Звездни компромати- 401

• 71 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм чувала Боби да казват на Благовест/а.

# 376
топ 10 незабравими булки
Скрит текст:

# 377
Само да питам, в горното видео Тоци колко места от топ 10 е заела?

# 378
  • София
Нина Добрев в Париж
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 379
Десислава
Скрит текст:

# 380
  • София

Капитана ако не си е оправил кухнята и Бест да се инстаграмне там, пак няма да стъпя:)

Мхм, и посетителите. Че с тая аудитория, тотално са ни изгубили като клиенти. Мутри и прост****ки и аз там - няма как да стане!!! Изгониха нормалните хора, сега нека се рекламират!

# 381
  • София
Сигурно сте го обсъдили вече, но защо някои снимки са така смачкани

# 382

вероятно гледаш през старата версия, като мен Simple Smile

# 383

Oт старата версия е, която вече не се поддържа. На мен не ми пречи, стига старата версия да остане все още налична.

# 384
  • София
Ясно, благодаря. Нарочно избирам нея, свикнала съм.
Специално заради Десислава погледнах с новата - не е само от версията. Blush

# 385
  • Rock & Roll feeling ...
Задника на Гани, Бести и Тоца,Бести и Тоца,Бести и Тоца и към финала пак задника на Гани Joy

Ей тази Тоци, като чета и препрочитам посланията й и дори вниквам в тяхната прочувственост и възвишеност и ей за тези хора се сещам :
Скрит текст:

Хазарта си е Хазарта Heart Непобедима карта Hearts Ама Слави бива ли да е толкова прост? Колко грозно изкоментира Иларионов... А още по-нелепото е,че се мисли за забавен, така леко небрежен... Ниска топка е тоя човек,жалко че не се оттегли на време и сега вместо с добро да го запомни народа с излагането му.

# 386
Тая Дара може ли да е толкова пошла???
https://www.instagram.com/p/BurBGBFgQeI/?utm_source=ig_share_she … shid=zplt8131aaj6
Не ме кефи това девойче..

# 387
Винаги ми е била противна. Вчера попаднах на интервю по повод новата й песен.. та тя дори не може да говори, честно напрягах се да слушам, за да разбера какво говори..

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 19:03 от PreslavaD

# 388
А каква е идеята с това непрекъснато плезене по снимките? Това какво трябва да означава, освен очевидните мозъчни липси?!?

# 389
  • ГО
Отвратителна, гнусна, Дара. Тоз език го влачи, фъфли, плези го, още малко ще го настъпи.

Общи условия

Активация на акаунт