Звездни компромати- 401

• 71 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Какво толкова има в тоя хотел Сой Луна, че струва 2 хилки?
Направо ми идва да ти отговоря: буболечки!
Всъщност, точно в хотела буболечки не знам дали има, но е ужасно смешно да се изръсиш с тези пари за Обзор. В Обзор иначе има буболечки и може човек да си въобрази, че е в Тайланд, например, и да си ги панира и изяде с кеф.

# 121
  • Sofia
Не съм била в този Сол луна, но малко прекалявате. Ако имаш малки деца и търсиш читав AI с хубав плаж цените навсякъде са около тази сума, независимо дали е Албена, Обзор, Дюни...То и не се интересуваш какво има наоколо, като всичко ти е в хотела.

# 122
Барбарела, да отидем заедно в Сой Луна? Аз плащаш 😆

Честно казано нямам никакво намерение да посещавам нашето море, на което още със стъпването на плажа съм с 30 кинта на долу.

# 123
Ако има читав ол инклузив в България или Гърция за по-евтино от това, моля за линк да си запазя. Ама истински хубав, не като на Албена.

# 124
Няколко години посещавах Свети Влас(преди да го презастроят),после Обзор и Созопол.Вече ще сменям с море извън Бг.Обаче мога да констатирам,че от трите най-добре си изкарах в Обзор.Няма такава цигания,бутаница,сергии,а е спокойно,с хубав плаж,нормални цени,малко и китно,като за почивка.Не знам обаче какво чак пък толкова предлагат за тези 2хил.

# 125
Барбарела, да отидем заедно в Сой Луна? Аз плащаш 😆

Честно казано нямам никакво намерение да посещавам нашето море, на което още със стъпването на плажа съм с 30 кинта на долу.
Ами да отидем, щом аз плащаш!
Обаче аз ще се прибирам вечер. Щото красивите околности на Обзор не са за обикновен човек като мен.

# 126
  • Sofia
Ако има читав ол инклузив в България или Гърция за по-евтино от това, моля за линк да си запазя. Ама истински хубав, не като на Албена.
И аз на опашката 😂 В момента търся за Гърция и под 3000лв няма.

Серина и мъж
https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/03/03/22/10530486-6767063-imag … 1551653268335.jpg

# 127
Не съм била в този Сол луна, но малко прекалявате. Ако имаш малки деца и търсиш читав AI с хубав плаж цените навсякъде са около тази сума, независимо дали е Албена, Обзор, Дюни...То и не се интересуваш какво има наоколо, като всичко ти е в хотела.

Значи, не че се съмнявам в думите ти, но.. Залагайки даден период в най-разпространения сайт за резервации ми излиза, че в Албена за AI е по-евтино, отколкото в Сол луна на база закуска..

# 128
  • София
Повече снимки от приема за 3-ти март
https://life.dir.bg/gallery/radeva-elegantna-v-ekryu-na-priema-z … -3-ti-mart?i=grid

# 129
  • София
Какво видя този мъж в Серина,незнам...Да са живи и здрави иначе Simple Smile

# 130
Деси направо изпъква с тази рокля на фона на всичкото черно и тъмно синьо.

# 131
Седмица на модата в Париж. Валентино - есен - зима 2019/2020г.

Кая Гербер:
Скрит текст:
Наоми Кембъл на събитието:
Скрит текст:

# 132
Какво видя този мъж в Серина,незнам...Да са живи и здрави иначе Simple Smile
Какво готино момче. А къф дзвер води.

# 133
Качвам pdf файла с показанията на свидетелите на Джони, предоставен от адвокатите му в делото със "Sun". Има доста интересни неща.  😉
        https://dox.abv.bg/download?id=ab1a4f5488# - Линк за сваляне                           

# 134
  • Sofia
Серина е тигрица.

Общи условия

Активация на акаунт