
Предпочитам ако трябва да дам половин милион за жилище  да не правя компромиси. И чистачката ли трябва да развозвам, за да не ползва ГТ? Защото пък те също имат претенции и изисквания за лесен достъп, иначе си чистиш сам в прекрасното си жилище.
На интервю за чистачка питате, има ли личен автомобил.  Joy Joy Joy

# 109
Нали, много успешен вариант за набиране на персонал.

# 110
  • София
Вярно, това не го съобразих. Трябва си градски транспорт за чистачката  Hug

# 111
Да се чуди човек тези дето живеят в жилища за по половин-един милион из подножието на витоша сами ли си чистят, децата им из Гт ли се возят. Представям си дори една Николета да си пусне щетката из ГТ 😂  Според мен хора, които разчитат на ГТ просто не могат да си предстаят друго и за това са им такива приоритетите. Спорът е безсмислен, всеки си гледа от неговата камбанария.
Но хайде да речем, че това дето го пуснах вдъщност е на 500м от метрото и други автобуси та няма да има проблем. Остава само проблем евентуално гаражите

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 11:21 от Анонимен

# 112
  • София
Ползват рейсове 63/64 - дори са им пуснали най-старите рейсове да се почувстват и те хора  Naughty

# 113
Предпочитам ако трябва да дам половин милион за жилище  да не правя компромиси. И чистачката ли трябва да развозвам, за да не ползва ГТ? Защото пък те също имат претенции и изисквания за лесен достъп, иначе си чистиш сам в прекрасното си жилище.
Ами ето, и аз това написах, че за тези пари компромис не следва да се прави, а очевидно това в sohome не е като да е без компромиси. Разбира се, компромис за всеки е различно, та и за него ще се намери пътник. Отделно, че аз до момента не съм намерила жилище без компромис според моите критерии в София, а вече търся от година и повече. Или ще е без акт 16, или местоположението няма да ми хареса, или няма да има път до него, или ще са се престарали с цените. Ще си чакам. Все някой ден може да се появи моето.

# 114
Да се чуди човек тези дето живеят в жилища за по половин-един милион из подножието на витоша сами ли си чистят, децата им из Гт ли се возят. Представям си дори една Николета да си пусне щетката из ГТ 😂  Според мен хора, които разчитат на ГТ просто не могат да си предстаят друго и за това са им такива приоритетите. Спорът е безсмислен, всеки си гледа от неговата камбанария.
Но хайде да речем, че това дето го пуснах вдъщност е на 500м от метрото и други автобуси та няма да има проблем. Остава само проблем евентуално гаражите
Да ти споделя най-съкровено, че нито Николета, нито нейната щерка са ми някакъв еталон в живота , и съм виждала и друго освен ГТ.  Просто споделих какви са моите критерии, няма нужда от съскане в темата, точно днес е прошка, даже някоя от вас тук се извиняваше, щото е модерно явно.
За Sohome специално - то си е в промишлена зона, добре че има мол наблизо и болница Вита. Но зная, че има замисъл за застрояване и облагородяване наоколо в градоустройствен смисъл, дано и омразният ви ГТ се съобрази и да попостроят повечко училища и детски градини, че си трябва.

# 115
А спокойно. То и 2008 беше така. Освен ако не станем Швейцария на Балканите, ще ги питам кой ще купува нещо с компромиси за тези цени. Тези дето могат да си го позволят, няма да ги бърка да дадат още 100к и да си купят нещо без.
Каква е аналогията с 2008? Какво общо с 2008 има 2019, в която заплатите са буквално двойни, а имотите са със същите цени. Отделно САЩ не са в брутална икономическа криза с много и страшни фалити.

# 116
Какво мислите за тази обява? https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15438826814062 … k=4fxq0r&f1=1
Не са ли множко парите, апартаментът няма снимки, иначе мястото е супер, живяла съм там. Но офертата, ако не е фалшива де, за тази цена дори няма осигурен гараж и 78-ма година строителство, малко надценено ми се вижда.

# 117
И ти да беше, на толкова щеше да го пуснеш. Пари бол.

# 118
Тоест си заслужава цената според вас, така ли да разбирам?

# 119
  • София
ако го купят - заслужава си я.
Собственика има право да иска каквато цена си прецени.

Общи условия

Активация на акаунт