Обсъждане на имотни обяви - 9

• 43 629
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Прав си, има доста автобуси. Но според мен е задължително:
1. Да разширят пътя от бул. Дуков към зоопарка.
2. Да променят маршрутите на автобусите, така че да не обикалят всички през Черни връх.

Дано да станат нещата. В момента там е едно голо поле в съседство с ужасни индустриални сгради.

# 91
Хора, този апартамент е с 30 кв холокухня и за да влезеш в хола минаваш през кухнята. Спалните нямат ни един дрешник, а тераската е мини. Наистина ли ви харесва това разпределение? Ок е за човек, който иска да прави компромиси, но за мен цената му тогава трябва да е доста по-ниска. Аз си предсравям, че ако ще давам над 200к поне не трябва да правя компромиси. Иначе и аз ги гледах и местоположението ми е ок, но не бих правила компромиси. Нещо без компромиси като разположение  за мен е ето това: https://kmv-bg.com/wp-content/uploads/2018/11/Brochure_R.pdf Но не посмях да питам за цена, че сигурно поне 300к ще му искат и е ненормално това.  Като местоположение най-вероятно на повечето няма да им хареса, нас горе долу ни е ок.  
Що се отнася до ГТ, наистина ли си мислите, че някой, който ще даде половин милион + лв за жилище ще се качи на 98 или ще чака за класиране в ДГ?  Аз поне не бих и ще ми е най-важно да има удобен достъп до пътни артерии да се транспортирам бързо, а точно там що годе има. Кма мол наблизо, зоологическа за разходка и 2 болници. Няколко частни училища и градини и за 5 мин мога да съм на околовръстното ако няма трафик и за 15 ако има.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 09:57 от Анонимен

# 92
Мисля си, че отдавна е било времето, когато за 200 хилки си можела да вземеш нещо без компромиси Mr. Green  При днешните цени апаратмент с три спални и три бани в такова изпълнение е съвсем нормално да струва толокова, изобщо не е изхвърляне. Ако изобщо има такова нещо "без компромиси" то няма да е за такива пари.

П.П. И показаното от теб не е без компромиси, сега го разгледах. Просто за различните хора компромисите са с различно тегло.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 10:01 от Черна станция

# 93
А спокойно. То и 2008 беше така. Освен ако не станем Швейцария на Балканите, ще ги питам кой ще купува нещо с компромиси за тези цени. Тези дето могат да си го позволят, няма да ги бърка да дадат още 100к и да си купят нещо без.

# 94
А спокойно. То и 2008 беше така. Освен ако не станем Швейцария на Балканите, ще ги питам кой ще купува нещо с компромиси за тези цени. Тези дето могат да си го позволят, няма да ги бърка да дадат още 100к и да си купят нещо без.

Всичко е въпрос на преценка. Това, че можеш да дадеш 300 не значи, че изгаряш от мерак да ги дадеш. И си мериш цената на компромисите. Вече ако можеш да дадеш милион, тогава наистина ще се назлъндисваш.
А и, както казах, даденото от теб също има негативи. Погледни гаражите само - при някои ще трябва да си вземеш максимум Голф и да си много умел шофьор за да паркираш в клетката. В най-просторният Р6 няма антре, влизаш направо в хола. Сори, ама за мен да минаваш покрай кухнята е по-малко зло.  Иначе е хубав, спор няма, ама е 200 квадрата, а това вече е друга категория и това нещо ако е на добра локация ще струва повече от 300 хилки.  

# 95
То защото при 50кв не можеш да опънеш един гипскартон да си направиш антре ако искаш....а за гаражите не знам. Не ми се струват толкова малки, но то на скица едно, на живо е друго.  
Абе хора, какви цени цитирате за нормални, сериозно ли мислите, че са? И според вас хората ги вадят да ги дадат? Да бе хаха....а това, че някой иска тези цени съвсем не значи, че са нормални и някой ще им ги даде. Ехооо в България сме. На дъното на класацията в ЕС и по за плати и по какво ли не. Нали бе мислите, че дори със 7000лв заплата се купува такъв апартамент? Интервсно ми е колко от вас освен Нико ще даде тези пари за апартамент? То ако тръгна да ги давам вече итивам в клас къща и хич и няма да се разправям с апартамент.  А да, това е дори на много зелено. Трябва да си малоумен, че да дадеш толкова пари за нещо, което я е завършено след 2г, я не. Е сега Тръмп да напише ефин туит и да стане земетръс в икономиката, и ще живееш в този апартамент само виртуално и длед 15г може и да ти го дострои някой. Аз поне не съм толкова луда.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 10:20 от Анонимен

# 96
Ако в този хол направиш антре ще скапеш целия дизайн, няма значение, че площ има като квадратура.
А за паркинга - имам опит и с хубави, и с лоши паркинги, и имам силно отвращение към последните. Помисли си само колко пъти на ден ще псуваш като си вкарваш и изкарваш колата. А ако някой път не успееш и я одереш да не говорим... И около нас има блокове с такива гаражи и такива рампи, че като искат да си влязат още на улицата затапват движението за да се обърнат със задницата напред и после почва едно спускане по рампата с 2 км/ч и непрекъснато оглеждане дали някое огледало не трие в стената... Нямам идея долу какво им е, ама щом така слизат ясно, че няма място да се обърнат.

Та по твоята логика - ако съм със супер бюджет ще се изсмея на тези гаражи. Или на онзи, тройния, сигурно той е за големия апартамент Joy 

# 97
  • София
С тези мезонети от ниво партер и дворове се гони усещането за къща. Въпросът е някой ако има 300к евро защо да не си купи къща направо  Wink

# 98
Е и аз това дописах. Ако искам усещане за къща, ще си купя къща. В момента се сещам поне за 3 на цена около 250-300к пак в комплекс, но къщи и по-просторни. А за гаража, Черна станция, може би имаш право. Ако трябва да се прави компромис там мен би ме отказало, да.

# 99
Градски транспорт си трябва навсякъде, независимо колко коли има семейството. Щото иначе трябва да развозвам децата на занятия след училище евентуално, жената, която чисти и куп други посетители, които нямат или не ползват собствена кола. А относно това колко удобна е бързата връзка до Околовръстното ще само ще отбележа, че всяка сутрин го правя това упражнение от другата страна и съзнателно не минавам покрай Парадайз, че няма игла къде да падне, като се навървят новите супер мега прекрасни комплекси няма да може да се диша по Черни връх.

# 100
има таксита Simple Smile
За училище пък има бусчета.

# 101
Опитай се да извикаш такси в пиков час, особено на непопулярен адрес или до неблагоприятна дестинация да видим дали може да е редовен вариант. Въобще го изключвам като средство за нормално придвижване.  И имах предвид извънучилищни занимания, или пък в големите класове да се съберат с приятели, или да покани някой на гости. Все с бусчета и шофьори ли ще се придвижват тези деца?  Ама който харесва подобен начин на живот никой не го спира да инвестира половин милион, може наистина строителството да е качествено.

# 102
За първите апартаменти в брошурата изобщо не споменах, защото аз не мога да ги дишам мезонетите, с тези гадни тесни стълбички. Просто не разбирам какво им харесват хората. Това важи и за някои къщи. Някак по инерция реших, че и с другите е така и затова имаш предвид само последните апартаменти, които са на едно ниво.

# 103
  • София
Колко хора си отгледаха децата без градски транспорт, не знам как са го направили  Laughing

# 104
Сигурно като прекарват часове в задръстванията. Не ми е мечта и се опитвам да го избягвам. Рейсовете не хапят.

Общи условия

Активация на акаунт