Звездни компромати- 401

• 71 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • град-държава
Ха ха, Ариа, ако изперкам до там, че да се появи второ. 😂
Тоци поне да я трещеше лудост, пък то нейното е друго. И този 'и мъж започна да придобива вече позната аура на пълен смешник. А наистина ми харесваха в началото. Викам си ей този, ще я оправи. Ама надали.😆

# 301
  • Sofia
Наближава първи имен ден на Бестчо Saxophone Balloon Saxophone Balloon Champagne

# 302
  • До сърцето...
Не искам да си представям абитуриентския бал на Бест.

Ти пък! Къф замах, толкоз напред в бъдещето!
Сега първо зъбче, първа стъпка, първи рожден ден, даже до първия учебен ден не смея да си помисля колко първи епопеи ще има ....

# 303
Не искам да си представям абитуриентския бал на Бест.

Ти пък! Къф замах, толкоз напред в бъдещето!
Сега първо зъбче, първа стъпка, първи рожден ден, даже до първия учебен ден не смея да си помисля колко първи епопеи ще има ....
Горкото Бести... Sad ако знае какво го чака...

# 304
На моето дете и погача не правих. Забравих....Лоша майка съм, няма какво да добавя  Sweat Smile

# 305
С една дума, ще имам много поводи да се срамувам в ъгъла. 😆 Чакам с нетърпение първия имен ден, да видя колко точно съм се изложила с голото тирамису за имения ден на синчето. И пак забележете, за голямата и това май не е имало. 😄

# 306
Ариа, крайно време е да се реваншираш на щерката. Мисля, че един детско-градински абитуриентски бал би изкупил вината ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен Тоци ми е симпатично изтрещяла. Цял живот кич няма как да се изтрие. Съвсем си е на място при нея всяко едно от изброените чудеса на погачата.

# 307
  • До морето
Ох, от 10 минути се смея с Бест и пелената от сух лед. Някой сподели постът на Батинкова в групата на Майко мила и коментарите от долу са феноменалн😂😂😂

# 308
Емилия (гърдите й са странни)
Скрит текст:

# 309
Емилия (гърдите й са странни)
Скрит текст:

Направо ужасни! Dizzy Face

# 310
  • София
Ангелите на ВС със специалния сутиен от различните ревюта:

http://howmade.ru/vse-modeli-fantasy-bra-ot-victorias-secret-za- … 2vXSCYJSDJK9jB0m4

# 311
  • София
Мен едно ме мъчи - саксофонистът с потури и калпак ли беше? Иначе не се брои, нарушил е българските традиции. Да е жив и здрав Благовест, другото е вятър и пелени от сух лед.

# 312
  • София
уаууу, принц Бест, най-желаното бебе сред другите явно не толкова желани...

доведох си орисници от три континента, най-яките ми вещички евър   Heart Eyes  имах мокър лед и никакъв саксофонист.
ама едната е омъжена за тромпетист, това компенсира ли донякъде?

# 313
Само, ако са били в носии. Wink

# 314
Защо ли партито за бебето на Антония не ме учудва...Какво друго може да измисли човек, който е декорирал стаите си по този начин /в родния й дом/:
Скрит текст:

Бередин пък оженил голямата си дъщеря през 2017г.
Скрит текст:
Малката му дъщеря Александра:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт