Звездни компромати- 401

• 71 391
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Повече да не съм ви чула да питате какво работи Моника Дубайска. Официално от днес е бизнес дама на козметичната компания Miss Monika Cosmetics.

monikvaleriee
Днес се чувствам горда и адски благодарна на целият екип, който седи зад този проект! Miss Monika Cosmetics, ще финализира и реализира всички продукти, които ще представим до месец в сайтове като Амазон, Американският пазар и общо взето из целият свят! Горда съм, че оцениха работата ми като висококачествена,като успешна и печеливша компания.Очаквайте до месец нашите червила, хайлайтъри, много нови модели мигли, лосиони с блестящ ефект и много нови продукти!
Искам да благодаря на целият екип, който стои зад заснемането на рекламата на Miss Monika Cosmetics!
Специални благодарности на Американският фонд,който инвестира и повярва в Miss Monika Cosmetics!

рекламата
https://www.instagram.com/p/BuiZETRhuDb/

# 106

снощи сънувах Кортни Лов. голяма симпатяга беше:)
Снощи ми писа тя чрез някакъв акаунт, всяка нощ в съня й си идвала ти, моля ти се. Anguished
Странни съвпадения.

Обаче добре се е получила рекламата на Валериева, очаквах всъщност нея самата да видя в разчекнато състояние.  Изненадана останах.

# 107
  • София
Simple Smile) Мадам Моника ви показва как се прави. браво, Мадам оценена;)

# 108
  • Оптимист по принуда
Повече да не съм ви чула да питате какво работи Моника Дубайска. Официално от днес е бизнес дама на козметичната компания Miss Monika Cosmetics.

monikvaleriee
Днес се чувствам горда и адски благодарна на целият екип, който седи зад този проект! Miss Monika Cosmetics, ще финализира и реализира всички продукти, които ще представим до месец в сайтове като Амазон, Американският пазар и общо взето из целият свят! Горда съм, че оцениха работата ми като висококачествена,като успешна и печеливша компания.Очаквайте до месец нашите червила, хайлайтъри, много нови модели мигли, лосиони с блестящ ефект и много нови продукти!
Искам да благодаря на целият екип, който стои зад заснемането на рекламата на Miss Monika Cosmetics!
Специални благодарности на Американският фонд,който инвестира и повярва в Miss Monika Cosmetics!

рекламата
Пълен до пълен член. Грамотна работа. Само не разбрах екипът стои ли, седи ли..

# 109
Скрит текст:

monikvaleriee

рекламата
Пълен до пълен член. Грамотна работа. Само не разбрах екипът стои ли, седи ли..
Пак добре, че не лежи... Mr. Green

# 110
Е колко да са скъпи Малдивите на едни...800лева разстояние!
Халваджяновия клон през месец все са там.. hahaha
А стига бе!
Прецакала съм се , 2000 лв е 5 нощувки в Сол луна бей маре в Обзор

А, не се притеснявай. Пак можеш да ядеш буболечки в това смотано село Обзор.
О, явно не си била точно в този хотел!
Буболечки може да си яла в някоя квартира в Обзор

# 111
Кейти Пери
Скрит текст:

# 112
Бракоразводното дело не го е загубил! Споразумяха се извън съда, след като адвокатите й са я убедили, че с това с което разполага като доказателства, не може да му вземе повече от 7 милиона. А Мъск го има заснет на камерите. Той може да си твърди каквото иска.
И на мен ми е много странно защо чак сега се намесва Мъск в цялата каша. Защо не го използваха това при развода, да му спестят и последните 7 милиона за вино поне на Джонито?  
Амбър още ли е с Мъск или я замени вече?

Бракоразводното дело завърши бързо и Мъск не беше намесен публично, защото Амбър оттегли обвиненията си и се споразумяха извън съда. Но вече трета година в женски организации и пресата, тя изтъква, че е жертва на домашно насилие. На делото срещу "Sun", я призовават да даде доказателства и факти за това. Тя отказва, защото се позовава на договора за мълчание, който са подписали и двамата. Съдът обаче решава, че това не важи в съдебната зала и отново я викат. Тя пак не се явява. Така вестникът остава без защита и е на път да загуби делото. Единственият й свидетел е косвен - приятелката й, която я чула по телефона да вика "не ме удряй". Полицията твърди, че не е бита, медицинско няма, а зачервяването се появява 7 дни по-късно и то след като предишната вечер Мъск е бил при нея.
Мътна е цялата работа и няма как да й вярвам след като самата тя отказва да се защити. Но пък сбъдна мечтата си и стана известна. Сега всички знаят коя е Амбър Хърд. Smirk

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 09:23 от SANDS

# 113
Валериева е ужасно погрозняла на тази реклама. Скули ли си е правила или пък е ген, но е рядко противно същество.

# 114
Е колко да са скъпи Малдивите на едни...800лева разстояние!
Халваджяновия клон през месец все са там.. hahaha
А стига бе!
Прецакала съм се , 2000 лв е 5 нощувки в Сол луна бей маре в Обзор

А, не се притеснявай. Пак можеш да ядеш буболечки в това смотано село Обзор.
О, явно не си била точно в този хотел!
Буболечки може да си яла в някоя квартира в Обзор
😂😂😂Може много работи да съм правила в този хотел, кой знае.

# 115
  • До сърцето...
Тези дни Дейвид Бекъм отбелязва 20 години спортна кариера и като за този повод, L. A. Galaxy (играл от 2007 до 2012 г) му издига статуя до стадиона Home Depot Center
Скрит текст:

Ирина Шейк с Лея, в компанията на Стела Максуел
Скрит текст:

# 116
Да чакаме скоро и на Божинката статуя.

# 117
Бекъм и Викито са супер! 😍

Какво толкова има в тоя хотел Сой Луна, че струва 2 хилки? Не, че ще отида, от любопитство питам 🤔

# 118
Нямам идея, ама се изтрепват за него хората с пари или тия, дето искат да се водят хора с пари..

# 119
  • Sofia
Не можах да разбера в каква връзка е този Сол Луна и защо се учудвате на сумата, почти всички читави хотели по морето са на подобни суми.

Джони Деп не си го представям да пребива жени, доколкото си спомням следите по бузата на Амбър бяха от хвърлен по нея телефон, което напълно ми се вързва със записаното видео как хвърля бутилки. Ако имам вкъщи пиянде, което изпива по 30хил и ме замеря с каквото му падне и аз бих решила, че това е тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт