🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 851
  • 676
  •   1
Отговори
# 270
Ами нормално е да са вкиснати. Всички се постараха да се представят добре, дадоха всичко от себе си /дори и Петя, която реално нищо не пя, но това й беше дадено/ и накрая - ще ви оценяваме по това на кой колко му е било трудно. Даже се учудвам, че Деси се усмихваше. Нея я ощетиха най-много. Хем им дават лесни песни, хем после ги режат, защото им е било лесно. А те цяла седмица репетират и се занимават с това - очакват да бъдат оценени адекватно.

# 271
  • Испания
Не, не е нормално да са вкиснати. Подобни сърдити физиономии виждам само у нас. Не умеят да се забавляват и всеки се смята за върха на сладоледа. Ами, не е така. Реакциите им са въпрос на професионализъм и на характер.

# 272
  • София
Петя ще е Лейди Гага и Брадли Купър?!? Е тази подигравка няма да я гледам определено.

# 273
Не е нормално да са кисели, това е преди всичко развлекателно шоу. Състезателния елемент по- скоро символичен, има и награда, но те са повече за стимул . Отишъл си там да се забавляваш и да забавляваш хората, прибираш си и съответния ханорар за целта. На никой не му е приятно да гледа кисели физиономии, защото нашите звезди не могат да си преглътнат егото.

# 274
Не успях да гледам първата част(Mаri_Mar, и на двата линка е втората част,но много благодаря,инак и това не бих могла да видя). Мария наистина беше много добра. Но ми липсва емоцията,която ми даваха Геро, Калин Врачански, Софи Маринова. Трябва участниците да се забавляват, за да се забавляваме и ние,

# 275
Петя ще е Лейди Гага и Брадли Купър?!? Е тази подигравка няма да я гледам определено.
Толкова да ме е яд и мен😤 Така исках да са вкарали нещо от филма, малко да поосвежат материала, дето повтарят от как е почнало шоуто и да вземе да се падне на тоя динозавър. Петя е застинала някъде в 80те и няма мърдане. Една Йорданка Христова, която има 20 години отгоре ѝ младее в сравнение.
На Мария песента е чудесна обаче. Който не е гледал филма The Greatest Showman е изпуснал. Напомня ми на Moulin Rouge. И там има страхотни песни, пуснете си да чуете 😊

# 276
На мен само Дичо ми се стори кисел и на двата концерта след оценяването. Петя сякаш си е такава, за нея винаги имам усещането, че насила се смее.
Може да са били изморени от подготовката, при някои е доста дълга - имам предвид гримирането.

# 277
А може и толкова силно да са им бетонирали лицата с грим, че да не могат да изразят щастието си Joy

# 278
Очаквам с нетърпение Shallow и This is me, филма е страхотен, а песента още повече. Може би са я избрали заради брадатата жена, дано не е така и да не е пародия. Прекрасна песен, прекрасна изпълнителка, прекрасно послание и музика Simple Smile

и от reimagined версията Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 14:30 от ♥ HAPPY ♥

# 279
  • Пловдив
За да направят сезон само с победители е нужно да са минали поне 8 сезона, толкова са участниците и да има 4 жени победители и 4 мъже.

Може да направят сезон с финалисти. На мен например фаворит първия сезон ми беше Гъмов, но той не спечели, спечели Милица. Вторият също не ми беше Неве фаворитът, но тя спечели, от другите също имаше много добри участници, които могат отново да си премерят силите.

# 280
  • София
Милица остана втора, Рафи спечели първия сезон.

# 281
  • Испания
Милица остана втора, Рафи спечели първия сезон.

Така е. Всички победители са в първия пост на първа страница.

# 282
  • Пловдив
Да, така е, пообърках се малко. Ама идеята ми си е пак такава - да се направи сезон не само с победителите, но и с претендентите, някои са доста добри и може да има изненади.

# 283
Не знам защо постоянно се повтаря, че Петя нищо не е пяла? Аз, ако запея това ще изгоня публиката. Joy и в образ влезе. Така че според мен се справи добре.

# 284
Страхотна беше Мария, само дето ми приличаше повече на Дарина Павлова, отколкото на Софи

Общи условия

Активация на акаунт