Обсъждане на имотни обяви - 9

• 43 677
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
"За малко да купим един имот - коптор" е хубаво описание на състоянието на пазара в момента
Днес ни върви на коптори и вещи на починали в апартаментите
Чудя се какво предстои..... ?
Някой забравен любовник в гардероба... ли .... що ли... ?

( сетих се преди години ходихме на оглед в една мансарда и имаше огромен аквариум с костенурки.... живеят си в една блатиста вода, целия апартамент мирише на блато.... собствениците от години бяха в чужбина , изобщо не разбрах кой се грижеше за костенурките.... брокера не обясни нищо по въпроса...явно апартамента "вървеше" с животинките)

# 616
Хайде от мен една обява на апартамент, който не е коптор, даже напротив.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a15414977472117 … k=4jdxrw&f1=3
Цената е безумна (по моите субективни представи), но ако исках да купувам ремонтирано жилище, бих искала точно такъв ремонт!

# 617
  • София
Хайде от мен една обява на апартамент, който не е коптор, даже напротив.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a15414977472117 … k=4jdxrw&f1=3
Цената е безумна (по моите субективни представи), но ако исках да купувам ремонтирано жилище, бих искала точно такъв ремонт!

Да, цената е безумна, апартаментът е много хубаво направен.☺

# 618
Имам познат, който се занимава точно с такова нещо. Купува коптори на ниски цени в центъра, оправя ги и после препродава. Тук обаче не си поплюват с цената на квадрат от над 3000 евро. Бая печалба ще да са си сложили. Аз залагам на купен коптор за макс 1600 евро / квадрат, оправен за още 300-350 евро / квадрат и останалото си е горница.

# 619
  • София
Някой ориентира ли се къде е фамозното апартаментче? Гледката от романтичния балкон не ми прилича на Шишман, а на вътрешен двор. Пък се твърди, че се виждал Коня и Витоша.

# 620
Лично мен не ме засяга дали е към Шишман или към вътрешен двор - дори второто е по-добре за мен.
Харесва ми как са го изпроектирали и реализирали, има мисъл и вкус.
Само цената не ми харесва Cold Sweat

# 621
Нико, стига с тоя посран Диамант, не сме в Народното събрание.

# 622
Къде са тези коптори на ниски цени за дооправяне, че и аз търся такъв? Но досега само на високи цени попадам, а разпределението и изложението никакви ги няма.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 11:41 от Анонимен

# 623
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15547673892265 … k=4jeb21&f1=1

Ето още един със сходна квадратура, пак наблизо до предишния, но за мен е в групата на уж луксозните ремонти.(

# 624
  • София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15547673892265 … k=4jeb21&f1=1

Ето още един със сходна квадратура, пак наблизо до предишния, но за мен е в групата на уж луксозните ремонти.(
Тия са луди, абе кой ще даде тези пари за кутийката.... какъвто и ремонт да е , и въпреки че е Център

# 625
А да ви попитам колко е стандартния срок за подписване на предварителен договор отмоемнта на даването на този депозит? Две седмици(10 работни дни) достатъчни ли са да си набавят документите собствениците за предварителен, защото на мен ми се струва малко време.

# 626
А да ви попитам колко е стандартния срок за подписване на предварителен договор отмоемнта на даването на този депозит? Две седмици(10 работни дни) достатъчни ли са да си набавят документите собствениците за предварителен, защото на мен ми се струва малко време.
за мен разумен срок е 1 месец, не повече.
Документи, скица и ДО може и експресна поръчка, но това струва пари.

# 627
И аз знам, че стандартния е около 1 месец. От капарото- до предварителния е досатъчно време според мен. 10 работни дни ми се струва ужасно малко време.

# 628
  • София
За предварителния договор няма нужда от документи. Там се описват необходимите документи. 10 дни от запазването на апартамента са напълно достатъчни. Документите са при изповядването на сделката

# 629
Е как да няма нужда от документи при предварителен? Не трябват ли една камара неща- удостоверение за тежести, за наследници, справка в имотния регистър, схема и т.н

Общи условия

Активация на акаунт